Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Doki,ezt hallgasssd,ez ma'r valami
Alexia -Uh la la la
Nem az én esetem, de meg kell jegyeznem, hogy ebben a műfajban klasszisokkal jobb a többieknél.
Annyira jó a refrénje. Jó kedvem lesz tőle :)
De tudom, hogy ezek sosincsenek mindenkire ugyanazzal a hatással :(
:)))
Azért próbáld meg majd 3szor egymás után meghallgatni és szerintem te is érezni fogod :)
a-aaa:))
rosszfius:)
e'n meg jo'kisla'ny vagyok,na!!:))
Majd hallgasd meg többször és rákattansz :)
ez most annyira nem tetszett,de a nyaruto feelinget megfogtak a szoveggel es a klippel...:))
Zámbó Krisztián - Gyere, gyere gyorsan!
ipodrol vagyok ,cimet es eloadot irj akkor meg tudom hallgatni
Hallgasd meg ezt. Nagyon bejön :)))
Hallgasd végig :)
Kellemetlen ez...
meglatom meg,de nem tuti sajnos hogy felerek pestre idoben,mert megyek haza anyciekhoz:))
Én sem felejtettem. Még a közelébe se megyek a helynek :) Örülök, hogy elengedett. Majd pár év múlva talán elmegyek arra nosztalgiázni, de most még ki kell húnynia az ottani érzéseknek :)
:)) Ez most mosolyt csalt az arcomra:)
Lelécelni le lehet,de vannak dolgok amiket felejteni sosem.
Keresni újat. Nekem másfél év volt akkoriban, mire sikerült lelécelnem.
Ő féltékeny mindenkire. Hiába mondom, hogy én hűséges vagyok magamhoz, akkor is :O)))
Elég erősen kiiktatták a bal agyféltekét.
Furán hangzik, de én több fantáziát látok bennük, mint egy átlagemberben.
Ha ilyen arcokat látnék élőben, én is szétröhögném magam.
Nemrég láttam is két ilyen figurát. Az egyik járaton elkeztek ordibálni és egy hatalmas bogárral karatéztak.
Pedig csütörtök lett éppen necces, mert 3-an eccerre jöttek volna és erre lemondták. Ezért nem szeretem, ha többen egy helyről :)
Féltékeny? Ez egy csúnya feltételezés…
Persze:)
Tervben van:))
Csutortokon nem tudok,de szombatra beirhacccc:))
Ismerős. Le tudja húzni az embert egy rossz munkahely.
Nem magánéleti válsággal küzdök,munkahely.Én akartam,pénzért eladtam a lelkem,így jártam.Még a netfüggőségből is kigyógyultam annyira megutáltam az embereket.Ezért nem jövök-nincs kedvem.Csak benézni.
A rosszal nem tisztaban lenni naivitas:)
:)))))
Szétröhögöm magam éppen :)))
Ez elég komoly. Kicsit kizökkennek a napi ritmusból... :)))
[link]
Na csak azééé. Holnap? gyüssz?
Fata néni már nem ismeri őket:))
(bocccs Fat) :)))
További ajánlott fórumok: