Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Abban egyetértünk, hogy a köztes létben nincs betegség?
Ezért mondom, hogy ez a test energiája.
De szerinted van olyan, hogy te mondjuk már ezen és ezen a szinten tartasz és később visszafejlődsz és alacsonyabb energiájú lelkekkel leszel közös csoportban?
Hát igen, de ez itt az életben van így. A köztes létben ha már egy energiaszintet elértél, akkor annál már csak magasabbra kerülhetsz, vagy max ugyanoda. Visszafejlődés nincs. Olyan ez, mint az iskola, majdnem. A bukás után max évet ismételsz.
Pszichoszomatika. A betegség a lélek segélykiálltása. Valami el lett nyomva, és tudattalanul munkálkodik, felborul az egyensúly, majd megnyilvánul testi szinten. Amelyik lélekrész beteg, az ahhoz tartozó testrész betegszik meg.
Akinek negatív gondolatai lesznek, és teljesen elsüllyed a negativitásba, az távolabb kerül a szeretet energiaszitjétől. Márpedig az a legmagasabb rezgés, nem?
Na... látod? Ott a napló, tényleg.. és ott mindenki elolvashatja, akit érdekel..
Úgy, hogy a tested energiája esik vissza, nem a lelkedé :)
Ha beteg vagy, akkor alacsonyabb lesz az energiád, de attól még nem leszel butább. (jó persze van olyan betegség is), de most ezt szimbólikusan érdemes érteni.
Ha megfázol, akkor kedvetlenebb leszel, de ettől még nem esel vissza tudásban és tapasztalatban.
Hm. Érdekes, de most komolyan le se tudom írni annyira a hatása alá kerültem anno, szinte teljesen átszellemültem és bevallom kicsit meg is ijedtem magamtól, hogy mi is történik velem . Azóta sem volt ilyen élményem.:-)
Kitaláltam egy jobb megoldást. Beírom az egyik naplómba a tapasztalat szerzés folyamatát. :)
Ez az! :)
Hogy lehet visszaesni az életben annélkül hogy a lelked ne esne vissza?
Oh, hát ez csak természetes :)))
Életben visszaeshetsz, de lélek szinten már nem. Ahogy írtad te is, ha letudtál egy leckét, akkor azt letudtad. A lélek magasabb szintre kerül. Onnan más nincs vissza.
Hát akkor írok egy komplettet és azt küldöm mindenkinek, akit érdekel :)
Bár ez lesz a könyv is. Mondjuk ez nem arról szól, hogy honnan van az infó, csak hogy mi az infó :)
Ha beteg vagy, nem lépsz vissza? Már maga a betegség is visszaesést jelent. Ápolásra, gondosokodásra, szeretetre szorulsz. Persze hogy visszaesik. Ugyanígy a lélek is visszaesik. Akkor nem fog visszaesni, ha egy életre a lelkébe íródik a tanulság. Ha megtanulja, ha ledolgozza.
Hát de, csak ki tudja, ki mi alatt mit ért.
Valójában annyi a lényeg, hogy van az itt és van az ott. :) Más nem nagyon van:)
Engem is érdekelne:) Megtennéd, hogy elküldöd nekem is?
Ez nem az asztrális síkokon zajlik?
Farkangyal
(Switch)
szereplő(k):
Ellen Barkin (Amanda Brooks)
Jimmy Smits (Walter Stone)
JoBeth Williams (Margo Brofman)
Lorraine Bracco (Sheila Faxton)
Perry King (Steve Brooks)
Bruce Payne (Ördög)
Tony Roberts (Arnold Freidkin)
Lysette Anthony (Liz)
Basil Hoffman (Higgins)
Steve-et (Perry King), a szexista, hímsoviniszta disznót, elteszi láb alól feldühödött exbarátnője. Steve és barátja, Walter (Jimmy Smits) mindig is a szőke nőket szerették, és nem lehet mondani, hogy igazán tisztességesen bántak volna velük. Éppen ezért kerül igen kényes és meglehetősen kellemetlen helyzetbe Steve, mikor a mennyország kapujában azzal a hírrel fogadják, hogy csak akkor nyerhet bebocsátást, ha előbb női testben, Amanda Brooksként (Ellen Barkin) visszatér a földre, és szívből szerelmes lesz valakibe.
Oksi. Akkor jelentkezem :)
Az lehet... mint a Farkangyal című filmben.. nőként kellett vissza térnie, hogy szerelmes legyen igazán egy pasiba, és érezze át, milyen az, ha kihasználják..
Különböző rezgésűek vagyunk. A lelkünk. Attól függően, hogy hol tartunk a fejlődésben. Vissza nem fejlődünk, csak előre.
Köszi, ezt is megnézem, és ami mellette van jobb oldalon, ami érdekel, azt is..
Lehet, hogy most nő. És semmire nem emlékezne, úgyhogy sokat nem nyernél vele :)
Visszalépni... - pontosan mit is értesz ez alatt? Mit jelent?
Lehet, hogy az új életében kap valami fertőzést, és akkor talán átgondolja az életét..
tényleg... de jó lenne tudni, hogy itt van-e már újra a Földi életben.. és hol, merre...
További ajánlott fórumok: