Látom többen is azt írták, ami nekem is elsőre eszembe jutott a kérdés láttán. Ha vkinek rossz sora van, arra túl hosszú, de a boldogságra, a jóra túl rövid.
a nap 24 óráját mehosszabitod most azért mert mert éjfél van vagy épp valamennyi attól még nem kell lefeküdni ha tudod csinálni amit szeretnél akkor miért ne madj hafáradt leszel lefekszel :) és is ezt szoktam de még igy is gyorsan telik a nap meleseg fáradtab is vagyok másnap :D
Tényleg elég rohanóvá vált a világ, de ha igazán élvezed, és el tudod érni a számodra fontos dolgokat, egyáltalán nem számít milyen hosszú vagy rövid szerintem.
ATTOL FÜGG MILYEN SZEMSZÖGBŐL NÉZZÜK HA VALAMI JÓ TÖRTÉNIK AKKOR RÖVID DE HA VALAMI BAJ-FÁJDALOM VAN AKKOR HOSZZU SZERINTEM AZ A LÉNYEG HOGY MIT TUDUNK FELMUTATNI AZ ÉLETÜNK FOJAMÁN
a nincs időmet nem ugyértem reggel elmegyek suliba délután 4re vagyok itthon mellete tanulás és ez megy minden nap szinte és nagyon gyorsan telik hétvége pedig barátnőmmel szokott eltelni nagyon gyorsan :(((
És ha szánsz időt a barátaidra, na az az érzés nem fogható semmihez.
Az ajándék. Drága kincs, amit azt gondolom kevesen élnek meg, mert egyszerűbb azt mondani: nincs időm...
Számo,ra nagyon fontosak az mberi kapcsolatok, és egy mosoly, pár kedves szó nem rabol el sok időt, mégis "kamatosan megtérül", mert a kapott mosoly, a kedves szavak megmelengetik a lelkemet. És remélem, ezt a környezetem is így éli meg.