Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Az izét! :) Ha csokisat akarok inni, akkor csak forró csoki, extra habbal, vagy jeges csoki, jégkockákkal...
A frappé megszentségtelenítésének tartom, hogy csokis formája is létezik de szeretem, elvégre nem vagyok szent :))
Na, amikor a szakközépiskola keretein belül kimentünk NDK-ba, akkor meg mindennap minden kajáláshoz MENTA TEA
én attól rosszul voltam. És még a végére sem szoktam meg! :)
Hát én nem értem mit szerettek a banán turmixon:))))))), van itt egy kis kajálda, ahová le szoktunk menni turmixozni, én csak a csokisat és a meggyeset tudom meginni. A Patti állandóan banánosat szokott inni, meg a többiek is tökre dícsérik....
Amúgy a dobozos tejre emlékszem, általánosból, aztán később volt a papír dobozos kakaó, meg ilyenek.
Ja és oviban voltak sárga műanyag kancsók, emlékszem ebédnél mindig csak víz...azt utáltam, de reggelinél szokott lenni kakaó vagy tea:)
:))))
Na, most voltam otthon Borsodban nem rég...
A szomszédban van kecske...és fejték...én meg átmentem... mi következik ebből? Tejbajusz :))
Sokaknál kiverem a biztosítékot, mikor elmesélem, én megiszom a rögtön fejt a tejet. Legyen kecske, vagy tehén. :)
Jah...:)
1 literes a turmixom, ebbe általában 3 banánt belefojtok, plusz a többi :)
A pina coladás ( remélem ezért nem moderálnak le :))) ) turmixom...hát az meg... :)))
Banán turmix az nagyon ott van!
Emlékszem, amikor rendszeresen gyúrtam, akkor rengeteg turmixot ittam. Akkoriban jól is esett, hidegen :)
"Tőgymelegen" én sem iszom :) Vagy hideg, vagy forró, nincs átmenet :)
Turmixot szoktam nagyon sokat csinálni, azok mind tejalapúak :)
Ja, magában én sem :) Max kakaó.
Emlékszem, hogy általános iskolás koromban az volt a borzalom, amikor nem volt a büfében kakaó, csak tej. Ilyen kis dobozos, mint most a tejföl.
Rohantam le a büfébe szünetbe, erre nincs kakaó!!!
Ilyenkor volt olyan, ami egy fokkal jobb volt, mint a tej, az pedig a karamellás tej volt, de az sem volt az igazi.
Aztán ugyanez a táborokban. Kezdődik a reggeli és nézem, hogy nagy kancsók vannak kirakva, ilyen műanyag sárga, meg narancssárga kancsók.
Reménykedek, hátha fincsi kakaó van benne, erre mindegyikben tej! :)
:)
Klassz igen, bár én nem szeretem a tejet.:)
Amúgy ez a meggyes süti, tényleg retró, picikorunkban is mindig ilyet kértünk:)
Nyisd az ablakot, megy!
Én is barackot elrakni!:))))
Azt is kérsz?