Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Nekem a hoxa ilyen szempontból egy nagyon megdöbbentő tapasztalat az életemben. A fórumokon sokszor a trutyit támogatja a többség. Ezt valahogy a mai napig nem tudom megérteni. Talán az lehet benne, hogy az emberek szeretnek "különleges" véleményt mondani és nem a kézenfekvőt és ezért pont az ellenkezőkét magyarázzák annak, ami nekik is jó lenne abban az esetben.
De lehet, hogy más az ok, mindenesetre ezt csak itt tapasztalom, bár lehet, hogy ha hagynám az életben, akkor ott is ez lenne :)
A most megtapasztalt életed a múltban az élethez történő viszonyulásod gyümölcse.
Mondok két szélsőséges életszemléletet.
1.) Köszönöm, Uram, hogy ma is jó érzéssel, szeretetben és mindenki javára tölthetem a napomat.
2.) Az élet egy 100%-os halálozási rátával bíró, nemi úton terjedő betegség.
Mindkettőnek igaza van, kétségtelen...
:)
Mi az hogy nélkülem megy bulizni?:)
Én nem szeretem a jó hangulatú zenéket.:) Vagyis a harsány, nagyon bulizós zenéket. A kissé depresszívebb zenékre bukok. Egy időben a Schindler listája sound track volt a kedvencem, pedig ritka lehangoló.:DD
Én is tudtam vadul bulizni, bár talán csak én hittem vadnak és az volt a fura, hogy szerintem nagyon bénán nézhettem ki kívülről, amikor a táncba nagyon beleadtam, mert akik addig jópofik voltak velem, olyankor mindig megdöbbenést láttam az arcukon. Nem ártott volna, ha látom magam videón :) Akkor rájöttem volna, hogy hol a bibi. :)
Hát igen, én is pontosan így gondolom. Egy másik fórum kapcsán kérdeztem, mert egy pillanatra elbizonytalanított sok (számomra túl sok) ember véleménye...
Nem maradtál le semmiről. A mai zenékben nincs benne a jó hangulat. Lagymatag. Semmi. Férfias nők, nőies férfiak. Áh....
Szerintem egyértelmű. De sok ember annyira alacsony szinten van az empátia terén, hogy "nem tehet róla" :))))
Persze nem minden területen, de néha megdöbbenek, hogy emberek mennyire vakok tudnak lenni a másik nehézségével kapcsolatban.
Szerintetek az gáz, ha valaki nagyon padlón van és a párja elmegy bulizni?
Én mondjuk egyáltalán nem vagyok képben a mostani zenékkel kapcs. Amióta SEHOVA nem járok, azóta kissé lemaradtam.:(
Asszem Eminem volt az uccsó rapper, akit még számon tartottam.:D Huhhh, ez gáz.:((
Anno vadállat kategória. Veszélyes elem a táncparketten. Nők hada. Most már csak finoman. Csak ha jó buli van (ami ritka) akkor engedem el a gyeplőt.
Sok minden olyan az életben, mint a bibliában az alma :) Vonzó és közben veszélyes:)
Nem ismertek. Badass, dirty. Ez vagyok ÉN! :)))
Zolcsi berakott egyet arra kérdeztem rá.:)
Megnéznélek bulizás közben :) Bár még azon kívül sem láttalak :) De akkor is :)))
Attól függ kit. Kire gondolsz?
De a nők mindenekfelett. Pedig tudom hogy ők is nagyon veszélyesek! :)))
Bocsi, hogy belekotyogok.
Az élet értelme, hogy
először: jól érezd magad minden szituban
másodszor: ez az érzésed sugározzon át a környezetedre is
harmadszor: tudd, hogy napról napra tanulsz valamit, amitől egyre jobban érzed magad (ez folyamatosan visszacsatolódik az 1. és 2. pontra)
negyedszer: tudd azt, hogy kinek köszönheted az életedet, a lehetőségeidet, az energiáidat, az ismereteidet
Szerintem dióhéjban ezért élünk napról napra okosan.
Eléggé. Rappelni, gitározni, amit akarsz. Multifunkció. Veszélyes vagyok. Kemény, laza. Ami jön. A lényeg hogy benne LEGYÉL nyakig. :)
Miért nem a gondolatok fórumon nyomod? Ott mindenki szereti.
Jó nénik, jó biciklik, jó muzsika... :)))
:))) erre nem tudok nemet mondani :) Menjen a békapipa :)))
:) Ez aranyos. Te nem személyeskedtél :) Nem te kezdted most sem. Tudom. Te sosem kezded, csak reagálsz.
Én meg úgy, hogy megkértelek, hogy MP-t ne ide, erre azóta is nyomod. Köszi újra, hogy te nem azért....
Ne kezdj el személyeskedni, légyszíves!
Gyere Doki, lazuljunk egy kicsit... :)))
[link]
Sokszor félreértés adódik az írásbeli kommunikációból.:(
További ajánlott fórumok: