Szex(i) vagy nem szex(i)? Téma: Bármi csak merészen és érzéssel :) (beszélgetés)
😱😱😱
Jajzus! Nemrég, mikor írtad, még arra gondoltam: ó, hol van az még ?! 😰
Egyetértek.
Azzal érvelt, hogy a lánya is beteg, őt viszi az orvoshoz.
Azért hozzáteszem, hogy szerintem az orvostól sem lehet megfordulni 1 óra alatt..
Na meg a délelőttöt a konyhában töltöm, nekem is jó lenne pihenni egyet, mire a csajokért megyek az oviba.
És nem mellesleg ez az utolsó hetem itthon. Hétfőn megyek vissza dolgozni..
Az egyiknek az öccse ismerősöm. Ő se szokott róla posztolni, de a minap betett egy családi fotót..
Ugyanúgy néz ki, mint 12 éve, semmit se változott.. :)
A pasik miért nem öregednek..?? 😊
Sehogy :)
Nem beszélek velük, nem ismerőseim a fb-on, nem is találkozom velük (mindegyik kb. 100 km-re lakik)
Ez is csak észérvekre vall.
Biztos, hogy okos lány, hallgat a vészcsengőre, valami miatt csak ott hagyta a srácot.
Ha a szíve felszabadult lenne, akkor készen állna emberi kontaktusokra.
Szerintem nem :D (bocsi)
De az anyuka sem.
Beviszed a légtérbe a bacit, még akkor is, ha nem érintkezel közvetlenül a kisgyerekkel.
Nem mondom, hogy feltétlen beteg lesz, de nagyobb lesz rá az esély, mintha otthon feküdnél.
Megfáztam, egész nap ramatyul vagyok: orrspray, coldrex, forralt bor este..
Erre felhív az egyik anyuka, hogy holnap át tudnék-e menni vigyázni a fiára ebéd után.
Mondom beteg vagyok.
Nem baj, a fia alszik ebéd után, csak legyek ott.. visszaér, mire felkel.
Hát egye fene..
Szerintetek normális vagyok...??? 😁
Szerintem ha kimozdul és többet lesz emberek között.. akkor egy idő után nyitottabb lesz.
Pár hónap múlva itt a tavasz és hidd el jót fog tenni neked is, ha időközönként majd kimozdulsz otthonról és tartotok egy csajos napot :) még ha ezt most hihetetlennek gondolod, akkor is :)
És ezt a barátnőd is tudja, hogy a pasi se lépett még túl?
Nem az veti vissza?
A titkos remény? (még ha Ő szakított, akkor is ... )
Én is ilyenekre gondoltam. Csak emberek közé rángatni h legalább lássák 😉 Meg h eleve nyitottabb legyen úgy általánosságban az emberek felé.Én viszont ugye pihizésre vagyok ítélve.
A pasi se lépett túl szerelmi szinten,de ő ezenkívül minden másban igen.
Szerintem ki kell rángatni otthonról.
Mozi, adventi séta, színház, teaház, borozó..
Nem konkrétan pasizós esteket szervezni, mert attól kiakadnék én is.. egyszerűen csak csajos programokat.. és majd úgyis jön magától, aminek jönnie kell.
Az exe túllendúlt rajta?
Szerintem nem lehet semmit sem sürgetni, mindennek eljön a maga ideje.
Perszehogy szeretnéd boldognak látni, szerelmesnek, de érzi ő, hogy még nem alkalmas rá.
Csak nem akar új kapcsolatot. Végülis ő mondta ki a végső szót.
Nem tudom, hogy ebből, hogy lehetne akár tavasszal is kizökkenteni. Eddig egy cukrászdában volt pultos,de ott se nézett fel az emberekre.- De legalább voltak emberek.. most felkerült irodára..ott aztán senkivel se találkozik. Még a pasik se látják,pedig csini csajszi. Még a szabadnapjain is legtöbbször túlórát vállal..
2.5 ev az sztem is sok. Ha nagy tores volt az eleteben akkor is sok...de mit jelent az o eseteben a "gyasz"?
Siratja most is vagy csak nem akar uj kapcsolatot?
Gyásznak szerintem is sok a 2,5 év.
Majd talán a tavasz felpezsdíti ... :)
Sztetek egy 8 éves kapcsolat után mennyi idő a "gyász időszak"?
Barátnőmet jövőre ki kell mozdítanom vhogy ebből a magánakvalóságból..