Szerintetek hogyan lehet becézni a Patrikot és Alexát? (tudásbázis)
Igen-igen abból:)
Ja sejtettem,h. mese szereplő lehetett,valami rémlik is,h. nagydarab és szakállas talán(?) de a felesége végképp nem. Hát ez van pedig azt hittem a mesékkel képben vagyok.
egyszercsak:)))
Nem is vagyok kétségbe esve,annyi minden vár rám, tudom mi mindent megtehetek még, és tezsik a korom...a legjobb...egy perccel sem lennék fiatalabb!Sok időt töltöttem mostanában magammal, leálltam, lecsendesedtem, ez volt a feladat..semmi sem érdekel már amita múltból cipeltem, de semmit sem bánok...minden az enyém, mind bennem a részem marad...bejártam a fél világot, rengetetg helyzetet, embert sodort a sors elém...tapasztalásokat, élményeket, fájdalamt...életben maradtam, és tudom, olyat építek, amiben csodás életünk lesz:)))
off...ufff:)))
Melinda vagyok.
Háát:)) Lehet égő de nem ismerem Rumcájszot,szóval nem innét jött:)
Virágot...Kicsi Virág, Kissvirág, Virágoskert...többet nem kapott, s ha valaki becézésre ragadtatta magát, a gyerekem kikérte magának...tiszta anyja:)))
Nekem is a hajam száll, ha "ka" végződést aggatnak rám...a családom Marcsit használ, ezta nagymamámtól kaptam, de mostmár inkább ráálltak a Mariannra, ami annyira az enyém...
Az erőltetett becézéseket utálom, ha a ka,ke határozza meg a valakihez való viszonyulásomat, régen rossz...Márpedig van,aki kiköveteli magának...ka és ke:)))
Minta Rumcájsz felesége? :)
Te Linda vagy, vagy Melinda? :) A sógornőm is Lindi.
Igen, bámulatos.
Te, hogy becézted Virágot? Virágkának? :DDD
Nekem az egyik barátnőm Marianna és ő kiskora óta Maja. Annyira illik rá!
Nálunk van a családban több Patrik is őket Patyonak becézik (nekem nem tetszik,sztem a Patrik sokkal jobb)
Alxa: Lexi talán bár nem hosszú név ezt is feleslegesnek tartom becézni.
Én Patrikomnak hívom a fiamat, de ritkán Rikinek
De lehetne Rik, Rikkancs,Rikike,Pat,Patika....
Popova Aleszjara gondolsz:))
Kicsifiú lehet: Pat, leányzó: Szasz, Szaxi, Al,Lexi, csoda tudja.. mindenáron kell a bece???
A balettos Popova Alexja, aki majdnem Alexa :), meg Lészi.
A kislánya meg Egervária Tália. Nem egy tucatnevet választotta lánykájának. :)