Szocpol 2013 (beszélgetés)
Nézd meg ezt a linket!
Igen! Miért ne?
A francia felsőház most fogadta el trv-ben a lehetőséget
ha férjed lesz, akkor lehet, hogy nem lesz gyereked"
Mi ez a homofóbia??
Hamyka majd férjezett lesz és örökbefogadnak 2 gyermeket, akkor jár
Könyörgöm, szedd már össze magad! Nem esel ki belőle, ha vállalsz gyerekeket, lesz férjed, és belekezdesz a lakásvásárlásba! Az anyád utánad kapta, Te pedig a saját gyerekeid után kapnád!
Azt írtad az alőbb, hogy már megértetted!
miért nem kaptad meg ha szabad tudni?
és megkérdeztem anyut ( bár lehet már mondtam) én rám anno kért szocpolt így kiesek belőle ha csak nem vállalok családot
Ha valaki új lakást akart venni, nem volt előtte saját lakása, és bevállalt X db gyereket, (meg még egy jó pár feltétel...amit itt most nem sorolok fel), akkor kaphatott az új lakás megvásárlásához X Ft-ot (egy vissza nem térítendő összeget), tehát a szocpol. összegével kevesebb hitelt kellett neki felvenni a lakás megvásárlásához. Ha mégsem született meg a beígért darabszámú gyermek, akkor vissza kellett a szocpolt fizetni.
A szocpol tehát nem segéy, hanem az új lakás megvásárlásához kapott vissza nem térítendő támogatás.
Lehet, hogy egy kicsit bonyolult voltam...
na,süsse meg a jegesmedve!!!!
én meg tök boldog voltam,hogy használtra is lehet.
ennyit erről!!
de miért csak újat lehet,mikor annyi eladó (használt)lakás van,mint égen a csillag?
További ajánlott fórumok:
- Hol kell szocpolt igényelni? (Mivel hitelt nem szeretnék rá felvenni - melyik állami szervezetet kell megkeresni?)
- Kaphatok szocpolt házbővítésre, ha csak a bővítendő ház 25%-a a tulajdonom?
- Tényleg megszüntetik a szocpolt? És, ha igen mikortól? Tudja valaki véletlenül?
- Hol lehet igényelni a szocpolt és mikor lehet igénybe venni?
- Jó tudni - Szocpol és félszocpol
- Új szocpol 2013