Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Szóval,Pi élete.....hát aki szépet akar látni az nézze meg, mert látványilag 3D-ben nagyon szép...
De ha klassz történetre vágytok, akkor hagyjátok ki,végig azt vártam,hogy történjen valami, aztán vége lett a filmnek és nem történt semmi.:))
Elég és így már egyet is értek, csak te múltkor azt írtad, hogy a szülőknek hálálkodni, mert azért lettél az ami.
Azzal meg nem értek egyet.
De ezzel igen.
Szerintem nem rossz gondolat, mert ha félsz tévedni, akkor sokszor azt sem mered kimondani amit jól érzel és teljesen bezárkózol.
Ez az idézet nem arról szól,hogy valaki mindig téved.
És nem is arról,hogy mindig téved és vállalja.Mert ő tényleg nem lesz magabiztos.
Úgy sem érted sajnos miről beszélek.
Elég ha én tudom,hogy miről.
:))
Nem neki hálálkodni,hanem csak úgy istennek,az univerzumnak ,a 10 edik csillagnak,a szomszéd diófának tök mindegy,hogy több lettél valami által.
Az embereknek a megbocsátás jut,nem elég?:)))
Ezekbe nem megyek bele,mert én tudom ,hogy miket mondtam,és azt is ,hogy nem igazán változtak a gondolataim ezekkel a dolgokkal kapcsolatban.
Ebből mindig az jön ki,hogy eleve félreértett mondatokat lennék kénytelen cáfolni .
Szóval a lényeg ,hogy akkor félreértettél ,ennyi!:)))
A Tom Cruise filmet melegen ajánlom. Régóta a legjobb film, amit láttam. Nagyon, nagyon szuper. Ez végre egy igazán jó film.
Ami az érdekes, hogy a teremben 19 ember volt. Kíváncsi vagyok, mikor mennek tönkre a mozik, mert ez egy elég általános foglaltság mostanában. Remélem, hogy azért mindig lesz mozi, mert szeretem a hangulatát :)
Nem akarlak befolyásolni, ha nem emlékszel rá :)
Majd kíváncsi leszek mit mondasz :)
Ezzel én speciel nagyon minimális mértékben tudok egyetérteni.
Aki mindig téved, az nem igazán fogja magát magabiztosnak érezni. Aki rengeteget téved, az sem. Hiába nem fél ettől.
Annyiban igaznak érzem a gondolatot, hogy aki nagyon fél a tévedéstől, az még nem teljesen magabiztos. Ez így igaz, de fordítva túlzás.
Ja, csak elfelejtettél válaszolni arra a hsz-re, ami konkrétan mutatta, hogy nincs miért hálálkodni annak, aki tudatlanul és nem jóindulatból tett veled valami negatívat, ami neked szükséges az élet részéről.
Akkor látnád, hogy ez nem így működik. :)
Különböző szinteken vagyunk, így van. Van, aki most jön rá az egészséges életmód szükségességére, van, aki már rég rájött :)
Bezony.
Amúgy meg cáfoltad korábban, hogy mindenkinek ugyanaz lenne az útja és a végcélja, de ezt természetesen megszoktam, ha nem így fogsz rá emlékezni :)
Már megbocsáss doki,én sosem mondtam mást,sőt!:))
Én mondtam hogy egyikünk sem különb a másiknál ,és egyformák vagyunk ,cseppek a tengerben .Jelentéktelen apró pontok a világegyetemben.
Te cáfoltad ezt folyton ,különböző szintekkel,és egyebekkel,amivel én nem értettem egyet:)))
Áh,Jó reggelt!:)
Aki korán kell....
:)
Még nem tudom, ma akarom megnézni, este majd elmesélem ha megjöttem:)
ez mát kész diszkrimináció!!!!!
a pasikat rakd át egy másik akváriumba
vagy készíts szardiniát
bocsi,igyekszem csak olvasgatni Titeket a továbbiakban
Tök érthető, logikus és világos, amit leírtál. :DD
Harmadik olvasásra már fel is fogtam.:))
Mind ugyanabból az anyagból vagyunk, más feladattal.