Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Igen, van benne valami. :)
Én azért tudnék olyan témához is írni ami abszolút hidegen hagy..:D Csak a móka kedvéért..D
Vagy már írtam?...:DDD
Na ezen most gondolkoznom kell.
Egy perc.
Szerelmes a saját elképzeléseibe, magyarán az illúzióiba. És mivel a valóság az ő elképzeléseivel ellentétesen mutatkozik meg, ezért csalódik SZEGÉNY. ÓÓÓ istenem... :'((
Itt netes értelemben értettem.
A valós énjét? A legbelsőre gondolsz, amit nem bontakoztatott ki? Hát azt mindenkiben szeretnénk :)
De az más, mint a vonzalom.
Itt keveredik sokszor a kémiai vonzalom és a kivetített kép illúziója, hiány pótlási vágy.
És ritkán a valóságot szeretjük a másikban.
Mit értesz azalatt, hogy puszta jelenlétéből karakteréből? Én a megmutatás alatt azt értem, hogy miről ír, milyen témákhoz szól hozzá, hogyan ír .....
Zolcsi ..... kérdezhetek egy személyeset? :o))
Te találkoztál már innen vkikkel személyesen is?
Van rá példa és szerintem nálad is. De nagy mellélövések is vannak. Úgyhogy nem vagyok írásfelismerő guru, de vannak emberek, akik annyira megismerhetőek pár sor alapján.
Igen .Csak avval a különbséggel,hogy a valóságban a külső dolgok a dominánsabbak ,és a belsőben csalódhatsz,a neten pedig fordítva.
DE Mit szeret? Mert ha a valós énjét akkor nem is csalódik...
Prontyosan. És mennyien vetítünk, atya gatya. :)
Ilyenkor jön az, hogy minden rossz, de akkor miért vagy vele? Mert szeretem :)))
Jaja :))
Én biztosan nem..:D ha te igen akkor gratulálok!
De bizony :) Eszencia. Van, akinél teljes jellemrajzot tudhatsz adni pár mondat után.
Igen pont ezek miatt a rávetítések miatt van sok csalódás....
Lehet ugyanakkorát tévedni és lehet ugyanannyira jól belőni.
De persze minél több az infó, annál könnyebb.
Azért pár mondatból biztosan nem!
Nos ..... öreg róka vagyok már itt, rengeteget beszélgettem, rengeteg emberrel, és sokakkal találkoztam is innen, többekkel rendszeresen találkozunk ..... nekem az a tapasztalatom, hogy vannak olyanok, akik tényleg nyitottak, amilyennek itt megismered őket, nagyjából olyanok az életben is ..... és vannak olyanok, akikkel akármennyit beszélgetsz itt, nem jutsz sokkal előrébb, és a személyes találkozásnál akadnak meglepetések ..... :o))
Kivéve, ha rávetítesz valamit, amire szükséged van. Akkor ezek már nem is a valós információk lesznek, mármint amit leveszel.
Tehát te azt gondolod ,hogy mondjuk engem ismersz?..és hogy ez nem illúzió?:))
jav: nem lehet egyenrangú a netes meg az élő___
és ez még a neten kívül is megeshet.
Azért az Élő kommunikáció sosem egyenrangú nem lehet az a valóssal egy mosoly egy érintés ..egy grimasz...egy szemvillanás a személyes kisugárzás
Különválunk, hogy rájöjjünk, hogy miért nem érdemes ezért visszatérünk :)
Minden EGY és minden MÁS. Ez már elég logikátlannak tűnik.
Mert (ha már mátrix,csodaország:D) valószínű ,mindig elképzelsz egy avatárt,annak az avatárját,akivel beszélgetsz.Hiába az öszhang ,a gondolatok ,a belsője,ha ez az avatár,ez az elképzelt külső,hang,arc,gesztikulálás ,beszéd,nem egyezik avval ,akit valóban meglátsz.
De ez nem a másik hibája,hanem a tiéd.
Vagy, ha jók az íráson keresztüli megérzéseid, akkor akár pár mondatból is :)
További ajánlott fórumok: