Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Szolnok megyei babázók fórum

Szolnok megyei babázók (beszélgetés)

65. d3bb59819c (válaszként erre: 64. - Brigibaba)
2009. máj. 3. 12:04

Igen, szept.30.

Már most is van olyan éjszaka, hogy alig tudom aludni, pedig még nem is érzem, hogy mozog, mi lesz még később? :)

Ti tervezetk még bébit?

2009. máj. 3. 08:12
Látom szeptemberre várod a kis manódat!! :D
63. d3bb59819c (válaszként erre: 62. - Brigibaba)
2009. máj. 3. 08:05

Ja, így már oké. :)

Akkor azért nem értettem, mert én sem az elejétől csapódtam ide. :D

62. brigibaba (válaszként erre: 61. - D3bb59819c)
2009. máj. 3. 07:59
Hát arra drága , hogy megnyitottam ezt a fórumot, és napokig senki nem írt, és egyszer csak azt vettem észre hogy már 50valamennyi hozzászólás van!! :)
61. d3bb59819c (válaszként erre: 56. - Brigibaba)
2009. máj. 3. 06:25
Ezt nem értem mire írtad. :( Vagy csak még nagyon korán van? :))
60. brigibaba (válaszként erre: 59. - Munya)
2009. máj. 2. 11:44
szia! Nagyon szép lett! Tényleg!
59. Munya (válaszként erre: 57. - Brigibaba)
2009. máj. 2. 11:21
Szia drága!!! Igen-igen!!! De felfestettem azt is :)))))
58. brigibaba (válaszként erre: 42. - Junction)
2009. máj. 2. 08:01
Hát nálunk apa lemaradt róla!! Így hogy sürgős császsár volt!!:(
57. brigibaba (válaszként erre: 14. - Munya)
2009. máj. 2. 07:59
Bizony! Emlékszem mikor a mézesbödönt kerestük a neten!! Igaz Munyus?
56. brigibaba (válaszként erre: 8. - D3bb59819c)
2009. máj. 2. 07:58
Szia!! Hé sutyiba itt meg folyik a dumcsi? hogy nem vettem észre?
55. Munya (válaszként erre: 53. - Junction)
2009. máj. 1. 21:17

Sziasztok!

Nem azt mondom, hogy mindegyik utálatos volt, volt egy-kettő, akik tényleg kedvesek voltak (az egyik szajoli volt, de csak később jöttem rá, pedig ott is ismerős volt).

És tényleg abban segítenek, hogy ha egy picit be akarod tolni a manót, a szopiban nekem nem kellett, mert Bence már a szülőágyon, mikor odahozták egyből rácuppant. A csecsemős nővér mondta is, hogy mintha erre készült volna végig! Még az osztályon is azt újságolta, hogy itt van a kis pióca :)))) Ő kedves volt, sokat segített!

54. d3bb59819c (válaszként erre: 53. - Junction)
2009. ápr. 30. 11:32

Irigyellek, hogy ilyen jó sorotok volt, remélem azért, hogy nem lesz egy rémálom a bent lét majd. :(

Én már mondtam itthon, hogy majd ne nagyon járkáljanak be hozzám, nem szeretem a sjanálkozó szemeket, amúgy is elég kín lesz bent lenni, nem pedig otthon.

53. junction (válaszként erre: 49. - D3bb59819c)
2009. ápr. 30. 11:17

Szerintem sem kell félni a szüléstől! Igazából eleinte én is paráztam, de mikor oda került a sor, hogy szülünk sokkal inkább izgatottabb voltam, hogy végre nem sokára együtt leszek a pici babámmal, akit már oly régóta vártunk.

