Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Nem. Nem rád mondtam. Persze néha vannak emberek, akik alig várják, hogy konfliktus legyen és akkor lehet ugrani :) Talán már egyre kevesebben élvezkednek ebben.
Máska más sztori.
Érezni, hogy kit mi vezet. Legalábbis én általában hamar levágom.
Nem véleményt jöttél be leírni,hanem te kiosztani jöttél.
A kettő között különbség van.
kicsit ellenmondásos vagy mert leírod hogy nem ismerlek közben meg hogy irigyellek.ez hogy van?nem szoktam irigykedni de azt is tudom mindenki magából indul ki..
az a szép az egészben hogy te rólam vígan alkotsz véleményt közben meg vérig sértődsz ha más ezt teszi veled.miért?gyerekes viselkedés..neked szabad de másnak nem.én azalapján alkotok amit itt olvasok és az a kép cseppet se egy irigylésre méltó lány képe aki mindig másra pakolgatja hogy itt éli ki a keserüségét.lehet hogy magadból indulsz ki..
Ezzel is egyetértek. Alapvetően kedvelem a tudományt és tisztelem is, mivel sok mindenben javítja az élhetőséget, de ha túlzásba viszik, akkor....
:)
Nem, a büszkeséget sokszor betámadják, amire előbb-utóbb akár arrogáns lesz a reakció.
Különböző megoldások vannak. Szerintem te is voltál már arrogáns, ha valaki a bögyödben volt :)
Én emlékszem :)
Máska megérdemelten kapta azt a hozzászólást.
Neki,és még ezek szerint másoknak szúrja a csőrét,hogy van egy biztos pont amit követek,és ezt leírom mert igaznak vélem.
Ezért állandóan odaszúrkod...
Verje le máson a keserűségét,aemittel együtt.
Hát lehet irigyelni,ez van....na most voltam arrogáns.
Akkor passz.
Mivel máska velem azóta csinálja, mióta megjelent, én érzem a bőrömön. Vágom, hogy másnak ez nem feltétlenül jön le.
Szerintem meg azért arrogáns, mert megunta a sunyiskodó stílust.
Én speciel meg tudom érteni, mert elég fárasztó.
Asszem nem vagy képben.
Ez már válasz valamire.
Van, aki érti, aki itt volt végig.
Szerintem semmi közöd az egészhez,és elég alacsony színvonal,hogy bejössz kioktatni....Ugyanazt játszod mint máska...
Önkritika?Én nálatok nem találom.
itt nem büszkeséget látok hanem aroganciát.tudod ha letakarom a fejlécet simán azt képzelhetem,hogy amit solar írt azt te írtad.dettó ugyanaz.nekem csak az az érdekes,hogy állandóan azzal jöttök,hogy ha vmi zavar a másikban az nem a másikról hanem rólam szól.most nem?
mi a büszkeség abban,hogy vki azt kérdezi egy nyílt fórumon a másiktól,h. téged ki kérdezett?ez az ego cseppet sem szerény megnyilvánulása és nem összekeverendő a büszkeséggel.én nem szoktam keverni.
még annyit hogy ha valaki visszaolvas itt akkor simán láthatja hogy edi baba cicának/korábbi regje/ kb. másfé éve még fogalma sem volt azokról a dolgokról amiket most megkérdőjelzhetetlennek tart.úgy beszél mint aki tele van tapasztalatokkal.csak azt felejtitek el,hogy ami elmegy egy 40 éves érett ffitől az nagyon arogáns lehet egy még viszonylag fiatal és tapasztalatlan 'kislánytól'..és ez nem büszkeségre vall,hanem az alázat mindennemű hiányára..
"A büszkeséget rendszeresen összekeverik a nagyképűséggel. (...) A büszkeség az én szememben egy olyan tulajdonság, amit valaki akkor tud elérni, ha szívvel-lélekkel megéli az életét, mind racionális, mind érzelmi szempontból. A büszkeség a gerinc tudata."
Csernus Imre
majd pár nap múlva ha lecsillapodtál olvasd vissza miket írtál.főleg a magas lóról..
nem ártana néha önkritikát /is/ gyakorolni ám..