Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Igen ez igy van!:)))
Maga dönt?Miben?Hogy hisz e vagy sem?Igy érted?
Inkább mindenhol...nem Sárki???
:DDDDDDDDDD
Jól van, akkor nem írok,
blőőőő
:DDDDDDDDD
...csak átalakul...
Szia Sárki!:)
Igen...átalakultam!Más "köntösben vagyok!:))
Mi zu?
Biztosan!:)
hihi:)))
Örülök hogy jól vagy !!!!
Nem semmi lehetett egy kukorékoló kakassal utaznia az újdonsült gazdinak:DDDDDDDDDD
hihi...ez poén,biztos néztek nagyokat!!!!:))
Szia EDI:-)))))
Jó a kedvem,köszönöm jól vagyok....
Mit is meséljek,..eladtam a Zsigát!;-))
"Ő " az egyik kiskakasom volt.
Sokan voltak,sokat veszekedtek,meg kellett válnom tőle,aki kereste,azt mondta egy tökös kakast keres,mondtam,hogy ez a legtökösebb!!
Pestre vitte a vonaton,egy dobozban,azt mondja egyfolytában kukorékolt a vonaton,..
...sőtt a villamosmegállóban is,..
Nagyon tetszett a gazdijának,akihez került,jó sora lessz,sok tyúkkal!:-)))
Az a pláne benne,hogy régen kifejezetten féltem a kakasoktól,nem szerettem a tyúkokat sem.
Ma meg már,sok dísz baromfim van(is)
Sok dologgal vagyok így..
Sárkiiiiiiii!!!Mi zu rég beszéltünk!Jól vagy???:))
Mesélj valami jót!!!:)
Gondolkkodtam ezen miközben ,..tettem a dolgom...(bicajoztam,palacsintát sütöttem...;-))
Abban az esetben tudnám elfogadni amit mondasz,mármint,hogy az élet értelme,a barátság és a sex,ha:
Ebbe a barátságba beletartozna,az őszinteség, szeretet,tisztelet,segítőkészség,együttérzés,alázat,hűség,szabatság,egymás elfogadása,mindezeknek a sexualitásban való beteljesedése,....
igazi lelki együttlétként,....... vezetne el,egy más tudatállapotba ........)
..és persze együtt fejlődnénk tovább mindezekben....
Ha mindenki ilyen módon törekedne a barátságra,a sexualitás megélésére,nem itt tartana a világ.
Hiszen előbb a saját magunk kis világát kell tökéletesítgetni,...az autómatikusan hozzájárul az egész világ,az emberiség jobbá válásához.
..............
Avval kiegészíteném,hogy ahhoz hogy el tudjam fogadni ezt a gondolatot,a sexbe, bele kell tartoznia a "gyümölcsének" is,azaz a gyermeknek.
Persze úgyselytem,hogy te ezt nem így értetted.??
Ne csípjetek meg,nem szeretnék felébredni;-)))
Szóval te,hogyis gondoltad?