Én lehet, hogy jó nővéreket fogtam ki, de amikor bent voltam, mindig volt olyan nővér, akihez nyugodt szívvel odamehettem, ha bármi bajom volt.Sőt az első két éjszaka Nórival tragikus volt, csak ordított, nappal egy angyal volt, de éjjel...Szóval az egyik nővérke odajött és elvitte Nórit, hogy legalább egy pár órát tudjak aludni, és szopiztatni is segítetek, hogy hogyan kell. Lehet, hogy hülyén hangzik, de én szertettem azt a pár napot míg bent voltam, csak eggymásra kellett figyelnem Nórival, nem zaklatott senki, nem láttak el "jó" tanácsokkal a kedves rokonok, meg nem jöttek, hogy jaj csak egy picit jönnének ,hogy megcsodálják az új jövevényt, na meg csak picit dajkálnák.

52. junction (válaszként erre: 44. - Munya)
2009. ápr. 30. 11:09

Hahó!

Faragót én is szerettem, nagyon emberséges és végülis hozzá mentem vissza 6 hetes kontrollra is.

2009. ápr. 30. 10:48

Én csak azt tudom mondani, hogy a kórházba jobb nem bekerülni. ÉS! nem érzek együtt az ott dolgozókkal, mivel ezt vállalták a hivatásuknak, akkor segítőkésznek kellene lenniük!!

SZERINTEM.

50. Munya (válaszként erre: 49. - D3bb59819c)
2009. ápr. 30. 10:38
Valami borzalmasak azok a nővérkék, tisztelet a kivételnek (nem voltak sokan).
49. d3bb59819c (válaszként erre: 48. - Munya)
2009. ápr. 30. 10:30

Bizti én is ezt mondom majd utána másoknak, hogy nem kell félni! :)

Miért halál a csecsemő osztály?

48. Munya (válaszként erre: 47. - D3bb59819c)
2009. ápr. 30. 10:22
nem kell!!!!!!! Nem mondom, hogy kellemes volt, de a fájások rosszabbak voltak, mint maga a szülés! Aztán meg már ott lesz a pici a kezedben, a csecsemő osztály pikk-pakk kész (na még az egy halál) és már otthon is vagytok!
47. d3bb59819c (válaszként erre: 46. - Munya)
2009. ápr. 30. 10:20
Eccerűen rettegek a szüléstől! :( Bárki lesz is ott!!!! :(((
46. Munya (válaszként erre: 45. - D3bb59819c)
2009. ápr. 30. 10:16

Svédnél volt az aki megállapította a terhességet! Egy állat :) akkor is véreztem, és másodjára nála voltam amnioszkópon, szintén véreztem :) Egyébként jó fej, a varrást már végig röhögtük a szülésznővel 3-an! Egyébként szerintem nagyon túl vállalja magát! Egy hétig voltam bent a kórházban, ő meg állandóan bent volt! A pletykákkal ellentétben már nem iszik :))))))) de komolyan.

Egyébként sokat segítettek, ő is meg a szülésznő is, pedig nem fogadtam meg, ő volt az ügyeletes! Ez volt szerintem a szerencsém!!!

45. d3bb59819c (válaszként erre: 44. - Munya)
2009. ápr. 30. 10:00

Aha, Svédről is csak rosszat hallottam idáig, mint Emődiről. :( Voltam nála a terh.gondozóban, megkérezte van-e panaszom. Ennyit beszéltünk. :)

Viszont annó ő írta fel nekem a fogamzásgátlót, akor rendes volt.

Neked mi a véleményed róla?

44. Munya (válaszként erre: 38. - Junction)
2009. ápr. 30. 08:56

Sziasztok!

:) Junction, Emődinél ez alap :))))) Hogy én miket kaptam tőle :))))), szerintem ilyen orvos, aki utálja a terhes nőket ne is menjen szülésznek!!!!!!

Viszont Faragót azt "szerettem"!

