Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
:))- s én mindig képtelennek érzem magamat ez ügyben is.
DDDD
Szimptlike lett ! vagy-e épp, ez- nekem?- s nem pedig olyan egyszerű ez sem, mint ahogy képzeled: olyannak 'hiszem' el ezt az állapotot, mint a RÓZSÁIMNÁL a tetűket?- majd csak megtalálom a gyógymódját is-?
DDD
Puszilla - és tulajdonképpen nagyon is átölellek -!
-pedig Ő elég szorgalmasan virágzik...aztán, egy kis gyengeség?
:))
...))
Ez a lényeg mindig:, hogy választhatunk-e ebben a 'kategóriában'- mármint az élet értelme terén is?
NEM!
- mert,mindig a túlélés az ami győzhet!
:))
Mondom én, hogy keverem :)
Ja, az a Police Akademy-ban volt :)))
Én úgy nézem, hogy a fejlődés az adott.
Maga az élet a fejlődésről szól.
Viszont vannak benne gátak amik megakaszthatják a fejlődésünket.
Ezek a sorsfeladatok.
Olyan mint amikor a gátfutó fut a pályáján.
A gátak a feladatok. És ha egyiket nem ugorja át, akkor abban nem fejlődött, aztán lehet hogy a következőt és utána az összes többit leveri...ez mondjuk egy megtorpanást jelent az életben.
Aztán végül végig visszük az életet, de hogy mennyit fejlődtünk azt a sikeresen átugrott gátak mutatják.
Tehát a fejlődés adott. Mindig ott van, és mindig lehetőség van rá, hogy meglépjük.
De hogy mit kezdünk ezzel a lehetőséggel azt eldöntjük. Tehát mégsem biztos hogy megtörténik, hiába szól erről az élet:)
Adott-e? Mit értesz ez alatt? Hogy tutira megtörténik-e?
Nem.
Folyamatos-e?
Hát a kihívás folyamatos. Azaz a feladatok azok. De elfogynak, bár ezzel sokan nem értenének egyet, de így van. Megvilágosodott embernek nincs már feladat.
:)
Arra gondolok, hogy egy életen belül a fejlődés adott -e, és folyamatos-e vagy sem.
:)