Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Bent a munkahelyen aludjak? Oké. Jó ötlet:) Már úgysincs itt sok hátra, kicsit felgyorsítjuk:)
Én 17.00-kor. Én ma nem merek olyankor aludni, ha hazaérek, mert valahogy vissza kellene állítanom a normális kerégvágást:)
Mennyé má aludni!Há ki kíváncsi itt rád? Majd visszagyüssz ha kipihented magad.
Én is tudnék már aludni :) remélem négykor indulhatok haza :)
Én ma nem másnapos vagyok, hanem máséves:)
Nem ébredtem fel az ébresztőre és tök nyomin vagyok. Napok óta 13.00 körül keltem és 4-5 kor feküdtem le. Na ennek iszom most a levét:)
[link]
Nekem ez a mostanábani felfedezettem.
Ennek a címén agyaltam hetek óta hogy mi lehet mert a szövegből nem derül ki.
Csaba, ez neked való új topic:
Lehet pszichoszomatikusan ennyire durván megbetegíteni magam?
[link]
A történelem már csak ilyen. Sosem értettem, miért kell megtanulni az összes évszámot, amikor elég lenne tudni, hol lehet megnézni. De próbáld kötni valamihez, úgy könnyebb. Még szerencse, hogy nem kell tudnunk minden törvényt sorszám szerint, mert biztosan beleőrülnék.
Izráel történetével voltam úgy, hogy ó, hát az egyiptomi menekülés, az átkelés a Vörös-tengeren hú de könnyű, meg a bibliai antropológia, aztán a nagy francokat! A legszárazabb téma, és az Izráel története tele van évszámmal, és helyszínekkel, meg az egyetemes vallástörténet is..
Én meg légzésfüggő alvászavaros vagyok, nemrég derült fény egy súlyos betegségre nálam, mert gyakori alvásrohamaim voltak, és vannak, és jelentősen akadályoz a tanulás előrehaladásában.. Állandóan fáj a fejem, állandóan égnek a szemeim, állandóan kimerült vagyok, és fáradt, soha nem alszom ki magam ez miatt..
ez a súlyos obstruktív alvási apnoe.
Most készült rólam újságcikk, itt talált meg egy újságíró..
Azokkal én is szenvedek... A jog egész jó, csak a sok kivétel idegesít.
A Time Square -ről, Ausztráliáról, Londonról..
Ezt kukkantsátok meg: Londoni tüzijáték, csodálatos nagy felbontású képekkel:
[link]
Csak vegyétek ki a szóközöket.. A facebookon van fent egyébként:
Aurora Borealis:
[link]
A világ több országáról is felrakta a képeket..
Ez olyan, mintha a Kőhalmi Zoltán egyszerre lenne stand up-os és egyszerre lenne filmsztár. Mindkettőt csinálta.
A filmjei után? Vagy előtt? Mert nekem onnantól nem volt szimpi, amikor rendezett magának egy filmet, hogy őt mennyire imádják a nők és milyen szuper. A korábbi filmjei tetszettek.
Több fellépése volt, de egyet kiragadtak. Ő Stand up-os volt.
Ja. Értem. Azt hittem csinált egy show műsort :)
1987-es film. Konkrétan egy fellépése van lefilmezve. Dörner György a szinkron. A saját élményeit meséli. Milyen sztárnak lenni, csajok, pénz, kollégák. Irtózatos őszintén. Elég nyers, de nekem tetszik. Dvd-n kiadták. Nekem megvan. Szerintem "valahol" te is megtalálod.
Majd, február közepétől talán..
Nem érek már rá filmeket nézni külön időben.. Csak a tananyaggal kapcsolatosakat nézegetem, ami megegyezik a Biblia szövegével..
Az hol megy? Vagy miről szól?
Már régen terveztem, hogy feltenném, csak sosem volt rá időm. Most meg Moncsi összegyűjtötte magának :)
Úgyhogy ez jól jött. Igen, jó visszanézni, különben elfelejti az ember :)
Nézd meg az Eddie Murphy Show-t. Az elég kemény.
Csaba, most nézem, milyen szép helyen jártatok! :))
Végre pár fénykép rólad is..
Na még abban is jó. Az új filmjei, ahol magát ajnározta, azok nem tetszettek. Ez a két filmje nekem is bejött.
További ajánlott fórumok: