Szüleimtől két szatyor primőr zöldséget kaptam nászajándékba. Te mit éreznél? (beszélgetés)
Mondjuk innét gondoljuk:)
Fórum - Szüleimtől két szatyor primőr zöldséget kaptam nászajándékba.
NÁSZAJÁNDÉKBA:) tehát ajándék
Az olyan szülő nem megy el vacsorára sem.
Egyébként teljesen mindegy kamu-e a fórum, jó a téma.:)
miért kell állnia a lagzit?ha tud pótol bele,ha megteheti állja a pár helyett...többfelé manapság pénzt kérnek menyasszonytáncfélélbe és lagzi után abból fizetik ki amit ki kell közösen mert nem tehetik meg a fiatalok sem.....szép dolog ha állja de nem kötelessége.....
én egyébként nem hiszem el hogy meghívó,lagzi,buli és odamentek két szatoyr zölddel hogy ezt hoztuk ajándékba...nem lehet hogy elmentek és plusszban vittek egy kis zöldséget de nem ajándékba csak úgy??vagy masnival volt átkötve,miből gondoljátok hogy az esküvői ajándék volt?
perszze, hogy nem kell.
Az ajandeknak pedig csak akkor van ertelme, ha az aki kapja orul neki. Ezert ha az ember nem tudja mit vigyen, akkor inkabb megkerdezi.
Gondolom nem veletlen, hogy az aposek pont szonyeget vittek, mikor arra volt szukseg. Vagy kitalaltak, vagy megbeszeltek a lanyukkal.
Igy normalis.
Azert valljuk be, ez igy hatalmas eges. Sok mindent elfelejt az ember az elete soran, de azt ha ket szatyor zoldseget kapott naszajandekba, azt biztos nem.
Akkor viszek italt, süteményt, tortát, stb.,
Ennyire nem lehet két ember primitív.
De hát az ilyesmit előre megbeszélik.
Hiányzik itt még egy-két - akárhány - láncszem.
Ez így nem stimmel.
:)
nem tudom, de nekem ez a sztori elég fura..
Egyébként felénk is a szülők állják a lagzit, emellé már nászajándék nem kell, bőven sok már ez is:)
igy akartak bevallani, hogy titokban mar jo ideje vegetarianusok. :-))
Elnezest a topik inditiotol, megertem, hogy faj neki ami tortent, de en annyira jokat nevetek itt a monitor mogott ezen.
Ez a sztori elmenne egy jo komediaban.
de nem üreskézzel mentek ez az egyik, a másik meg, hogy nem az a baja a fórum indítónak, hogy nem kapott ajándékot, hanem hogy zöldséget kapott.
Természetesen nem, de még gyerekem sincs, szóval bőven ráérek a nászajándékon agyalni.
Amúgyis ez egy olyan dolog amit nem itt, hanem otthon kellene megbeszélni, és biztosan oka van ennek a szitunak, ha jóban vannak és anyagi nehézségeik sincsenek a szülőknek. CSak úgy nem adnak zöldséget a szülők, valami szándékuk volt vele, lehet a kajálós miújságra szánták.
Most komolyan azt mondták volna, nesztek nászajándék, legyetek boldogok, és oda adnak két szatyi zöldséget?! Van ilyen?
Szerintem...utálják a nődet,a szerelmedet,most már feleségedet,mert az egy rossz választás volt szerintük.
Utálják,hogy megnősültél és hogy pláne ezt a "némber"-t vetted el,pedig...da-da-da-da...akármivélemény,ők megmondták mi minden a baj vele,te meg nem vagy normális,jobbat érdemelsz.Szerintük.
Semmi sem rosszabb,ha egy férfit befolyásol az,hogy mit fognak szólni a szülők a szíve választottjához.Mi közük hozzá?Nem ők viszik ágyba és nem ők fognak vele élni.Ők már rég nem lesznek,mikor a fiuk még mindig vele él együtt(hát...jó esetben)
Szóval nem baj,ha utálják,hanem csak azért írom ezt,mert szerintem ez áll a dolog mögött.
szerintem se sok, sőt!
elég? mihez képest? lehet, hogy nem ezt a színvonalat szokták meg. Nem kell az "öregeknek" otthon ülni, lehetnek még vágyaik, utazás, ez+az, hobbik...
gondold át a szituációt anyukádék oldaláról:
arról volt szó, hogy Ti, az ifjú pár egy kis családi vacsira meghívjátok őket. (Nem volt szó anyóség pörköltjéről akkor még...) Így nekem a 2 zacskó zöldség nem fura, az már egy kicsit igen, hogy ajándékot nem vittek.Szóval a két zacskó paprikát nem ajándéknak szánták! Ajándékot viszont nem vittek.-inkább ez a fura nekem.
(ha apósodék nem visznek szőnyeget, akkor rájuk is mérges lennél, mert két kondért pörköltet vittek ajándékba?
További ajánlott fórumok:
- Milyen gyümölcsöt / zöldséget ettél ma?
- Mit csinálnál, ha férjhez megy a barátnőd, akiben mostanában többször csalódtál és kijelenti, hogy pénzt kér nászajándékba?
- Elköltözöm a szüleimtől
- Cukorbetegek, ti hogyan esztek "naponta 3-szor zöldséget, gyümölcsöt", amikor a gyümi tele van cukorral?
- Miért nem tanácsos este 6 óra után gyümölcsöt fogyasztani, zöldséget viszont akár korlátlan mennyiségben is megengedett?
- Mit adjak nászajándékba?