Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Hát akkor gondolkozz el rajta :))
Sanszos :)
Sokan vannak akik külső alapján itélnek meg másokat. Legyen az személyes találkozás, vagy fotó.
Bár fotón annyira nem érződik a valódi, érezhető "kisugárzás"...ahhoz kell a személyes ütközés :)
Nekem már van fekete macskám :)))
Biztos rossz voltam, azért kaptam :)
Tudod, mint az oviban amikor rosszat csináltál, fekete pötty volt a jutalom :)
( arról most ne beszéljünk, hogy a fekete macskát még ma is sok helyen az ördög reinkarnációjának gondolják) :)))))
Tudod, mint az oviban amikor rosszat csináltál, fekete pötty volt a jutalom :)
Azok, akik tovább mernek gondolkodni a saját határaikon túllépve , másokén meg átgázolva, azok valószínűleg roppant módon magabiztosan a saját maguk meggyőződésében, miszerint, ők mindent jobban tudnak mint más...
Ha meg borul az általuk kreált történet és szembesülnek azzal, hogy lehet, hogy mégsem "gondolkoztak " jól, akkor meg jön az, hogy ők nem hibásak semmiben, és nem is akartak rosszat tenni semmilyen vonalon...magukban meg röhögnek, hogy "na, ezt hátha benyalja valaki". Csak addig már nem jutnak el sokan, hogy az igazságnak egy szála van...egy nyomvonal...az meg egy irányba vezet, és az nem az ő útvonaluk.
Ez nem lehetett könnyű dolog...
Szerintem a legjobb kombináció a gyerekkel kapcsolatban: "tisztelettel fogadni, szeretettel nevelni, szabadságban elengedni". Nem eccccerű...
Köszi, nagyon jól.:) Bár fizikailag kicsit döcögősen, mert egyre nagyobb a pocakom és már éjjelente nem sokat alszom, pedig még hol a vége... még kb. 10-11 hét van hátra a szülésig.:)
Te hogy vagy máska? Minden okés? Neked is puszi!
Akkor itt és most egyet is értünk..?!
Vajon mi a fene történik akkor azokkal az emberekkel, akik tovább is mernek bármiben-bármiféle módon másképpen gondolkodni tovább?
Nem tudom a választ...DDD
Inkább most arra vagyok kíváncsi... hogy vagy!
Egy puszit küldök....és napsütést!
:)
Pszt...-mit jelenthet vajon a régi építő anyagoknak a korszerű használata-?
Így+úgy, de rettentően félünk kidobni, vagy lecserélni egy jobbra való 'hiszemre' a régieket, mert valahol-valamiben-valamikor- és valaki bizonyára becsapott bennünket már ilyen ügyekben is...()
Akárhogy is csapódik le ez/ bennem, azt soha sem a szüleim okozták...!
(Ők nyíltak és őszintén reagálták le a 'mindenféle' ügyemet...harcosnak neveltek fel, még önmagukkal szemben is...)
DDDD
Ebben a tekintetben a "gazdag" mindenkinek mást jelenthet. :)
Viszont ma már, a régi jól bevált "épitő"anyagokat lehet igazán korszerűen is alkalmazni.
Persze nem ilyen felületes, könnyűszerkezetes vicekvacakokra gondolok. Az alá nem lehet tartós alapokat helyezni...
Hát erre már nekem nincs rálátásom.
Más helyett nem is tudok és nem is akarok gondolkodni :)
Az lehet, hogy ez nálad sohasem vetődött fel ilyen 'formában' a felszínre, de azt a!-mások részéről már ott volt-
Persze, sok mindenben tévedhetek, és bocsi...DDD
Műanyag-e az, avagy ásványokban is GAZDAG kötőanyagokról beszélgetünk?...a vályog; nekem ő a nyerő ebben a témában is...
DDD
Nem, és NEM lehetek sohasem elégedett a saját gondolataimtól...miért is...???
( mert nem vagyok sohasem; 1- az Isten!)
:)))
Talán ide tartozik.
A teljes világod egyetlen magból építkezik: a te gondolataidból.
Na, itt bukik az orvos tudomány, mert még nem meri elhinni.
A te világod a te gondolataid leképeződése. Semmi más.
Elégedett vagy vele?
Ezt nem vitatta el tőled senki :)
Azt hiszem ilyesmiről nem volt szó.
Tudjátok...Csabának felém is nagyon 'ütősnek' mondott, és érzett gondolatai voltak...
/ s nem csak Felétek()/
Ám, azért már meggondolom azt, hogy árkon-bokron keresztül kövessem -e...?
:))
Akkor: -Éljen!-
/The Show must go on?/
:)))
Ugye abban reménykedek valamiért, hogy mégsem vagytok, lehettek annyira összeragasztva egymáshoz...()
DDD
Dehogy hagyjuk, nem a helyszint kell nézni, hanem azt, hogy maga az "eszme" tovább él, más vonalon, szó szerint más fórumon.
Az emberek összetartottak itt, és ez igy van jól. Nem vagyunk szétrúgva mint a por, bár voltak ehhez jószándékú drukkerek, de megtartottuk a jó alapokon nyugvó közösségünket.
Ezt nem adtuk fel.
MI nem az itteni fórumhoz ragaszkodtunk, hanem egymáshoz.
Ez meg megmaradt és eszünkben sincs ezt feladni. :)
The Show must go on :)