Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Az sokáig tart.. addig - bocsánat - megpusztul negy fogfájós..
Nekem is volt, nem hatott az injekció, ennek ellenére a fogorvos nekiállt kihúzni, és bár potyogtak a könnyeim, nem fájt sokáig, hamar túl voltam rajta.
De egy gyökérkezelés is hatásos..
Ja, éjszaka Csilla vagyok :)
Igaziból jut eszembe, hogy olyankor nem hat a fájdalomcsillapító, ha gyulladásban van a fog, akkor előbb antibiotikum kúra köll, hogy lemenjen a gyulladás.
És megjött Csilla is :)))))
:D volt, hogy a harmadik után is éreztem...a doki azt mondja: akkor most próbáljunk ki valami mást....mire én kb. 10 másodperc múlva. Jaaaa, hát ezzel kellett volna kezdeni :))))))
:)))
Èrtem miért félsz :)))
Tegye a dolgát, azért van ott. Hol érdekel engem, hogy néz ki az, aki megszabadit a fájdalomtól, tölem quasimodo is lehet személyesen :)
Csak mondom, az én fogdokimat irtam le, ami hibádzott, az a kigombolt ing, amugy minden stimm :)))
Most nem. Csak ha lefekszem. Délután teszteltem.
Tehát ülve kell valahogy elaludnom. :) ha már alszok akkor elborulhatok :))))
Ez egy rémálom!!!!!!!
Egyszer az itteni dokinéni fél óra kalapálás után úgy döntött, hogy ő ugyan ezt a fogat nem tudja kiszedni (azóta többször elgondoltam, hogy kellett volna megvernem) és elküldött szájsebészetre.
Na ott egy, az általad leírta megdöbbentően hasonlító dokibácsi fogadott (haja félhosszú hullámos, és a szöveg sem stimmelt :D ). Én vigyorogtam, ő két perc után azt mondta, kész is vagyunk. Elaléltam, hogy micsoda doki. Egészen addig amíg egy hét után rá nem jöttem, hogy még egy elég nagy darab fog darab még mindig ott van :( Én azt egy zsákvarró tűvel kioperáltam.
Na azóta nem kérek ilyen szép fogdokit, viszont elvárom, hogy tudja a dolgát :))))))
Én birom az ilyen extra helyzeteket :))
Megnéznélek ahogy téped egy pasi nyakát, közben meg orditva kéred vissza a pénzed a jóstól :))
Ne félj...gondolj egy klassz, izmos testű, extrazselés hajú, köldökig kigombolt ingű fogdokira...ahogy azt mondja, " most egy kicsit rosszalkodni fogok..." :))))
Tuti nem a fájdalomra fogsz koncentrálni álmodban :))
Naaa, tudod, hogy értem :)))
Olyan kis ...., finom ...és édes.......meg olyan....harapás az :)))
Mi ez a nagy hümmögés? :DDDD
Menni kellene aludni, de esküszöm félek :(