Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Szex(i) vagy nem szex(i)? Téma: Bármi csak merészen és érzéssel :) (beszélgetés)
Nem,nem..!
Döbrögi nem tudja jól használni a pálcáját.. 😁
Nem vagyunk házaspár, ahogy favágó sem, hogy hasogassak.
Telepíts valami gyógyító appot a telefonodra!
Nem is tudtam, hogy ennyi Döbrögi Úr van itt, aki Matyira vár!
hát, engem is kikötözhetne valaki:)))))
:)
Én is szeretem ha kikötöznek..
Az uram is csikis.
Nála nem a vágyfokozásról van szó, egyszerűen ha simogatom, az nem vágyfokozó, kellemes, erotikus dolog nála, hanem épp ellenkezőleg.
A kikötözés nála meg tabu. Sztem válóok lenne ha megtenném..
ne izgulj szerintem senkit nem izgat . az a lényeg hogy érthető legyen és jól érezzük magunkat egymással
mármint ránk célzol ? többször elnézést kértem hogy telon melléütök . ez van . de ha mindig javítgatom magam sose érek utol mindenkit. úgy gondolom senkit nem zavar a dolog ezért nem is mondom már hogy bocs hogy hibásan írok. nem vagyok analfabéta de telon nem szeretek tökölni. laptopon jobban megy itt ha kixait arrébb érintem meg a képernyőt vagy nem elég hosszan nyomom nem azt adja amit szeretnék. de arra ügyelek hogy érthető legyek. de szerintem mindenki így van vele
hihi jajj ne röhögtess ezzel a mutálós kaparós torokkal nem megy 😂😂😂😂
csak nem házaspár vagytok ?
hja látom eltüntem megy a hasogatás
adjak kis baltát ? vagy szadistább vagy és életlen késsel nyiszálod villára tüzve 🤣🤣🤣
nem is az !!! de én szeretem is a munkám így sokkal rosszabb hogy mivel nem vagyok jol nem vagyok toppon a melóba
a jó életbe direkt szívattok !!! 7 oldal !!! öcsém takarót kispárnat keresnék ha már nem abba lennék !
azóta is gatyan vagyok. ma 3 ra értem csak haza. azóta fekszek
naaa most előszőr megnézem hány oldallal maradtam le 😂😂
Mert a Mikulásnak már tele a puttonya veled?!
Kötözés nekem se jön be s nálunk párom a cirógatást nem kedveli (csikizi) bár olykor meg kifejezetten jól esik neki.
Á, itt nem arról van szó, hogy halálra csiklandozzon valaki, meg hogy védekezned kelljen.
Hanem a vágyfokozásról, hogy majd' megőrülsz, hogy hozzá érhess, de nem teheted.
Meg úgy és ott, ahol ő akarja, de pont az a lényeg, hogy figyel, hogy te hol és hogyan akarod, és végül megkapod ... :D
Szóval, ez egy izgató játék, na :)
hát, tetszett neki, vagy meglepődött talán.
inkább:)
És a kikötözéssel építettd le a gátakat???
Róla már lekéstek,ő már az enyém! 😉
Azért elszomorító h mennyi 30-40-es mindenben aktív nőnek nincs már jóformán semmilyen szexuális élete.
Házasok s valahogy elpunnyadt a házas életük.
Szóval én nem vágytam arra sohasem. Pl. gyűlölöm, ha csiklandoznak és eleve stresszelne, hogy ilyen esetben nem tudnék védekezni.
ne úgy képzeld, hogy az első két hét alatt ez volt az első lépcsőfok:) csak nagyon visszafogott volt, és akkor még nem is történt semmi köztünk:)
További ajánlott fórumok: