Szülőként mit tennétek mi a helyes? (beszélgetés)
Szóval, mesélek.
A feleség én vagyok. Akit nem akar látni a másik lány. A konfliktus oka, az, hogy hűtlen voltam 1x a férjemhez amit ez a lány tudott, ő adott rá úgymond lehetőséget, hogy hűtlen legyek. Mikor kiderült teljesen ellenem fordult, azt akarta, hogy váljunk el a férjemmel. Totál ellenséges lett velem, hazugságokat állított, csoda, hogy nem vert/veretett meg. Azóta a férjemmel helyreállt a béke, mindent meg tudtunk beszélni, beláttuk, hogy hibáztunk és szent a béke. A sógorom és a sógornőjelölt tarja a haragot velem, és nem akarnak az esküvőjükön látni, mintha az életükre törtem volna. A nő megfogadta, hogy addig nem nyugszik amíg engem teljesen tönkre nem tesz meg hasonlók. Pedig nekik fájdalmat nem okoztam. Anyósék eddig még nem avatkoztak bele, és kiváncsi volnék arra, hogy ezt a szülők joga megmondani vagy kié. A férjem nélkülem nem akar elmenni. A nő egyébként kikényszerítette az esküvőt, mert a kapcsolatuk olyan mint a kutya-macska viszony. Ez eljegyzés óta is külön költöztek már egyszer. Kb. ennyit érdemes tudni. :D
A már nős fiú, menjen el a házasságkötésre, ha egyéb problémája nincs, tisztelje meg a testvérét ennyivel. Ebéd, vagy bármi másra, meg már nem kell elmenni.
a szülőknek meg bármennyire kellemetlen,és fájó, de nem kell beleszólni.
Igaz, de azt ne felejtsük el, hogy ha a sógornő nélkül élik az életüket, akkor a két testvérnek is annyi.
Nem lesz soha egy ünnep sem, amikor a két testvér találkozhatna, és együtt ünnepelhetne?
Vagy pl. anyósék soha nem tölthetnek el együtt az egész családdal egy karácsonyt?
nálunk a tesóm azért nem jött el, mert NEM AKART A SAJÁT ANYÁNKKAL EGY LÉGTÉRBEN LENNI!
Undorító dolognak tartom az ilyen viselkedést...
Szerintem én nem szólnék bele. Felnőttek már. Meg amúgy is.
Az esküvőjére mindenki azt hív meg, akit akar.
Amúgy szép a házas fiadtól, hogy kiáll a felesége mellett.
Szerintem a most nősülő fiadnak kéne fejet hajtani!!
A tesóját kéne hogy nézze...nem???
Szerintem meséld. :)
Úgy jobban átlátjuk mi is.
A szitu: van két felnőtt fiatok. Az egyik már házas, a másik most nősül. Az amelyik most nősül, a már házas fiatok feleségét nem akarja látni az esküvőjén. Erre a házas fiatok nem akar elmenni a felesége nélkül. Hogy tennétek igazságot? Kinek kell a békát lenyelni?
(A most nősülő fiú menyasszonya utálja a másik lányt, azért nem akarja meghívni...) Meséljem el miért utálja az egyik lány a másikat?
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- Vega szülőként hogyan etetitek a gyermeket? Esznek húst?
- Szerintetek mi a helyes részemről ebben a helyzetben? Ti mit tennétek?
- Aggódás szülőként
- 7 éves kisfiú szülinapi buliján milyen játékokkal, feladatokkal szórakoztatnád szülőként a társaságot?
- Gyermekét egyedül nevelő szülőként, honnan és milyen támogatásokat lehet igénybe venni?