Szigethalom és környékén élő kismamák és anyukák jelentkezését várom. (beszélgetés)
Mi megfáztunk az éjjel. Pedig úgy vigyázok rá, mégis. Kipórszívóztam az orrát, a kis csibész meg csak mosolygott. :)) Viszont rám a frászt hozza. Kivi vagyok mit mond a doki.
MÁS: Ti voltatok koponya és hasi ultrahangon???
Szia! Bocsi csak nem volt tegnap szinte egész nap netünk meg ma ebéd után is szünetelt egy kicsit. Tegnap délután Pesten voltunk a fülészeten a nagyfiamnak begyúlladt a füle, holnap meg viszem gyártelepre az sztk-ba kontrollra.
Lehet nem árt megnézetni a lányodat ha nem javul pár hónap múlva sem, lehet nem úgy zár a gyomorszája mint kellene. De még várj vele pár hónapot. Elméletileg 1 éves korára kell rendesen zárnia, de már most sem szabadna hánynia, csak max kis bukás. Ákos nagyon sokat csórézott még pár hónapja de kb. 7 hónapos korában sokat javult. Azóta nagyon ritkán jön neki egy pici nyállal vissza kaja. Csak ha sokat teázik, és visszabüfög. Azért majd figyeld. A hugomék jártak orvoshoz annó, nem zárt rendesen a kislány gyomorszája, de rendbehozták gyorsan.
Csajok, tegnap este, meg ma olyan jó volt a gyerekem!
Tényleg, mivel mi még egy darabig nem talizunk, legalább is én nem akarok egy darabig kimozdulni a bébivel, ha gondoljátok, nézzétek meg a honlapunkat. www.lilike.hu itt találtok a leányzóról képeket, videókat, no meg Apáról, rólam, és Mofliról is, aki nálunk családtag. Az oldalt én készítem. :)
Sziasztok!
Mi tegnap kezdtük a hátsó rész betonozásák, egész héten az időjárás jelentést bújtam remélem elkerül minket az eső... De hogy milyen dzsúva van nálunk arról meg ne is beszéljünk :(
Hát a nagy meleget én is rosszul tűröm de most meg a széllel se vagyok kibékülve :)
Sziasztok!
Én ki vagyok teljesen, és Lili is. Szegénykém, egész nap rajtam lóg, nagyon melegünk van. Kicsit nyüfis mostanság, de már én is nagyon kimerült vagyok...
Remélem jól vagytok, és élvezitek a nyarat. Mi csak szenvedünk tőle... :(
látom a fogzás és fogak a téma. Szóval Krisznek 6-7 hósan jött az első foga, a két vámpírfog, felső szemfog, a szélsők. Nála egyébként a panadol vált be. Lassan jöttek afogai. Alexandrának most már 4,5 hósan kijött az alsó kettő.Szinte egyszerre. Aztán a felsők metszők szélen, és most felül a középsők.
Niki, már személyesen is mondta, de itt is hangsúlyozom, hogy nagyon ügyes, hogy már ilyen korán áll a fiacskád. :) Alexandra is probálkozik, de még nem igazán lépeget akármikor akárhol kapaszkodva áll. Egyszerűen csak áll, olyan más neki igy is minden, hogy már fél méterrel feljebb lehet. a feje. :)
Virágnéni: tök jó, hogy olyan korán kuszott a lányod. :) (kisidő és megszokom a neveket, mármint a gyerekekét is) gondolom, akkor már odafigyeltél, hogy mithová teszel, nehogy valami elékerüljön, ami nem neki való :)
A lányom 5 hónaposan már elkezdett kúszni olyan gyors volt mint a villám :) Annyira rájött az ízére hogy nem is akart mászni... 8 hónaposan tudott ülni magától utána talán mászott már egy keveset de inkább sétálni kellett vele. Fogtam a kezét és úgy sétáltunk és 1 évesen ment magától....
Ja az első foga meg 11 hónaposan jött ki.
Egy hónapig csak egy foga volt.... kis vicces volt úgy :)
gondolom azért írta úgy, mert a másik oldala a műútnak az már szigetszentmiklós. Na de kitudja.
Nekem is írd meg privibe mrsa!
További ajánlott fórumok:
- Békési kismamák jelentkezzetek....
- Ha Szverldowszkban vagy környékén élsz jelentkezz légyszíves, nagyon fontos lenne
- Szoptatós kismamák! Nálatok is jelentkezik az állandó éhség, szomjúság? Normális állapot ez?
- Komárom-Esztergom megyében élek Tatabánya környékén hol tudok jelentkezni Avon tanácsadó nőnek?
- Milyen támogatás illetve kedvezmény jár kismamáknak, ha főiskolára jelentkeznek távoktatásban?
- Kápolnásnyék és környékén élő kismamák