Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Az egyik legjobb étel a cukkinipörköltlecsó. Hagymát pirítani olajon, rá s félig megpucolt felkockázott cukkinit,víz, kis pirospaprika, só, paradicsomsürítmény, kb. 20 percig fedő alatt főzni, majd 2 tojást ráütni. Kenyérrel nagyon finom.
Nem tom, de tényleg sokszor van így is.:)
Bár lehet hogy azért nem, mert inkább enyhén húsos csontokból akartam főzni. Olyan jól hússal megpakoltat még nem próbáltam.
Sok hús, természetesen csontos. És mindenféle zöldség :D zeller mindenképpen :D só, egész bors, hagyma :D el sem lehet rontani :)
Én rengeteg dolgot nagyon jól tudok főzni, de az eccerű húsleves még sosem sikerült igazán.
Én már nem is készülök rá semmire......pedig jó tud az lenni.
A sztori nem erről szólt, hanem arról, hogy amikor nagyon rákészülsz valamire, hogy milyen klassz lesz és meg van minden előre, akkor valamiért sosem úgy jönnek össze a dolgok.
A spontán történetek sokkal többször sülnek el úgy, ahogy leírtad.
Nekem volt egy olyan nyaralásom, aminek minden percét (nem túlzás) baromira élveztem. Anyukám vitt el Spanyolországba.
Vagyis nem is minden percét, mert a haza indulás előtti percek kifejezetten szarok voltak.:)
Egyet el kell addig zárni. :)
Elég ritka, bár utólag sokan szépítenek és csak a pozitív oldalt mesélik. Meg arra is emlékeznek. Más témában nekem is azok jutnának eszembe.
Nálunk is. Meg pattogatva is.:))
ááá adjon valaki egy felest.....
Azé' nem mindenki jár így és ki tudja élvezni az elejétől a végéig.:)
Biztos jó, de nálunk elfogy natur!:)))
Pedig a húsleves sokkal eccerűbb.:)
Cukkini ,igen..:))Fincsi:)
Ezekből most a fokhagymakrém leves tűnik következő lépcsőnek. A többi még meredek :)
Ez így van. Nagyon is. És ráadásul mindennel, ami zavar minket. Az a jel, hogy változtatni kell.
Igen, azt szoktunk csinálni. Én még nem, de majd azt is :)
Hát a nyaralás nekem ugyanez volt. Amikor már úgy mentünk el, hogy a munkahely miatt sem kellett aggódnom, mindent le tudtam zárni, meg volt a pénz stb. akkor indulás előtti napon begyulladt a fogam :) Gyökérkezelni akarták. Egyiptomba utazás előtt :) Szerinted?
Kértem antibiotikumot, hogy kibírjam az egy hetet. Hát az első 3 napot el tudod képzelni. Úgyhogy a mani még nem jelenti, hogy megkapjuk, amit akarunk :)
Én imádom a tócsnit!:) Jöhet krumpliból is, meg cukkiniből is.:)
Te tudod mi az a tócsni?:)Na ,megleptél..:)
Bundás kukorica
Hozzávalók:
40 dkg kukorica (konzerv vagy főtt mirelit)
10 dkg liszt
1 kiskanál sütőpor
2 tojás
só
1 evőkanál olvasztott vaj
őrölt feketebors (kihagyható)
pirospaprika (kihagyható)
Elkészítés:
A hozzávalókat összekeverjük, kanállal gombócokat szaggatunk, forró olajban kisütjük (hasonlóan, mint a tócsnit).
Olyasmi, mintha panirmasszába sütnéd ki. Nagyon finom. Tegnap betettem a receptjét. Várj, bemásolom megint.
Rájöttem, ha sokáig rosszul alszunk, akkor nem alvásra vágyunk, hanem valaminek a megoldására. Tehát a megoldás nem pihengetés, lefekvés, alvás eröletetés, hanem egy adott probléma vagy problémák megoldása.
További ajánlott fórumok: