Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Sziasztok! Jé!
Csak nem az élet értelméhez olyan földhöz ragadt dolgok is hozzátartoznak, mint a WC kitakarítása, a teregetés, fűnyírás!
Ez ám a Most hatalma!:)))))
Na jól van, megyek és kiteregetek. Sziasztok, majd este leszek :))))
Jaa hát ez alapfeltétel.. :D
Sose legyen másmilyen.. ;)
Vagy a tizenegyesek... :DDD
:DDDDDD
Egész nap ez a szöveg megy.. :D Most épp vasalok vagy takarítok.. Nem hiába remélhetőleg.. :DDD
[link]
:DDD
Hogy tudnak szépen rohadni..(?).. :DDD
Engem egyszer arcon dobdtak rohadt körtével.. Mennyei volt.. Azóta is szeretem a körtét, de csak ha ép.. :DDD
:O))))
Gumikesztyű, domestos, rongy és szárazrongy :)))
Akkor ez marad :)
Hát ez most barátságos meccs volt :)
Nemsokára jön a selejtező :)))
Nem fogjátok elhinni, de most WC-t pucolni megyek. Csak sajnos nincs hozzá olyan kütyüm, mint Csabának.
Pedig még sárga lap sem volt.. :D
"És ez így ment, amíg a szilvák mind mind szépen elrohadtak a kertben. Egy pár hónapig még mindekinek lila volt a csizmája és bakancsa, de lassan lassan el is felejtették, hogy egykoron itt valaki egyszer szilvával kínálta a szomszédjait" :)))
Űűűűűűűűű. hűűűűűűűűűűűűűűűű
Mindenki a vesztét érzi? Mindjárt jönnek a Most hírei...)
Én nem várok csattanóra, de ha már ennyit beszéltünk róla jól lenne tudni a te verziódat is.. Ha nem hát nem.. A tanulság amúgy is csak hab lenne a tort(k)án.. Nincsenek extra igényeim.. ;)
Beszélnem kéne a szüleiddel is... :D
Má nem tom. Biztos megszokás. :))))
Brühühűűűűűű, hüp hüp, brühühühühühűűűűűűűű
nert olyan kemény volt és hüp hüp
majdnem hüp hüp
megfulladtam
űűűűűűűűbrűűűűűűűűűű
Akkor meg min keverünk? :D
Akarsz beszélni róla? :))
lehet, hogy volt valami szilvás traumám.
Mondjuk egy kövér kukac volt valamelyikben, vagy lenyeltem az egyik magját, vagy valami :)
Igen, egy hihetetlen kettősség tombolt volna bennem, mert egyrészt örültem volna, hogy ilyen jószívűek, aztán meg csalódott lettem volna, hogy el kell, hogy utasítsam, aztán megint boldog lettem volna, hogy nem is jó szándékból tették, majd a végén este még egyszer átgondolva elbizonytalanodtam volna, hogy most vajon kedvesek voltak, vagy lusták :)
...a múltban gyökerezhet ez a fajta 'előítélted'? Szegény szilva, nem tehet semmiről....
Akkor ezért nem tudtad megoldani! :)
Mondtam már, hogy nem szeretem a szilvát?
:O)))))
Nyertél :)))
(mára) :))))
Itt is várnak, ott is várnak..., mi lesz ebből...?
Egy pillanatig a múlton merengve sajnálkoznék, de szembenéznék azzal az ismeretlen arccal a tükörben és mivel mást nem tehetek elfogadnám. Persze kiröhögném magam aztán feldolgoznám a 'súlyos 'véletlenszerűen rámtört, de 'okkal átélt traumát majd a most hatalmát igénybe véve legrosszabb esetben nekiesnék géppel majd a jövőbe tekintve mentálisan összezavarodva jobbnál jobb sérókon ábrándozva reménykednék egy szebb jövőn.. :DDDDD
További ajánlott fórumok: