Szex, csók nélkül.... (beszélgetés)
az utolsó mondat nagyon igaz
akkor meg minek belekezdeni????
ugyan már, a fiatalabb korosztálynál is milliószor előfordult szex csók nélkül, és nem azért, mert gépies és érzelem nélküli, hanem mert például egy hirtelen adott helyzetben megkívánod és gyorsan lezavarod a dolgot :))
de ha valaki direkt kerüli, nem kívánja a csókot a szexnél, valószínűleg azért, mert nincs meg az az érzelmi vagy szexuális intimitás, kötődés, akarás, ami jó esetben kellene
Sztereotípia....
A 60-70 éves emberek számodra mik? El tudod képzelni, hogy ugyanúgy élnek szexuális életet, mint korábbi éveikben? Talán ritkábban, és szolídabban, de a menete ugyanaz? Ne sértsd meg ezt a korosztályt sem. Egyébként az említett kor nincs hozzám olyan messze.
Te általánosítasz.
Nem minősítek, pláne olyan valakit nem, akit nem ismerek. Neked is kár szánalmasnak ítélni bárkit is, anélkül, hogy ismernéd.
Legyen szép napod!
Nem beszéllek le semmiről, de viszont kéretik akkor nem minősíteni szánalmasnak azokat, akik másképp érzik. Ugye nem nagy kérés?
Vagy hogyan képzeled? Te minősíthetsz másokat, de téged hagyjanak békén?
Elképzelhetetlen silány, gépies, érzelem nélküli, száraz, csapnivaló, semmilyen......
Azt hallottam, hogy manapság divat, de én soha nem követtem a divatot. Szánalmas akinek ez nem fontos. A véleményemet írtam, kéretik nem lebeszélni.
Köszi.
Aranyos vagy, igyekszem jól érezni magam.:)
Jó éjt!
Köszönjük szépen. :)
Neked is sok boldogságot kívánunk.
Szerintem is. OK.
Sok-sok további szép évet kívánok a pároddal.
Világéletemben utáltam csókolózni,bár ennek ellenére velem szívesen csókolóznának a csajok is, pasik is. Nemhogy az alkalmi partnerekkel, a két férjemmel sem szoktam csókolózni. Egyszer volt az életemben egy fiú, akivel szerettem, de neki különlegesen szép szája volt. Persze, adok csókot, kapok is, de nyelveset legfeljebb buli hevében fogadok el.
Ez a csóktól való idegenkedésem valószínű azért van, mert kiskoromban nagyon beteg voltam és sokáig csak maszkban léphetett be hozzám az anyukám is, megérinteni, megpuszilni sem volt szabad engem idegennek.