Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Szűzérmék baconban recept

Szűzérmék baconban recept

A Szűzérmék baconban hozzávalói:
80 dkg szűzpecsenye
12 szelet bacon szalonna
1 cs. só
1 cs.fekete bors
1 csi.rozmaring
5 kanál repcemag étolaj


A Szűzérmék baconban elkészítési módja:
A szűzpecsenyét készítsük elő, hártyázzuk le, majd ezután vágjuk két ujjnyi szeletekre. Sózzuk,borsozzuk és csavarjuk körbe szeletelt baconnel.Jó szorosan tekerjük,hogy sütés közben ne dobja le a szalonnát a hús. Tűzzük meg hústűvel . Melegítsük fel egy serpenyőbben az olajat. Helyezzük bele a tekercseket és mindkét felét süssük meg a húsnak kb.8 perc alatt. Sülés közben nyugodtan nyomkodjuk meg a húst,így könnyeben átsül. Sütés közben a zsiradékba rakhatunk friss rozmaringágat vagy fokhagymagerezdet is.Ezektől még finomabb íze lesz a húsnak. Köretnek grillezett zöldséget vagy párolt rizst készítsünk hozzá. Sajtmártást is kínálhatunk mellé.


Kategória: Húsételek receptjei


A szűzérmék baconban elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook