Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Jaj...ezen annyit röhögtem Éndzsyyy....kemény vagy!!!!
:DDDDD
IMÁDLAK!!!
"Ha , mar szamitgatsz,kalkulalsz hogy mit adsz es mit kapsz azert , az mar NEM igaz szeretet ! Az mar uzlet :)"
Valamennyire mindenki "üzletel". :-))
Amíg ez mindkét félnek mximálisn tökéletes,addíg semmi gond!
A kapást úgy értettem,embertásrsi szeretet esetében-..
,hogy elfogadni azt amit a másik ad,(erre van aki nem képes)ez is fontos. Nemtudom,hogy magyarázzam el azt amit megélek,nap mint nap,olyasmire gondolok,valami "gépezet ami működik",pl.amikor én segítőkész vagyok,sok mindenben segítek,szeretetel együttérzéssel,fordulok az emberekhez,őszintén,kimondva feketén-fehéren azt amit gondolok (előítéletekket minimalizálva)stb.
...és autómatikusan az emberek,is úgy viszonyulnak hozzám,egyszercsak azt veszem észre,hogy ..pl.ez az ember xy önzetlenül segít nekem,ebben és ebben a dologban,
vagy pl. a körülöttem lévő emberek elismeréssel és szerettel tekintenek rám,stb.. stb...
A párkapcsolatokban,van némi önzőség,de ezt önként és dalolva válaljuk,hiszen szeretünk,bár én nem várok el többet,mint amennyit adni tudok.
"Azt amire a masiknak szugsege van , szinte soha nem tudjuk adni , mert az ember mint olyan mindeg magabol indul ki :)"
Ez is olyan,hogy van is benne valami olykor teljesen igaz is,és van hogy egyátalán nem igaz,ahány ember annyi féle élet,annyi féle lélek,mind különböző fejlettségű.
Ha igazán figyelünk a másikra akkor kitaláljuk,vagyis a másik segít kitalálni azt,hogy mire vágyik :-)
"A szeretet/szerelem az egyik legönzöbb illuzio csillogo celofantba csomagolva !"
ERRE MONDTAM,hogy van aki nem is tudja,hogy amit érez a nem is szeretet,vagy,.. valahol mégis legbelül,hiszen az ilyen emberek,nagyon félnek ...pl.attól,hogy egyedül maradnak
"A szeretet/szerelem neveben követtek es követnek el az emberek , rendkivul aljas,önzö dolgokat -:("
Hógyne akár gyilkolnak is ... :-(((
Az öszinte, igaz szeretet/szerelem az egyik legritkabb csoda ezen a földön !
Az valóban CSODA! :-))))
és aki le sem fexik?
:DDDDDDDDDD
arra csak rávirrad a hajnal:DDDDDDDDDDDD
hihi....
egyet értek!:DD
pezseeeeeeeegjüüüüüüüüüünk..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hihihi...csocsessssssssssz:)))
az élet értelme..a huncutságosságosság:)))))))))
na ,...most mondjátok ha nem így van:DDDDDDDDDDDD
ez igaz..
nekem szerencsém van, mert nem vonzom be öket.. :))
vau-vau
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hat persze , ha nem szertjuk önmagunkat ,masokat sem vagyunk kepessek szeretni :)
Aki egyfolytaban csak sajat magat piszkalja , ugyan hogy fog teged piszkalni ? !
ciao Bella!
szoval keresni, ami nincs.. :))
ez amugy nagyon érdekes, mert ha nincs akkor ugye mégis csak van.. :))
hm ? !
Nincsenek hibaim :D
En pediglen nem vagyok biztos ebben !
Ugyanis minnel jobban legyuröd,megprobalod öszinten kiirtani azokat a "hibakat" azok annal jobban "ott" lökdösödnek , mert "ÖK" is elni akarnak ! Kifejezesre akarnak jutni....
En inkabb ugy gondolom hogy, el KELL fogadni magunkat a hibainkal/gyengesegeinkel egyutt , mint mikor szerelmessek vagyunk :D Ugyebar elfogadunk egy közönseges halandot mint Isteni lenyt :)
Ha , azok a hibak ilyenforman nem erzik magukat fenyegetve a kiirtastol , akkor szepen elvannak abba a lelki "spejzba" , szerintem.
adiossssssssss..nyuszika:)))))))))))))))
az élet értelme..keresni az élet értelmét:DDDDDDDDD
mégegyesz bocsesznocsesz....becsempésződött egy nnnnnnnn:)))
akkor..hmmmmm..hmmmmmm..
adiosssssssssssmuchachosssssssssssssssssssss:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
sziasztok!
na., mára mi az élet értelme..?!
hihihi,,bocsesz nocsesz:)))))))))
akkor jav:))
adiosssssssssssssssssmunchachossssssssssss:)))))))))))))