Szokjunk le a dohányzásról, én ma kezdem szeretnék egészségesen élni (beszélgetés)
Szóval azt mondod, koncentráljak a takarításra?:))))
Okés, jó utat!:)
Majd ottholról folytatjuk mennem kell szia.
Naná, ha tehetném nem is járnék be. Csak várnám a "nyugdíjamat".
Szóval az egész munkahelyed haza akar érni addigra..:DDDDD
Gondoltam, csak kötekedtem!:))))
Na ja, alig várom meg a Balázs show-t is. De egyébként ezt leszámítva 5 ig melózom, és egyenlőre a kocsiba még nem fut a net, tehát kénytelen vagyok ottholról folytatni.
A Mónika showra haza akarsz érni, mi? Figyellek!ahogy elkezdődik, lelépsz, ahogy vége, megjelensz:DDDD
Akkor beszélgessünk!:)))))
Hát én is vagyok még kb vagy 25 percig.
Többé-kevésbé itt vagyok, csak takarítok!:)))
Azért inog, mert a apsi miatt akartál leszokni, nem magad miatt!:( No, tényleg léptem!:)
Oké, én 5 ig dolgozom utánna ha a gyerekek gépközelbe engednek akkor fél hét után leszek. szia
Most megyek, dolgom van, majd jövök!:)
Na ja de a főnökömmel mégsem üvöltözhetek. Megláttom, az igazság az, hogy már nem tudom, hogy mit akarok. Már az eredeti szándék inog de rendesen. Nem ígérek semmit, egyenlőre ma még nem nyúltam cigihez.
Amúgy nálunk van itthon vagy egy fél doboz cigi!:)
Ne is gyújts rá!
Ha felhúz valaki, üvöltsd le a fejét, ez jó módszer!:)
Hát igen, nem tudom meg lehet változtatni a fórum nevét? Mert ennek aztán már semmi köze a dohányzáshoz, elfogyott mára a cigim, és ha fel nem húzz valaki, akkor próbálok nem menni bolt közelébe és cigit venni. Eddig még nem gyújtottam ma rá, de mint tudjuk én még két hét után is kísértésbe esem.
Nemcsak akkor van hosszú szünet! nekem is volt egyszer. de nem fogom hagyni, hogy mégegyszer ekkora szünet legyen, mert nehéz visszarázódni!
(Még jó, hogy Szokjunk le a dohányzásról a fórum címe:DDD)
HÁt volt már olyan hogy 4 évig semmi, tudod ez van ha az ember elvált és egyedül van két gyerekre.
Jézusom, az már egy év! én meg szenvedek itt az 5 napommal:))))
na itt a főnök, majd még válaszolok ha leült egyhelybe
Hát nem rossz taktika, amilyen ritkán van szerencsém ehhez, már engem sem érdekel, hogy hol, csak történne már valami, régen volt tavaly dec 29-e.
:))) Én is így csesztem el egyszer! Az elsőt annyira "tervezni" akartam, hogy lemaradtam pár autós "csillagtúráról":) Illetve:(
Azóta úgy vagyok, hogy tök mindegy, hol, ha kedvem van...:DDD
Hát nekem sem biztos, hogy lesz valami, majd meglátjuk. A kocsis téma meg nem rossz, de nem pont így. Én jobb szerettem volna, kényelmesebb légkörben legalább is az első alkalomnál. Utánna a fenét nem érdekli, de tudod azért olyankor jól esne egy kis romatika, gyertya, meg hogy mindenki hozzáférjen a másik emberhez normálisan. Meg utánna együtt tusolás. Az már másik dolog, amikor útközben jut az ember eszébe, hogy hát "ibolyát kéne keresni az erdőben".
:)))) Most meg az jutott eszembe, hogy nekem pillanatnyilag nem a hogyan, hanem a kivel a problémás tényező!:)))) De már ezen is csak röhögök!:)))))
Mondjuk a szilveszter még jobb-vagy egy csomó üres kéró, mert kupacokba gyűlnek az emberek...
Most még jobban irigyellek: nekem eddig kimaradt az autós csillagnézés!:) Pedig szerettem volna! Persze, lehet, hogy nem is nagy cucc, de így, hogy még sosem...
Barátnődéknél, valahol ismerősnél? Sokan vannak, akik nem otthon karácsonyoznak!:P
Ja magánszállás is lett volna egy eshetősége, csak karácsonykor ez nem nagyon megoldható.
További ajánlott fórumok: