Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Te szídtál minket, hogy elvakultan győzködünk, amikor azt kérted, hogy győzzünk meg.
Ez nálam nem jön be .)
Poldi, nem fogod ezt megérteni. De igen, igazságos az élet.
Attól, mert nem fogod tudni ezt mindekinek elmagyarázni, attól még az :)
Igen,akkor is így gondolom majd!!!
Mert én felelősséget vállalok a hibáimért,és tudni fogom,hogy én szúrtam el,és azért kapom a pofont vagy a hatalmas györtelmet,mert nagyon nem jól csinálok valamit.
És akkor majd rájövök,hogy mi az.
És kijavítom.És el fog múlni.
Folyamatosan ezt csinálom,elárulom neked.Nem túl nagyban,de van min dolgoznom.És mindenkinek lenne,csak sokan inkább elódázzák.Ők majd kapnak egyszer egy jóóóó nagy pofont.Én inkább kijátszom a kicsikkel meg a közepesekkel.
Na ezért nem fogok neked magyarázni, mert ha amit eddig elmondtam az neked csak annyi volt, hogy mert és csak, akkor oda sem figyelsz.
Ez fárasztó. Ezt hívják kötekedésnek. Már az első perctől tudtad,hogy semmit nem fogsz megérteni, mert nem is akarsz.
Próbálkozz másnál :)
Elferdíted a valóságot. Nincs ilyen idézet.
Ez a te kreálmányod, hogy igazold magad :)
Nesze semmi fogd meg jól..
Inkább válaszolj légyszi.
Támadok? Mit? Pl-ket írtam, és várom a válszt. De mindig csak ilyeneket írtok, hogy mert. csak. azért.. éljen..
Menjen be valamelyikőtök aki az élet igazságáról beszél valamelyik olyan kórházba ahol gyógyíthatatlan betegségben szenvedő gyerekeket kezelnek, és akkor mondjátok, hogy az élet igazságos.
Sok közülük csak néhány éves. Mit követtek el, hogy ezt kapták?
Azt hogy megszülettek?
Nem foglak tudni meggyőzni, mert ez sokkal összetettebb annál, hogy most itt írjak róla pár sort. Panka is ezt kérte és nézd meg milyen pipa, ha magyarázzuk neki. Akkor hirtelen győzködéssé minősíti.
Mondj egy példát és elmondom, hogy mi lehet benne igazságos, de egy dolgot ne felejts el: Nem akarlak meggyőzni.
Attól még így működik, akárhányan nem hiszik :)
Az okos a saját kárán tanul. A bölcs a másén is,hülye a másén se!
Ez így van!:))))
Na ezért nem érdemes neked ezeket elmagyarázni, mert elkezdessz támadni ,ha nem érted.
Ha magyarázatot kérsz azok után, hogy azt mondom,nem fogod megérteni, akkor ne támadj, ha nem érted. Nem az ő hibája. Kevés ez ilyen irányú ismereted.
Te nem vagy korlátozva? Mindenki korlátozva van bizonyos mértékben.
A kérdés, hogy mit kezdessz ezzel.
Ha keseregsz rajta, akkor elbúcsúzhatsz a boldogságtól.
Aki tolószékben él és ahhoz hasonlítja magát, aki nem, az nem lehet boldog.
Aki felismeri, hogy ez miért történt és mi a dolga így az életben, az full boldog tud lenni.
Az éhezőknek is ezt mondd kérlek. Meg a megerőszakoltaknak. Ki az, aki megérdemli h megerőszakolják? Most már szállj vissza a földre, mert kezd sok lenni. Milyen ember vagy Te, hogy így osztogatod az érdemeket?
Megérdemli azt a kis kínai 7 éves, hogy az apjától teherbe essen? Mégis mi a francot követett el 7 évesen?
Vagy a kisgyerekek, akiket az apjuk molesztál. Mégis mit?
Nagyon gondold át, amit írni fogsz!
Nem azt mondtam, hogy boldog lesz mindeki akárhogyan. Azt mondtam, hogy az élet igazságos.
Ami annyit tesz, hogy senki nem véletlenül került abba a helyzetbe, amiben van.
Hát ebben tévedsz...
Igen,amit kapunk azt megérdemelten kapjuk.
Ezt elég fájdalmas belátni...de kell tudni felelősséget vállalni.
Nem a szomszédnénin múlik az életünk,meg nem más miatt van így,hanem magunk miatt.
Igen,megérdemeljük.
Lehetsz rá kiváncsi.
Csak nézd meg hány ember nincs tolószékben és mennyi belőlük a boldog.
De ha akarod belinkelek neked egy youtubos videót. Akkor lehet, hogy megérted, hogy nem ez a lényeg. Messze nem :)
Úgy gondolom,érdembeli hozzászólás volt, csak nyelvi.
Szívesen.
Ne álljunk le a tolószékes embereknél, mert ennél azért van jóval szörnyűbb dolog is.
Azok akik évek óta csak vegetálnak, mert semmi esély a felépülésükre, azok nem hiszem, hogy egyszer is azt mondják jaj de boldog vagyok.