Sztárban sztár (beszélgetés)
Depardieu-re jobban hasonlít Feke Pál maszkja, mint Charlie-ra
Viktor nekem tetszett. amúgy is az egyik legjobb ebben a műsorban.
lemaradtam az első produkcióról :(
Nem.
Shrek lesz ötszázhuszonhatodszor :)
:)
Holnap lesz műsor, hogy mindenszentek lesz?
[link]
itt megnézheted az összes produkciót, én is most kezdek hozzá :)
Szerintem szórakoztató a műsor. Mindig érdeklődve várom őket. Sajnos most csak az utolsó négy fellépőt láttuk. Jövő héten az ünnep miatt nem lesz.
Varga Viktor:Prince,Feke Pál:Elton John,a többit elfelejtettem, nekik szurkolok,ezért jegyeztem meg:)Mary valahogy nem való ebbe a műsorba,túl komoly.
köszi
Voltak rosszabbak mint pl. Nótár mary.
Jövő héten kiknek a bőrébe bújnak? Mindig elalszom a végét...:(
Nem láttam a tegnapi végét. ki esett ki?
Szandi volt a legjobb, nagy showt csinált. De azt nem tudom, Madonnát meg tudja-e fogni.
köszi :) mondjuk én Somát ejteném ki.
"Jövő héten Biga Szikora Róbert lesz, Soma Elvist énekel, Nótár Mary Dolly karakterét kapta. Bereczki Mick Jagger mozgását tanulmányozza a héten, Szandinak Madonna jutott, Nika pedig a tini Szandit alakíthatja."
kiesett ki? nem láttam a végét.
nekem a vagányról nem PP jut eszembe
Amúgy én is kedvelem SZandit, VV-t, Feke P-t, Bereczkit,Nikát elismerem, Dér Heni semleges, Nótár,PP nem szimpatikus
tudod, én szeretem a vagány jóhumorű embereket, akik nem átlagosak :)
ebben a műsorban amúgy VV és Szandi tetszik leginkább.
a hideg ráz tőle meg a dalaitól is, nekem nagyon nem talált be, már a Megasztárban sem
én bírom PPt, persze nem annyira erős hangban, de vannak egész jó dalai, amiket ő írt. és így olyan kerek :)
[link]
Transzvesztita Tina Turner, könnyező Liptai Claudia
Puskás Petinek gyalázat a hangja, fogalmam sincs, mitől énekes.
Feke Pál zseniális, Szandi szintúgy, Bereczki is korrekt.
Nika egész jól megcsípte a lehetőségeket a Voice után, ügyes is.
Puskás és Nótár egyáltalán nem énekel stabilan, nem tetszenek, olyan sótlanok is.
Mi történt a pasi gatyájában, hogy el kellett takarni? :) Lemaradtam...
Szerintem Szandi volt az egyik legjobb, de a maszkja... halál ijesztő volt, egy bányarém.
Szerintem Bereczki átlagos volt, nekem legjobban Szandi /bár valóban ijesztő volt a sminkje, túl jó/ Varga Viktor /nem kedvelem, de nagyot alakított/ Nótár Méry és Puskás Peti hozták azt, amit a
ez a műsor képviselni akart.
Szerintem meg Demjén Ferenc ilyen,és jól hozta.
nekem Bereczki nem tetszett. érdekes módon, egyedül nála éreztem, hogy tiszteletlen és gúnyos az előadása.
VV tud énekelni, és kb nála volt a produkció énekesi része értékelhető és jó.
Bereczkin és Feke Pálon jót mosolyogtam.Bereczki nagyon nagy volt.:)
Varga Viktort nagyon nem kedvelem,de a tegnapi előadásért elismerésem.Tud énekelni,és nem rosszul!!!
További ajánlott fórumok: