Szexképek kontra net (beszélgetés)
ténymegállapítottam
ha az amatőr irodalom művelése valakinek támadás, az az ő problémája
reagálhatnék, igaz...de nem reagálok, néha van kedvem provokációkhoz, máskor nincs...most épp nincs
Azért, mert nincs a végén kérdőjel, még reagálhatnál rá.
Egyébként a második tényleg nem neked szólt, csak általánosságban írtam.
Hagyjuk!
Te is támadtál, erre reagáltam.
1055 nem kérdés, megállapítás, néhány hozzászólással korábban én magam írtam hasonlót
1066 nem nekem szól, valaki más nevében én nem nyilatkozhatok
1114 szintén nem kérdés, egy felszólítás újabb visszalapozásra
1055
1066
1114
Na ez az igazi perverzió, nem amiről tegnap írogattunk:
Én is így gondolom,de mégis,várnék valami választ!
Ha valaki kijelent dolgokat akkor magyarázza meg,hogy miért,másképp ne csodálkozzon ha nem értenek vele egyet.
Pláne,úgy gondolom,ne legyünk előítéletesek a duci emberekkel.És mielőtt megkapnám a nénitől,hogy mert nekem nem megy a fogyás-50 kg vagyok,és 170 cm.
Az álláspontja az, hogy csak az a jó, amit ő annak tart.
Győztesnek hiszi magát, pedig ő a legnagyobb vesztes.
Na meg a sok-sok kötni meg horgolni való cucc, ami nem készül el, mert itt osztja az igét.
Ha az a probléma, hogy nem tudnak közös nyelvet beszélni, akkor tolmácsként, mediátorként jó.
Esetleg előfordulhat, hogy más szintről jön a probléma (pl. hellingeri), ahol az egyik fél a saját családi terhét hozza át a kapcsolatába, itt jól jön pl. szakember, hogy ezt feloldja, itt nem is kell pl. hogy mindkét fél jöjjön, csak akinek a teher nyomja a vállát.
A lényeg mindig az, hogy a szakember ne a saját normáját nyomja rá a páciensre, hanem segítsen letisztázni és tudatosítani, illetve a kommunikációt beindítani. Szerintem.