SZJA visszatérítés 2022. (beszélgetés)
Engem nem a helyesírás borzaszt el inkább, hanem annak a pszichológiája, amit ez az egyszeri akció generált. "Kuss, örülj, hogy kapsz", "emberek dolgoznak ott"...
Könyörgöm, ez egy egyszeri feladat, akik ott vezetők, megoldják a munkateher megoszlását, ha pedig mégsem sikerül, akkor megoldják az ezzel járó feszültséget. Hiszek az emberi erőforrás emberi értékében, de nem hiszek abban, hogy hálásnak kell lenni az elvégzett munkáért, mert azért a munkabér az ellentételezés. Az én munkahelyemen is vannak időszakosan megnövekedett terhelések és nem hiszem, hogy az ügyfeleink plusz imákat mormolnának értünk ezért.
Vicces az összefüggés:
Akinek kevés vagy nem jár vissza, általában borzalmas helyesírás,
Akinek több jár vissza, jó a helyesírása.
Persze általánosítok..
Bocs, megnéztem a kérdéseidet. Minden nap legalább 1-szer felteszed ugyanazt. Ott van feketén-fehéren az összeg. Írtad, hogy 116.000 Ft van a 65.sorban.
Mit szeretnél még hallani?
Jó reggelt
Ha ebbe nekünk nincs benne az adokedvezmeny, akkor mi is vissza tudjuk majd igényelni? 2gyerekre? Köszi a választ
A munkáltatód adott egy igazolast, ami az adóbevalláshoz kell (jan. 31-ig kellett megkapni).
Ott azon nézd meg a 65-ös sort.
Azt fogod most visszakapni.
"Zellerné Losó Zsuzsanna ez biztos holnaptol péntekig mindenki megkapja 9utan várható 11ig!! Mind 3 nap. Barátom anyukája testvére mondta navnal melozik"
Így olvastam
További ajánlott fórumok:
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Szja visszatérítést mikorra várhatom, mennyi ideje van az Apehnek visszautalni a pénzt?
- Valaki kapott már levelet a NAV-tól, SZJA visszatérítés ügyben?
- Kell-e adóbevallást készíteni SZJA visszatérítés esetén?
- 1000 Ft SZJA visszatérítést utaltak, van aki szintén így járt?
- Adóbevallás - SZJA visszatérítés