Remélem, mindenki jól van?!!! Nagyon sz@r éjszakám volt, hajnali fél 1-ig csak sírtam, 1 körül sikerült elaludnom. Akkor már a bébinek is sok volt, emrt most elég sokat éreztem, hogy mocorgott.
Nemsoká megyünk, és festjük a narancssárgát. Ha minden jól megy, ugyanis apósom sötétnek találta a trombitát, azt mondta majd ő kever inkább ki, mert ő ezt a fajtát jobban szereti..
De én erősebb narisárgát akarok ám!! :D
Majd kideül, ha nem dőlök ki nagyon estére, írok mizujs.
Jól van Nóri, szerencsére. Az éjszakáink is rendeződnek, úgy néz ki. Bár azért mindig félek egy picit az estéktől. Azért elég kiszámíthatatlan. mindig megfogadom, hogy lefekszek vele aludni, de csak akkor tudok sok mindent csinálni ha Ő is alszik, így ált. 11-nél hamarabb nem fekszek le.
Nagyon szarul :( Hosszú volt a mai nap, szerettem volna elhozni a lakásunkból a cuccaimat, "édesapám" lecserélte a zárat. Voltunk nála, iszonyat módon viselkedett. :( Kicsit nagyon kivagyok. :(((
Nagyon örültem Neked valamelyik nap és sokat gondolkoztam azon amiket írtál.Ezért is gondoltam tartozom Neked annyival,hogy elmeséljem a fejleményeket.Ha nem gond teszem ezt majd később is!Puszillak
Hát még nem tudom,de a lényeg nagyon jót beszélgettünk.Hát végül is nem volt véletlen a találkozás :-)!Ki mentem a kórházba az orvosomhoz,és a lányom ott van most gyakorlaton és "véletlenül" fel mentem az osztályra és ott beszélgettünk.