Szoknya és vastag lábikó. Nos ennyire gáz lenne? (beszélgetés)
Szuper! Had nőjön csak az a zuhatag! :))
Jövő nyáron már az enyém is a seggemet veri, jujj de várom már. :)))
Egy nő többnyire tudja, hogy mi áll jól rajta, és mi nem, aki nem tudja, azt kiröhögik, ilyen egyszerű.
Nem értem a problémát.
Nagyon helyles:)
Ajánlanám még a klasszikus farmer szoknya fazonokat, amelyek combközépig érnek.
Azok tuti jól állnának!
Sajnos vannak irigy és gonosz emberek,azért mert Ő nem akar felvenni szoknyát,más se érezze jól magát benne...De engem ezekkel nem fog lehúzni,mert CSAKAZÉRTIS!:)
Turiztam egyébként egy nagyon jó szoknyát,hosszú,de mivel nagyon jó a kézügyességem és szoktam varrni,ezért átszabom rövidebbre.Ilyen kis barna lenge szoknya,de az a keményebb anyagú.Remélem lehet érteni.
Szóval egy 85ft-os szoknyát fogok bejártani:)
Az az érzésem, hogy Te mindenáron szeretnéd visszaültetni belé azt rossz érzést, amit többé-kevésbé sikerült kidumálnunk belőle, mert teljesen indokolatlan.
Megkérdezhetem, hogy ez miért jó neked?
Ezek az én méreteim és nem vagyok elégedett vele. Eszembe nem jutna térd fölötti szoknyát felvenni ilyen sonkákra.
A felsőtestem nem olyan vékony, mint a fórum kiírójáé; ezért írtam, hogy aránytalanok a lábméretei. Szerintem. :)
Na sziasztok lányok.
Nem,nem fog senki eltántorítani,hisz valakinek belefér a dolog,valakinek nem.
Különben nem tudom,valaki írta az 56-os combot...nos telibe trafált,nekem pont akkora.
Mivel fogyóztam mindig mértem magam centivel,így tudom:)
Viszont igaz,egy kicsit tényleg aránytalan vagyok,de mondom,az egész családom ilyen vastaglábú,igaz még csak fél éve kezdtem rá erősen edzeni,de gondolhatjátok hogy nézett ki előtte.Tiszta narancsbőr,és sokkal vastagabb volt.
Idő-idő....
Alig térd felett érő szoknya, nadrág még senkinek nem rontotta el az alakját. Az évek múltával pedig a térde sem lesz ki.
(De a mi a lábikó???)
További ajánlott fórumok:
- Volt már altatás nélküli vastagbél tükrözése valakinek, mennyire fáj, mire számítsak?
- Mennyire vastag a téli cipőd, csizmád?
- Vastag comb es szoknya
- Mennyire kell vastagnak lenni egy téli overálnak?
- Kockás vastag pamut szoknyához milyen felső illik?
- Volt e már valakinek, vagy ismerősének vastagbél tükrözése?mennyire kockázatos?