Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Ezt nem értem.
Az az ember, aki eszerint él nem zsákutcának és falnak fogja fel. Ez nem fog változni, nem fog hirtelen megvilágosodni, hiába hagyják.
ÍÍÍÍÍgy van.
Áh. hihetetlen.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, hol a szemüvegem??????? :DDDDDDDDD
Ki beszélt arról, hogy csak?????????????
Miért nem objektíven nézed az írást?
Azért olvastam...
És tudom is mit nem "érthetsz". Erre is írtam, hogy miért kell a másik ebbéli boldogságát megkérdőjelezni? Tényleg nem egyformán működnek az emberek, ezt nem lehet szerintem így szavakkal kisakkozni.
A kettőnek semmi köze egymáshoz :)))
Te nagyon kutyulod az emberi érzéseket °°°°°°°°°°°°
De addig amíg nem ütközik falnak vki úgysem tudod megmagyarázni :)))
Hagyni kell :)
Ha nem olvastad, akkor azért kérdezel ilyeneket.
Én egész végig arról beszéltem, hogy zsákutca másért élni.
Ez csak kedveskedés és nem boldogság :))
Ennyi :)
Lehet szelektíven olvastam, de én nem egészen ezt vettem le belőle.
Aztán meg miért baj az, ha éppen most úgy érzi, hogy ez egész életére boldoggá teszi. Legalább amíg tart, addig boldog.
Ha nem tenné boldoggá akkor azt hiszem nem szerezte volna be az ébresztő órát, vagy a DVD lemezeket, hogy tudjam felvenni azokat a közvetítéseket amik érdekelnek. Hanem azt mondta volna akarod nézni és felvenni akkor old is meg.
Ennyi.
Nem tudom eldönteni, hogy ez önzetlenség, vagy önzőség. Félnék, hogy tudat alatt ez már korlátoz, hogy örülnöm kell, hogy velem örülhess.
Nem tudom, érthető-e?:))
És miért kell egymást meggyőzni arról, hogy a másik mitől érzi magát boldognak?
Ez tök szubjektív. Valaki boldog egy doboz cigitől. És ezt miért nem lehet neki elhinni? Attól én még nem érzem ezt át, de nem is gondolom, hogy ő sem érezheti azt amit mond.
:))
Aranyos, de nem hiszem hogy boldog lett volna tőle:)
Én is elnézőbb vagyok, ha tudom hogy a párom vmit nagyon szeret, de nem vagyok tőle boldog, max. nem akarom megfosztani az örömtől :))
Ezek csak kisebb bosszúságok amik érik az embert néha, de hogy a másik jól érezhesse magát kicsit megalkuszunk :))
Ennyi :) Ez minden vmire való emberi kapcsolatban megtalálható :)
Maradéktalanul, felhőtlenül??
Nekem ez furcsa, de biztosan létezik ilyen ember is.