Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :DDDDD
Leesett. Erre gondoltok? : ^.^
Nem néztek animét, mi? :) Ez egyfajta mosoly.
Várjatok, itt egy pl.:
:)))
Szia Encs :O)))
i
Sziasztok!
Én még mindig keresem.
"De melyik résszel kapcsolatban a kettő közül?"
A feltétlen szeretettel, és ebből fakadón a bizalommal. Régebben szinte egyáltalán nem voltam képes ilyesmire, és most még be kell pótolnom azzokat az éveket is. De haladok, haladok. :))))
"És mikor éreznéd, hogy már nem kell fejlődnöd?"
Éppen ez az. Majd érezni fogom. :)
Az valószínű, mert mindannyiunknak, akiket ismerek. Kinek többet, kinek kevesebbet.
De melyik résszel kapcsolatban a kettő közül? És mikor éreznéd, hogy már nem kell fejlődnöd?
Úgy értem, hogy tudod, hogy hol a cél, vagy csak visz az érzés?
Szerintem ez megy neked.
Kvázi éled az életed értelmét :O))))
Ebben a pillanatban az életem értelme megtalálni a testi és lelki harmóniát.
Megvalósítani az álmaimat,az önmagammal szemben támasztott követelmények teljesítése,a biztonság az állandóság megteremtése a leendő családomnak.
Családot alapítani.szeretetben,boldogságban,állandóságban élni egészségesen.Segíteni másoknak ott ahol tudok és mindenekelőtt kiteljesedni.hogy megmutathassam a tudásom,,mert perpillanat képességeim töredékét használom.
Az én elgondolásom szerint minden embernek az élet értelme között szerepelnie kellene elültetnie az élete fáját..Én már megtettem,szépen nő az a fa..amelyik Én vagyok..és ha megszületik a gyermekem..az első dolgom lesz ,hogy fogok ültetni neki egy fát..egy olyat.ami szerintem Ő.
Röviden az élet értelme..ÉLNI!!!úgy..ahogyan Te szeretnél...