Szerintetek túl olcsón kínálom a lakásom? (beszélgetés)
Tuti levittem túlságosan az árat, mert rengeteg érdeklődő van:(
Tényleg, tud valaki arról valamit, hogy szocpol végül járni fog-e használt lakás vásárlásra, vagy nem??
Szerintem reális ár érte, de tényleg nyomd fel 8,2-8,5-re hogy lehessen alkudni, bele is írhatod,lehet alkudni.Bár ha nem muszáj ne add el szerintem.Én kiadnám inkább.
Felújított lakásnak általában azt veszik ami konyha, és fürdő felújításon megy keresztül.Ez a két kényes terület általában.Ezenkívül nyílászárók,szigetelt-e a ház,tömegközlekedés, iskola,óvoda, rendelők... sok mindentől függ.
Én laktam panelban, de többet soha :)
Szia!
Mi nem tudunk több, mint 1 éve eladni egy 1080 nm-es telket Gödöllőtől nem messze. Már 3,2-3,5-ért is adnánk, csak vigyék már. Lakást szeretnénk venni és 2,5 szobásakat néztünk 7,9-ért, amiben nagyrész ki vannak cserélve a nyílászárók, és ált. a fürdőt kell felújítani. Szerintem ennél drágábban nem fogod tudni most eladni a lakásod, sajnos...
Ennyiből nem lehet megmondani. Hány nm.? Nyílászárók milyenek? Épület esetleg szigetelve lett-e? Mennyi fenntartani?
Amúgy ennyi info alapján azt mondom, hogy reális lehet, ha mondjuk egy tízezres közösköltségű, távfűtéses lakás.
Vagy azt is lehet, hogy mondom, hogy ebből már nem nagyon szeretnék alkudni, max. egy kicsit.
Azt nem akarom, hogy senki ne jelentkezzen...
Mi most vettünk lakást, 9 milliót ér, 6,8-ért. Ráadásul az eladónk addig okoskodott, hogy nem adja át időbe, megugrott az árfolyam, és közel félmilliót bukott rajta újra.
63 m3-es, új nyílászárós, 2,5 szobás, földszinti, egyedi fűtésmérős, szigetelt házban, és 170 000-ot kapott, a többit vitte a bank!
Nekünk van egy másik, 8-ért vettük, most 4,5-t ér. Ha nem muszáj, nem szabad eladni!
Az egyik ismerősöm a fekete7es végállomásánál adott el egy panellakást 12ért... mondjuk az is felújított, viszont szar a fűtés benne... és 10.emeleti. Elvitték pikk pakk... Mi is áruljuk a lakást, belváros, de a kutya sem jelentkezik érte...
sajnos ma nagyon nehéz eladni... de az is tény h áron alul bármikor elviszik, csak kérdés hogy ez megéri-e....bár a muszáj nagy úr...
További ajánlott fórumok:
- Kis rózsaszín (pár mm-es) hernyók (vagy lárvák? ) jelentek meg a lakásomban. Szerintetek mi lehet?
- Szerintetek hogyan menthetem meg a lakásomat az árverezéstől?
- Ismeretlen pasival randizni a lakásomon?
- Halálom után, ha nincs közeli rokonom, ki juthat be a lakásomba?
- Engem is kidobhat a volt exem, a saját lakásomból?
- Budapesti távfűtéses lakásomat ráfizetéssel hasonló méretű cirkósra cserélném. Szerintetek van esélyem?