Én Svédnél szültem :)))))) Ismeritek? Róla is meg van mindenkinek a véleménye! :)

43. d3bb59819c (válaszként erre: 42. - Junction)
2009. ápr. 30. 08:37
A párom is szeretne bejönni, legalábbis erre jutottunk, azt mndta szeretne mellettem lenni, lehet, hogy ki sem bírnám nélküle a szülést. :(
42. junction (válaszként erre: 41. - D3bb59819c)
2009. ápr. 29. 20:13

Bocsi de délben nem tudtam folytatni, mert felkelt a csajszi és anyáért kiáltott.:)

Igen apás szülés volt. Hatalmas élmény nekik is! Azt mondta ha lesz még egy baba akkor is szeretne bemenni.

41. d3bb59819c (válaszként erre: 40. - Junction)
2009. ápr. 29. 12:47

Hát azért amennyi rosszat hallottam róla, és nem szeretnék vele szülni. :(

És apás szülés volt? :)

40. junction (válaszként erre: 39. - D3bb59819c)
2009. ápr. 29. 12:41

Nem tudom hogy megy a szülésznő választás, mert nekem az egyik barátnőm barátnője volt a szülésznő. Őt sem kértem fel, csak pont ő dolgozott szerencsére. Csak az a baj, hogy reggel hatra jött dolgozni csak, így előtte az egész éjszakát végig kellett kínlódnom egyedül, mert a páromat hazaküldték, hogy majd szólnak ha jöjjön apás szülésre.

Jóhogy mosolygott rád Emődi, mert alapvetően Erdődi kismamáival normális, mert ha véletlenül úgy alakul, hogy Erdődi nem lesz a szülésednél, akkor ő lép a helyébe és akkor ő zsebeli be a lovét (persze csak ha megfogadod) Velem azért volt bunkó, mert már én szültem, és nem szóltam neki, hogy doktorúr én megfogadnám, mert az utolsó pillanatban is megszokták fogadni, ha Erdődinek valami mégis közbejön.

39. d3bb59819c (válaszként erre: 38. - Junction)
2009. ápr. 29. 12:34

Nagyon sok rosszat hallottam Emődiről, ő volt múltkor a terh.gondozóban, és valószínű ő is lesz, mikor én megyek. Viszont velem nagyon normális volt, segítőkész, mindenre rákérdezett, pedig tudta, hogy Erdődihez járok. idegesen mentem be hozzá, sőt be sem akartam menni, és mosolygova jöttem ki.. Na nem mondom attól, hogy jó doki, mert tényleg so krosszat hallottam,d e velem most épp' rendes volt.

A szülésznőt te választod?

2009. ápr. 29. 12:29
Én is mindig olyan korán jártam, hogy az elsők között bemenjek.:) A 36. héttől már gyorsabb lesz mert a kórházban fog vizsgálni NST után. A többi kismama mondta először, hogy nem lesz, és utána rákérdeztem. Mondta, hogy ajánl mást helyette, de én nem kértem, így végűlis fogadott orvos nélkül szültem Emődinél és Faragónál, ugyanis 7.32-kor született Nóri és váltották egymást. Nem bántam meg mert így egyik sem kapott egy fillért sem. Egyedül a szülésznőnek csináltattam egy kis csomagot, mert ő nagyon rendes volt. Emődit szokta amúgy ajánlani Erdődi, hát nekem meg van róla a véleményem, nem csak saját tapasztalat miatt, mert velem lehet azért volt bunkó, mert nem fogattam meg, holott tudta, hogy Erdődi volt az orvosom.
37. d3bb59819c (válaszként erre: 36. - Junction)
2009. ápr. 29. 12:20

Hát mi már úgy járunk, hogy egy heti élelem van nálunk. :) Múltkor már 9.15re mentünk, és 5.-ek voltunk. :(

Szólt előre, hogy nem elsz mikor szülni fogsz, vagy ez hogy ment? Kinél szültél?

36. junction (válaszként erre: 35. - D3bb59819c)
2009. ápr. 29. 12:17
Én nagyon szerettem, függetlenül attól, hogy nem nála szültem, mert szabadságon volt. Csak az volt a baj, hogy egy vizsgálat nála egy napos program mert annyian járnak hozzá.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook