Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
A fogalmazással kapcsolatban még csak egyet írok!:-)
A magyar nyelv köztudottan a legnehezebb nyelv a világon, ..és csak egy külföldi tudja, hogy mennyi verejték kell ahhoz, hogy egy "egészséges" mondat álljon össze a szavakból!..
Velem is történt párszor, hogy a rossz fogalmazásom miatt megszakadtak a dolgok, én pedig belefáradtam tisztázni, magyarázni a helyzetet!..:-)
Pedig bennem egy mákszemnyi rosszindulat sincs! ..Még megsértődni sem tudok!..:-)
Értem! Mondjuk azt nem tudtam, hogy lehet szörfözni a Balatonon...de ha így van, az szuper!..
Nem fújja ki magát addig a szél szerintem...Már csak miattad, fújni fog még akkor is!..:-)
Hát csak abból indultam ki, hogy ezen a héten minden nap szuper szörf idő volt. Félek, hogy addigra kifújja magát a szél :)))
Amikor lent voltam mostanában, akkor mindig gyenge volt a szél és az újonnan vásárolt cuccal való begyakorláshoz kellene jó kis szellő :)
Akkor ezek szerint nemcsak a neten szörfözöl?..:-)
Az jó dolog!..
Nem olyan biztos, hogy szélcsend lesz!
Sokszor tévedni szoktak a meteorológusok is!..
Lehet :)
Ami most inkább bosszant az az, hogy tök jó szörf idő van, fúja szél és süt a nap és én csak jövőhét kedden jutok balcsira :)
Akkor meg szélcsend lesz :)))
"Sohasem a szó-használat nekem a lényeg. . . . és nincs is 'kedvem' az enyémet, másoknak meg-s bemagyarázni. . "
Hát akkor más minek küszködjön az ő lustaságából eredő néha kusza mondatokkal?
Majd ha akarja, hogy megértsék, akkor tesz bele energiát.
Nálam elérte a határpontot. Főleg, hogy még ki is jelenti, hogy nem fog érte tenni.
Már uncsi. Most már szoktassa magát ő.
Én már nem fárasztom magam vele, ha őt ennyire nem érdekli a másik ember.
Hát ha ennyire vagy tekintettel a társalgó partnereidre, akkor fogadd el, hogy félreértenek.
Ez lustaság!
Mert azt tartom a legjobb dolognak, ha a saját érzéseinket vállaljuk.
(((mint gondolsz, kiugrik-e a nyuszi a bokorból?)))
Én most sem a gondolatokkal vitázom...,mert az lehet nagyon tiszta is, mint egy Istené!
Hanem!- az érzéseimet akarom a gondolataim által el-és megmagyarázni: hmm?... vele nem tudnék
együtt nevetni, avagy sírni sem....,olyan lennék mint egy csuka, csak tátogatnám a számat, és pislogok!!!!