Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
ezt mondom a beletörődés sem véletlen, ergo. egy megfelelő állapot ha nem akar rajta változtatni.
Azért nem érted, mert a saját boldogság és érték kategóriáidat veszed csak számításba, szerintem.
Én nem így gondolom. Akkor törik, ha nem az útján haladt. Az utadon nincs törés. Ameddig nem találod, vagy letévedsz, ott van a törés és a fájdalom.
Az utunk nem előre meghatározott. Szabad akarattal haladunk.
:O)
Igen, mindenkinek valamilyen szinten úgy jó, ahogy van, ha nem jó, akkor változtat rajta, ha nem teszi, akkor mégiscsak jó neki a jelenlegi helyzet, mégha egy kivülállónak ez elképzelhetetlenül borzasztó életmódnak tűnik is.
Az önbecsapásra ugyanez vonatkozik.
Értem...Mindenkinek van egy igazsága,amit jónak gondol,és a szerint él?Tehát úgy jó ahogy van?
...az szerintem azért nem jó,mert sokszor önbecsapás.:O)
Ami addig lesz az igazsága, amíg nem törik :O))
Akkor lehet, hogy közelebb kerülhet az egyetemlegeshez. :O)
még nem, de tervbe van.
:)
rendben, én nem hiszek ebben.
Én mindenki saját igazságában hiszek.
Mást állítunk:-)))
Csak a szavak ,de a lényeg dettó:-)
Ahha,ja hogy így....:O))
Hát,ezt sem érzem igazi boldogságnak,csak látszatnak,nem tudja hogy van jobb,más,pont ezért mert mást tanult,látott,más van fejben.Az ilyen ennek felel meg,és mivel ezt tartja boldogságnak,ezért ebből nehezen tör ki,vagy nem is tud.
Hm...de ezzel meg ráhúzol egy negatív burkot...nem?
Tehát ha valaminek örülök,és boldog vagyok tőle...miért panaszkodom rá?Csak kérdem...milyen indíttatásból jó az?...mondjuk több minden eszembe jut...szitu függő...pl.nem akarok felvágni...
vagy egyszerűen csak sajnáltatom magam,de az átlátszó....
ja értelek.
Arra gondoltam, hogy sokan abban a szintben határozzák meg magukat és az életüket, amit ismernek.
Ha áldozatot, akkor abban, ha mártírt akkor abban, a lényeges, hogy az a minta amit tanultak, és amiben létezni tudnak, meglegyen ergo. a maguk tudatalanul választott szerepei miatt tudjanak panaszkodni, mert nekik ez a megélési módjuk.
Na,ezt passzolom...tényleg?
Leszívjuk mástól??Azzal hogy negatívat sugárzunk??
Lehet...mert utána jobban érzi magát az ember....:O)
Puri kedvéért: megkönyebbülés :O))
Tudok helyesen írni, csak jól álcázom :O)
Ja, igen. Ezen nem is gondolkoztam.
De igen. Pilanatnyi megkönyebülés.
De szerintem Spin arra gondolt, hogy van, hogy panaszkodsz valamiről, ami valójában boldoggá tesz, csak eljátszod a szenvedő alanyt. :O))))