Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Khmmm...a rendelőé, vagy a fogdokié kell? :)
Utóbbi 5000 Ft kp. :))))
Ja, főleg családom pókerfan férfitagjai :))))
Vázát viszonylag ritkán hordanak magukkal az emberek.....ez az ő óóórrriiiásiii szerencséje :))))
(lassan tényleg remélem, hogy nem fog visszaolvasni :DDD )
Gyuri bácsit szeretjük úgy ahogy van :)
A Shrekmacskától mindenki elfog gyengülni...majd dobálják neki a bugyikat, melltartót, rózsát, virágot, van aki vázástól :))
Csak benéztem, mizu?
:)))
Gyuri bácsi azért tud énekelni :) és előtte is volt már egy karrierje :D
Szegény Benedek bácsi másik kategória volt :)))) és hová jutott...na oda nem szeretnék :DDD Akkor már inkább a Korda villa :))))
Nekem a döbbent arc ugrott be :)))) és a "dehátengemmindenkiszeret" tágranyílt Shrekmacska szemek :))))
A helyzet a köv:
Özvegy Aranyosi Jánosnénak, ( született: Vézna Jolán 1921. ) is lenyomja a showt, csak ott visszafogottabb és a búgó hangot visszaveszi :))
:DDD
Hát ezen most jót nevettem :)))
De figyu, Korda Gyuri bácsi is majdnem így kezdte, aztán nézd meg hová jutott :)))
Uhrin Benedekről meg már nem is beszélek...Rebeka... :))))
De azért a tokától bokáig tartó gipsz most beugrott, ugye? Valld be :)))
Olyan mint a szúnyogcsődör :)))))))
Pont olyan :))
Ja, hakni :)
Valami nagyszinpadon nyomja az "Ó, lady N-t" :))))
Közben szórja a szeretet mint Kozsó :)
( Ezért kapni fogunk ) :))))))
Amúgy nagyon csípem, csak ezerrel tolja az "ultrakeménymacsóvagyok" történetet. :))
Nagy kanegér a pasi :)
De ha meglátnád, simán neked is lejönne elsőre :)
És emlékszik! :)))))
Először öszinte volt a vonaglás :) aztán volt a belső poén.
Megláttam 15 cm-ről a nyakában egy ilyen vagy krokodil, vagy medve karmot, cserzett bőrszijjon, rézfogatban, pont mint Krokodil Dundee-é, aztán eszembe jutott, hogy lehet nem is állaté, hanem rosszabb, az anyósáé :)))) na akkor lettem kész :))
Ajjjajj...a vonaglás már a belső röhögéstől volt???? :D
Egyébként igen, halál vizuális :))))
Te is halál vizuális tipus vagy, ugye? :)))
Van, hogy eszembe jut valami, kép előttem és már vigyorgok is magamban...próbálom nem mutatni kifelé :) mert idiótának néznek. :)
Múltkor fogdokinál is bekattantam :)))