Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Ezzel egyet értek.
Teljesen.
:)))))
Remek!:))
Neked semmit.Most hanyagold magad,és figyelj csak rám!
Be kell vezetned a városi élet rejtelmeibe,úgyhogy szedd össze magad,mert kb egy hónap(addig elrendezem a dobozokat talán:D),és kézbe kell venned!:)))...persze addig is jöhetsz segíteni pakolni:)))
Hallod Andi???
Jól nyomja! :)
Elsősorban az önbizalmad és az önbecsüléseden kell csiszolni, jó sokat! :))))
Klenca
MEGÉRDEMLED A TELJES BOLDOGSÁGOT!
Lehet, hogy kell még valamit helyre tenni, de megérdemled. Erre születtünk. Mindenki. A boldogságra.
Ha kikavarodunk a nem megfelelő gondolatainkból, akkor kitisztul minden és nevetni fogsz ezen az elképzeléseden. De néha nagyon bele tudunk süllyedni a kilátástalan érzésbe. Ez velünk jár. Ahogy megértünk, annál kevesebbszer.
:o))))
Persze, beérem :)
Csak úgy gondolkoztam.......
El vagyok szokva a hoxától, a vitáktól meg pláne........nem értem....
Most kinyilatkoztatok: Megérdemled. Mindenki a boldogságra született meg. Te is.
Van, amikor ki kell gubancolnunk megkeveredett gondolatokat, hogy erre a boldog útra rákerüljünk és végig élvezhessük.
Ez mindenkinek alanyi joga. Persze néha nagyon nem egyszerű elhinni és visszatalálni, de bármikor lehet. Velünk párhuzamosan haladnak azok a dolgok, amire vágyunk. Ha rájövünk, hogy mi választ el tőlük, akkor akár egy nap alatt is rákerülhetünk. Persze nem ez az általános, de ez sincs kizárva.
Tudod Csaba, megyek az utcán és boldog párokat látok, akik egymás szemébe néznek és boldogok.
Nekem ez miért maradt ki az életemből? Nekem ehhez miért nem volt jogom? Persze tudom, én vagyok a béna, tudok választani. Rosszul meg pláne. De szinte nap mint nap azt érzem azért, mert én nem is érdemlem meg. Ezért nem is hiszem, hogy valaha még nekem is lehet ebben részem.
Ez az, ami nem értelmes emberekről szól, hanem rezgésekről.
Az indíttatás átjön. Aztán néha nem örülünk neki. Van, hogy valóban félreértés, de akkor az a reakcióból is lejön, amit a félreértés után tesz az ember.
Összetett dolgok ezek :O))
De jó játék :O))
Aha.
Értem én. Persze mindent értek. Komolyan és viccesen is.
:O))
Néha ez a baj :O))))))))))))))))))))))))
Tudod,megbocsátás...;)
Én nem foglalkozom tovább ezzel,vágom hogy miért keveredtem ebbe a szituba,és azt is hogy a másik miért ezt adja...lezártam!
Adok, ha akarok. Te is adsz, ha akarsz.
Nincsenek szabályok.
:O)))
Ez is csak úgy. :O)))
Ne adj igazat. Neked túlsokba kerül; nekem meg épp van....:)))
Fodor Ákos
Ez most csak úgy:))))
Egyetértek. Ezzel így teljes mértékben. Ugyanerre jutottam.
Én akkor vagyok rosszul, amikor kőkemény vallásos szülők ezzel tartják a gyerekeiket "rendbe".
Hú, oda nagyon beszólnék :O))))
Azt gondolom, hogy a vallás, a kialakulásakor tiszta érzésekkel, valódi hittel indult.
A Biblia írásakor őszinte hittel írtak, de emberi módon gondolkoztak, egyszerűen leírták az érzéseiket, gondolataikat az akkori kor normái szerint. Aztán hogy történelem során mire és hogyan "használták" a vallást azt már tudjuk
Aki valóban hisz, és a Bibliát tartja mértékadónak azt teljes szívből tisztelem. Azt már nem aki a vallás mögé bújva tesz dolgokat...na jól elkalandoztam.:)
Te nagyon nagy mágus vagy a szavakkal.
Nem akarnak téged néha megcibálni emberek a való életben? :O)))))
ezzel azt akarod mondani, hogy adjak elnézést?
csak tudnám hová tettem...