Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Jah, akkor értem, hogy miért gondoltad a sorrendet.
Hát a leggyorsabban a hivatást érdemes megkeresni. Az már ad egy alap biztonságot és jó érzést. Onnan már könnyebb fejleszteni a saját hibákat.
Azért születünk le hogy fejlődjön a lelkünk,és a hibáinkat kiszedjük magunkból...ha ez megvan...illetve ha igen jól haladunk akkor kapja a főszerepet az életünkben az a tehetségünk amiről írsz...amivel tudunk tenni a világ működéséhez...
Szép az élet...és logikus...:O)))
Mégegyszer bekopizom, hogy legfelül legyen egy ideig :O)))
Az élet értelme:
Megtalálni magunkban, hogy mire születünk, mihez van igazán tehetségünk és ezzel a tehetséggel elkezdeni "teremteni". Hozzáadni a világ működéséhez azt, amit mi tudunk, amit mi hoztunk.
Kicsiszolni azokat a hajlamainkat, amivel vagy másoknak, vagy magunknak hajlamosak vagyunk ártani. Megtanulni harmóniában élni magunkkal és a világgal.
Tehát boldogan megélni az életet.
szia Csabuci:))én is örülök Neked:))
majd ma még benézek...elmentem:)))
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
és kámforrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
elillantaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam:))))))))))
:O))))))
Sosem felejtem el. Ebben az életemben biztos nem :O))
Szia Éndzsy. Jó hogy látlak :O)
Az élet értelme:
Megtalálni magunkban, hogy mire születünk, mihez van igazán tehetségünk és ezzel a tehetséggel elkezdeni "teremteni". Hozzáadni a világ működéséhez azt, amit mi tudunk, amit mi hoztunk.
Kicsiszolni azokat a hajlamainkat, amivel vagy másoknak, vagy magunknak hajlamosak vagyunk ártani. Megtanulni harmóniában élni magunkkal és a világgal.
Tehát boldogan megélni az életet.
Ja,Szelli,semmi gond hogy már 2 órája kiküldted a jelet:DDDDDDDDDDD
Meg már 3 szor elindultál...hihi....:DDDDDDDD
Függöny!:O)))))))
Ritka emberi faj???De genya vagy!:DDDDDDDDDDDDDD
Jó éjt!
Puszika!:O))))))))))
Jáj, okos vagy te, ne aggódj!!! :O)))))
Okos szőke, egy igen ritka emberi faj! :DDDDDDDDDDd
Na, én tényleg elköszönök, jó éjt Edi :O)))
Miből gondolod???
:O))))))
Neeeeeeee....már kezdtem örülni,hogy végre okosnak hihetem magam,erre tessék...illúzió romboló vagy!!!:DDDD
:))))))
Visszavonom!!!!! Szőke vagy!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDD
Tudod, mit?! Inkább táncolok...már látom hogy a port te is jobban bírod!! :DDDDD
Méééé...eddig hülének gondoltál,most meg már nem???He???:DDD
Mit énekelsz??
Lerajzolni nem lehetne?:O)))))))))))))))))
:O))))
Már nem is foglak :))))
Na, majd ha jó kedvem lesz énekelek neked, oszt meghallgatod, csak szerezz füldugót :DDDDDDDDDDD
Ugye?
:O))
Jé,nem szőkéztél le...:O))
Tényleg, ha jobban megnézem, akkor igazad van!!!!! Már milliószor hallgattam, néztem, de nem tűnt fel :O)))))
Nekem mélyebb hangom van :O))
Mondjak valamit??
De nem ám leszőkézel...
Beadja,erre nézem hogy,Deák Mónika énekli...nézem az első képet...mondom:Monika?Mi van?Ez Szelli??...milyen videó ez???
áááááá
Tök hasonlít rád az a csaj!:O)))
Imádom ezt a számot!
És nem baj hogy hozzád gurul, de azért eltévedhetne egy-kettő :O))))
:O)))))
Megszólalt az élő lelkiismeretem :O))
Na, megint tanultam valamit :O))
Ezen még nem gondolkoztam.
Köszönöm :O)
Jah,én meg azt hittem valamelyikőtök képeket rakott fel adatlapra vagy naplóba,és keresgettem....
Áááááááááááááááá:DDDD