Sztárban sztár (beszélgetés)
basszus, azt hittem, félkor kezdődik
kik voltak eddig? Tóth Vera és Majka?
Pásztor Anna az ki?
A szemeknél a Koós Rékát és Pál Dénest kitaláltam, meg Sipos Petit, neki annyira karakteres az arca!
Keresztes Ildikó, Vastag Tamás, Tóth Vera, Pásztor Anna, Koós Réka, Völgyi Zsuzsi, Dukai Regina, Kökény Attila, Pál Dénes, Hevesi Tamás, Sipos Péter és Nagy Sándor.
Your Face Sounds Familiar az eredeti, meg is van.
A lopáson kívül még egy csavar van a sztoriban, mégpedig az, hogy az eredeti jogokat az RTL vette meg :))
Története:
Az RTL Klub 2013 nyarán bejelentette, hogy 2014 elején elindítja a Your Face Sounds Familiar magyar változatát, melyben hazai énekesek adnak elő zenei legendák dalait.[2] A műsor 2011-ben mutatkozott be Spanyolországban, ahol eddig három szezon került képernyőre. A formátum annyira sikeres, hogy azóta további 27 ország vette meg a sugárzási jogokat, többek közt a brit ITV is. Az Egyesült Államokban pedig az ABC csatorna Sing Your Face Off címmel vetíti. Annak ellenére, hogy itthon ezeket a jogokat az RTL Klub szerezte meg, a TV2 megelőzte őket és ősszel elindította a nagyon hasonló Sztárban sztárt.
A Sztárban sztár részben eltér az eredeti változattól. Míg a Your Face Sounds Familiar-ban nincs kiesés, és csak 6 szereplő van, addig a TV2-es változatban 12 előadó verseng a jövőheti továbbjutásért. Az utolsó héten viszont minden szériában is születik egy nyertes.
A többi tehetségkutatóban fel is van tüntetve az eredeti jogtulajdonos.
Mindjárt megkeresem ennek az eredetijét. Lehet,hogy a szavazást vagy a zsűrit másképp állították össze, de a dolog ugyanez
Nem hiszem, hogy a szó igazi értelmében "lopták", gondolom megvették a jogokat, hogy csinálhassanak ilyet. Ekkora rizikót csak nem vállalnak be, hogy utána elveszítsenek egy pert.
De hát ugyanilyen másolás a többi tehetségkutató is, ahol egyben vállalniuk kell a megjelenés hasonlóságát a játékszabályokat...stb.
De mindegy is, a lényeg, hogy jó volt na! :)
Igen érdekes, újszerű műsor ez, csak nem Fridi találta ki?
Nem lesz könnyű megismételni, pedig nyilván lesz rá igény, mert itt olyan énekesekre van szükség, akik nem csekély megjelenítési képességgel, színész adottsággal is rendelkeznek.
E tekintetben pl. Nótár Mary kellemes meglepetést okozott, aki előkelő helyezését feltétlenül megérdemelte, de ilyen ez a BIGA-művész-nevű fiú is.
Nagyon tetszett! Az első percétől az utolsóig szórakoztató volt és mulatságos.
Az első kettő helyzettel egyetértek, én harmadiknak Bigát tettem volna. Imádom a fickót.
Olyan kár, hogy vége!
Kiváló műsor volt, le a kalapot!
Bereczki megérdemelten nyert! Számomra a nagy felfedezés a sokoldalú, tehetséges roma-lány Nótár Mary volt, akit eddig nem hallottam énekelni.
Remekül szórakoztam.
Jó műsor volt , én végig élveztem, nagyon jó versenyzőket válogattak be. Az utolsó ötössel is egyetértettem és a 3 döntőssel is.
Nem tervezik folytatni (szerintem),és én sem tudok kapásból olyan mai zenei egyéniségeket mondani, akik alkalmasak lennének egy újabb ilyen műsorban való szereplésre.
Egyértelműen Bereczki és SZandi volt a legjobb, egy hajszállal az előbbi egészen kimagasló.
Tegnap a TNT volt a mellényúlás, az eredeti énekes ott nem annyira karizmatikus, nem annyira karakteres, hogy jól lehessen utánozni, eredeti zenekar ide vagy oda, az a műsorelem melléfogás volt, de bizos vagyok benne, csak azért kellett, hogy Dobrádyval kapcsolatban újra megemlíthessék, hogy indul a Nagy Duett (Klárikánál is megemlítették...)
A Nagy duettet reklámozták nagyon a műsor alatt, az februárban indul.
1. Bereczki Zoli
2. Szandi
3. Nótár Mary
4. Varga Viktor
5. Biga