Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szívritmuszavar? fórum

Szívritmuszavar? (beszélgetés)

1 2
10. pinkyke (válaszként erre: 1. - Bucóka20)
2010. febr. 7. 11:10
Nekem is ezt állapította meg a háziorvos és még gyógyszert is írt. Ja és esze ágába sem volt elküldeni kardiológiára 3 hétig jártam vissza könyörögni, míg meguntam és elmentem magánrendelésre. Ott az orvos a gyógyszeres doboz láttán összecsapta a két kezét és azonnal EKG-t csinált, meg szív ultrahangot. A végén kiderült semmi bajom, valószínűleg a sok stressztől volt, ha volt. Azt mondta pihenjek rengeteget és helyre is jöttem tőle 1 hét ágy nyugalomra utasított
9. 9c8432d068 (válaszként erre: 1. - Bucóka20)
2010. febr. 7. 11:01

Talán,ha enyhe nyugtatót szednél addig,az valamit segít a problémán.

Nekem is van több évtizede szívritmuszavarom,de én is gyógyszert kapok,más nem segít,igaz,nem is próbáltam.

Talán valami homeopátiás szer is van erre, homeopátiás patikában tudják,mit lehet adni.

Nálam vegetetív idegrendszeri dolgok okozzák a ritmuszavart,szervi bajom nincs.

Lehet,hogy a Te esetedben is ez van.

8. Pirosalma (válaszként erre: 3. - Bucóka20)
2010. febr. 7. 11:01
Az EKG alapján gondolt erre? Csak mert nem tudom, miből gondolja az orvosod, hogy az alacsony pulzus szívritmuszavarra utal.
2010. febr. 7. 11:00
Nekem is szokott ilyen lenni, kb. öt éve kezdődött. Azóta is rendszeresen járok a kardiológiára, szedek gyógyszert,de ez nem múlik el. Van amikor ritkábbna jön elő, s van,hogy naponta többször is. Vacak érzés uátna nekem a karom is szkott zsibbadni, meg a szegycsontom és gyakran szédülök is. Ilyenkor teszek a mellcsontomra egy kis Bangay krémet bedörzsölöm az jót tesz, persze beveszem a gyógyszeremet is. A pihenés és a kevés éjszakázás is javít a helyzeten, az már megfigyeltem január-februárban a legrosszabb eddig. Nyáron nincs gyakran. Szar érzés, de az orvos szerint ez nem igazi betegség.
2010. febr. 7. 10:54

Belgyógyászatra utalt be vagy kardiológiára?

Amúgy próbálj meg kérni erőszakosabban időpontot (tudom, nem könnyű, de muszáj).

Engem már Debrecenből a saját kardiológusom hívott fel, amikor októberben már idén januárra alig akartak időpontot adni. Én meg mondtam a nőnek a telóban, hogy szarul vagyok, muszáj mennem hamarabb kontrollra. Bekapcsolt a dokihoz a műtőbe!, aki visszahívott délután, és rá 2 hétre megcsinálták a katéteres ablációt.

Sajnos ez a baj, hogy az ilyen helyekre hónapokkal előbb be kell jelentkezni. :S

Ha netán érzed a szívritmuszavart, akkor próbáld a mentőket hívni (tudom, ez félelmetes), de náluk van EKG.

De bízz abban, hogy tényleg csak pszichés eredetű az egész! Szurkolok!

Most megyek, mert főzök, de ígérem, benézek még.

2010. febr. 7. 10:53

Most el kell ugranom.Majd még jövök úgyis.:)

Sziasztok

2010. febr. 7. 10:50
Sziasztok, nekem nem tudom az van e, de tök nyugiban 100 körüli a pulzusom. Az én orvosom annyit mondott, biztos mert vérszegény vagyok. Persze lehet..de engem sem nyugtatott meg.
3. Bucóka20 (válaszként erre: 2. - Boszy28)
2010. febr. 7. 10:45

Háziorvos igen.

Annyit mondott,hogy van olyan szívritmuszavar ami nyugalmi állapotba nem jelentkezik.(Megnyugtató)

Nem tudom mit csináljak,mert félelmetes,és még márciusig mennyi idő van?!!:S

2010. febr. 7. 10:43

Nekem szívritmuszavarom van/volt, de sajnos gyógynövényt nem ismerek rá.

Az orvosról megvan a véleményem. Háziorvosod?

Mert az enyém rögtön küldött a belgyógyászatra, ott csinálták az EKG-t (akkor folyamatosan volt szívritmuszavar), és már kaptam is gyógyszert, hasfalba szurit.

A szívritmuszavavart is "el kell kapni", nem jelentkezik folyamatosan.

2010. febr. 7. 10:38

Hétfőn voltam dokinál,hogy nem érzem jól magam;magyarán néha olyan mintha kihagyna a szívverésem.Megmérte a vérnyomásom 120/80 volt azt hiszem,csinált EKG-t ott 50 volt a pulzusom.Azt mondta,hogy ez utalhat szívritmuszavarra de szerinte nem az.És ismerve az "előzményeket" ez csak pszcihés,de ha rosszul érzem magam menjek vissza és ad beutalót.Másnap visszamentem és kértem,március 16.-ára kaptam.De azóta is rosszul vagyok,minden nap.Van erre valami gyógynövény vagy valami,hogy márc 16-ig kihúzzam?

Vissza menni már nem akarok,mert úgy látszik nem vesz komolyan.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook