Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szerintetek meg kellene említenem, hogy törölje a képeket az exeivel? fórum

Szerintetek meg kellene említenem, hogy törölje a képeket az exeivel? (beszélgetős fórum)

okt. 29. 15:31
Mondd meg neki, hogy nyugodtan megtarthatja az exei fotóját! Azt viszont ígérje meg, hogy ha veled szakít, akkor a te fotódat is őrizgetni fogja a következő párjával! :)
29. Kuk@c
okt. 24. 10:47
Kedves FI, mire jutottál, hogy állsz most a témához? :)
okt. 23. 22:34
Azok véleményére ragálva, hogy miért nem lehet az exről fénykép? Nos lehet. Csak állandóan a facén lógni és posztólni, fűvel-fával fényképezni aki szebben néz ki, azért van különbség. Fordított esetben, ha a pár másik fele tenné ezt, hogy fénykép, és fénykép az ellenkező neművel, hát a partnernek se esne jól. Aztán gyorsan nézi a lájkokat, stb. Ez a magatartás nem kapcsolatba való, hanem trófea szerzésre.
okt. 23. 22:23
Egy kérdés. A volt barátnője és közted úgye nem telt el idő számára? Azaz nem volt kb fél éves szünet? Gyanítom, hogy nem. Számomra olyan férfinek tűnik, aki szeret a nőkkel csillogni villogni. Ha már nem tud akkor csere. Erős nárcisztikus vonást érzek rajta, hogy elvája a dicséreteket, nézi a lájkokat, mert ha valaki nem dicséri az már az ellenségének számít. Hogy beszél a többi emberről? Mindnki hü@e körülötte, és más a hibás? Ha igen menekülj, és ne akard megváltoztatni. Lehet ezért ez a véleményem mert én ebben a helyzetben voltam. Már odáig fajult a helyzet, hogy a wc-re is magával vitte a telefont, persze én vagyok a hibás.... Aki támad ott van takarkadni való, hát ez be is jött.
26. Érdekes73 (válaszként erre: 17. - Epresturmix)
okt. 23. 13:58
Gáz is :)
25. Kuk@c (válaszként erre: 24. - 55Judit)
okt. 23. 11:46
Azt hiszem ezzel jól meg is fogalmaztad a lényeget, van, aki zárkózottabb, vannak, akik nyitottabbak, és kb. csak ez a különbség.
24. 55Judit (válaszként erre: 23. - Kuk@c)
okt. 23. 11:43
Ez esetben egy naplóban kell tartani az emlékeket. Így csak az láthatja akinek megmutatod. Ha meg felpakolom magam folyamatosan egy közösségi oldalra az azért van, mert meg akarom mutatni ki vagyok, hogy élek. Számolva azzal, hogy a későbbiekben mások is láthatják a múltamat.
23. Kuk@c (válaszként erre: 22. - 55Judit)
okt. 23. 11:21

Viszont a múltunk meg sztem nem tartozik mindenkire, és ha megválaszthatom, hogy kivel mit és hogyan szeretnék megosztani, aki miért ne?


De egyetértek, nem a képeken múlnak a jelenlegi érzései, és a kapcsolatotokhoz való hozzáállása. Lehet, hogy ez semmit nem jelent, csak lusta. :D


Mondjuk sztem simán megkérdezheted, mivel pasi, valószínűleg nem is gondolkozott még ezen...:D

okt. 23. 11:08
Miért kellene képeket törölni? Azok a képek az ő múltjának egy része. A múltunk szorosan hozzánk tartozik, meghatározza a jelenünket és érezteti hatását a jövőnkön is. Törölhetetlen. Ha a képeket törölteted, a múltja akkor is él benne tovább. csak a felszínt törölnéd le de ezzel csak azt lehet elérni hogy te nem látod, őt viszont megbánthatod. Vagy ez a cél?
21. kannanana (válaszként erre: 15. - Guruljka)
okt. 23. 10:56
Persze lehetne, de nem ameddig van hely, addig nem foglalkozok ilyenekkel. Ha fogyna a tárhelyem, akkor valószínűleg kimenteném őket.
20. Kuk@c (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 23. 09:23

Nekem nem szimpi, ha vki ennyit használja a fb-ot, ezért nem biztos, hogy az én véleményem lesz a leghasznosabb számodra. Ez is a felszínesség egy formája, nincs ebben semmi.


Miért zavar ez téged?


Van az a pont egy kapcsolatban, amikor érdemes magunk mögött hagyni a múltat, ti sztem még nem tartotok itt.

19. Epresturmix (válaszként erre: 18. - Bless the child)
okt. 23. 06:23
Engem is!
okt. 23. 05:50
Bocsika, de az ilyen faszbuk kölök nem férfi. Legalábbis engem rettenetesen taszít, ha egy embernek csak a közössegi oldalból áll az élete
okt. 23. 04:10
Nekem már ott bukna a dolog, hogy egész nap posztolgat meg ilyenek. Soha nem kellene ilyen alak. 😑
16. Miss Angel (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 23. 00:49

borzasztó,hogy egy közösségi oldalon hogyan lehet ennyire függő valaki,ezen mindig elképedek...mit lehet ott egész nap csinálni?

na mind1,nem ez a téma.Ha bánt,tedd szóvá,ill kérdezz rá,mert ne bántson,ha nem muszáj,van aki ezt el tudná engedni,ha te nem tudod,ne hagyd annyiban.Fontos hogy őszinte legyen hozzád és meg tudj bízni benne,de te valami miatt nem tudsz,lehet van oka,lehet nincs,tisztázni kellene mindenképp...kívánok nektek minden jót!

15. Guruljka (válaszként erre: 13. - Kannanana)
okt. 22. 23:05
A tlefonról nem éehetne menteni a képeket valami más kütyüre?
okt. 22. 22:43
Igen!
okt. 22. 22:40

Ezzel ne foglalkozz, ha nagyon zavar, akkor is 1-2 év után megemlítheted, hogy most már törölje.

Nekem 2 exemről is vannak képek a telómban is, mert vagy barátok is rajta vannak, vagy vicces a kép, vagy egy szép emlék tartozik hozzá. Ennek ellenére szingli vagyok és ismerkedek, de csak akkor törölném a képeket, ha betelne a tárhelyem.

Exeim közül is voltak olyanok, akiknek volt kép az előző barátnőikről a telefonjukban, laptopjukban, facebookjukon. Az életü(n)k része, szerintem nem baj, ha megtartunk emlékeket. Sőt az utolsónak az egyik exe hozott minket össze, mert nagyon jó barátok maradtak. 😅 Szerintem ha van bizalom, akkor nem szabad ezeken balhézni, persze ha zavar, akkor lehet erről beszélni. Nálam nem tabu az ex téma.

12. Guruljka (válaszként erre: 11. - Piroska52)
okt. 22. 22:36

Egyetértek.


Szúz és vak fiú meg azért mégsem kéne, ugye?

Hát akkor meg...?

okt. 22. 22:34
Mindenkinek van múltja, ha így folytatod, nem sokára te is csak múlt leszel.
10. Guruljka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 22. 22:21

1.) Te hol éled az életed, ha napra pontosan tudod, mikor mit posztol?


2.) Szegény pasid, úgy érzi, hogy a női alapjn értékelik?


3.) Tanulj reklámokból: A kép csak illusztráció.

9. simple (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 22. 22:15
Sosem értettem ezt, miért is kellene a régi képeket törölni. Szerintem borzasztó unintelligens dolog. De ha ezt így folytatod, akkor 3 hónap múlva te sem leszel már mellette.
8. Érdekes73 (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 22. 22:10
Ez a facés kukkolós/nyomozósdi nem építi a kettőtök dolgát.
okt. 22. 22:03
Nem. Semmi közöd a múltjához.
6. Scherlock (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 22. 21:52
Akkor te is az vagy. :)
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Scherlock)
okt. 22. 21:50
Nekem inkább úgy tűnik, mintha neki ezek a nők trófeák lennének. Olyan volt nőjével is van képe még fenn, akivel már nem is ismerősök, sőt a nő az egyik exemnek kibeszélte őt, hogy mennyire féltékeny, mennyi ellenőrizte mindig, ezért 3 hónapnál nem bírt többet vele. Ez volt lassan 5 éve, de képek még mindig vannak fenn.
4. unom (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 22. 21:38

Hagyd a fenébe.

Nem mindegy, mit posztolt 3 hónapja?

3. Scherlock (válaszként erre: 2. - Scherlock)
okt. 22. 21:36
-1 őrizgetni :)
okt. 22. 21:35

Zerintem" a fészbúkon" hagyd a jó büdös francba. Az megtörtént.


Ha a telóján IS őrizgeti, na akkor felejtős...


Amúgy ha ez így kibukott az elején, kérdőjel a hosszútáv...


Egészségtelennek tartom őrizgetni pl egy elmúlt/tönkrement kapcsolat képeit őrizgetni, és nyilván ezzel sem vagyok egyedül.Aki nem tudja elengedni a múltat, az sose lesz benne a jelenben, és boldog se lesz, mert mindig valami külső ok kell neki. Na ez csak zárójelben lett.

okt. 22. 21:28

Nagyon a Facebookon éli az életét, ami azt jelenti, hogy vagy napi szinten posztol valamit, vagy kétnaponta (idézet, bölcsesség, kép, bármi), és ritkán telik el úgy nap, hogy story-ba ne tenne ki valamit.

Most megbeszéltük, hogy akkor hivatalosan is együtt vagyunk, viszont gondoltam jobban szétnézek a Facebookos képei között (igen, több ezer van neki, olyan 2012-től), észrevettem azonban, hogy van neki vagy 5 volt barátnőjével képe, több kép, de több különböző nővel, plusz, 3 hónappal ezelőtt kitett valami videókat egy nővel (az egyik ismerősének az esküvőjén volt vele a nő, ölelgetés, puszi, puszi). Elég friss videó ha úgy vesszük, mit gondoltok, kérdezzek rá, tegyem szóvá, vagy hagyjam a fenébe, mondván, hogy a múlt úgyis a múlt, nem érdemes benne turkálni. Kérjem meg, hogy meséljen vagy hagyjam figyelmen kívül?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook