Szerinted ki képviselje Magyarországot a 2012-es Eurovíziós Dalversenyen? (beszélgetés)
Én nem vagyok pedagógus a "szó szoros értelmében",bár nagyon sok pedagógiai tapasztalatot szereztem már,mert van egy kisfiam,akivel rengeteget foglalkozom.
Az ember kénytelen "helyrerakni" azt,aki hülyeségeket beszél egy fórumon.Akkor is,ha esetleg másoknak ez nem tetszik.
De tényleg maradjunk a témánál!Hajrá Magyarország!
Most olvastam vissza a fórum hozzászólásait. Ez az utolsó igazán jó hozzászólás a témában. Egy ideig azt hittem, hogy véletlen rosszul kattintgattam, és egy pedagógus fórumra kerültem, akiknek a fő célja a fórum témájától elkanyarodó Mx-3i7cp férfi hozzászólót a földbe döngölni hazafiság, magyarság témájában. Pedagógusok, akik nem tudtak elegánsan elmenni, egy nekik nem tetsző vélemény mellett, helyette hosszasan fölényes megjegyzéseket tettek.
Én maradok a témánál: Hajrá Compact Disco! Hajrá Magyarország!
mindenki úgy indul
Ugyan ki tudta volna tavaly megmondani, hogy az azerek dala nyer?
Igaz!
Az esélytelenek nyugalmával indulhatunk neki a versenynek.
Talán..bár az az érzésem, az Eurovíziós dalversenyeket nem nekünk találták ki.
:)
Igazad van! Linda jó/képzett/ énekes.
A himnusz betlit meg már lehetne lapozni,bár ebbe már többen belebuktak a világon,nagy falat ,bár kicsinek tűnik egy meccs előtt elénekelni a nemzeti himnuszt..de neki már meg kéne bocsájtania az embereknek,mert tényleg nem volt akkora hiba egy amerikai magyar lánytól ,aki épp hogy visszajött....
De szerintemami megbocsájthatatlan a részéről,részükről,az a félvállról vevése a "Dalnak" és a felkészületlenségük..Már másodjára sokkal jobban készültek,és valszeg májusra ők lehettek volna legjobbak!!CSAK elcseszték mert lenézték a selejtező szakaszt...itt hibáztak ,sehol máshol!
És az én véleményem is az ,hogy őket kajálták volna leginkább akülföldi nézők,persze nem ebben a kiforgatott delíriumos Alice csodaország formációban,hanme amikor a hozzáértők megcsinálták volna az ehető verziót..de elcseszték....
Király Linda akkor a Himnusznál valóban hibázott, ez vitathatatlan, ezt maga is elismerte, de ilyen botlása volt már másoknak is, nem indokolt ezért kiátkozni, utólag pedig pláne nem.
Ráadásul ő Amerikában nevelkedett, nem nálunk, szóval nem nagy ügy, felejthető, elnézhető neki.
Soha nagyobb hibát ne kövessen el.
/Inkább azért sajnálom őt, hogy minden igyekezete ellenére nem tudott Amerikában befutni, de hát ez sem szégyellhető, ez csak nagyon kevés magyarnak sikerült eddig, pl. Marton Évának, Tokody Ilonának, Miklósa Erikának-de ők operaénekesek./
De ér ám!
Aki beléd köt,annak meg érvágás:))
Én is tudok még párat itt,de inkább inkognitóban maradnánk:))
Azért mondom,hogy jó helyen pengette meg a témát:))
Telitalálat!
Én csak szociál, az ér?
:)
Valahogy mindenki ezt hazudja, ha nem tud mit kezdeni a másik mondandójával.
Én továbbra is kíváncsi lennék, hogy hol magyarellenes az, hogy valaki nem azt tartja azt mérvadónak, hogy egy fiatal lányt a földbe döngöljenek?
Elhiszem, hogy erre nem tudsz mit mondani, de ezt legalább férfiasan be kéne tudni vállalni.
Köszi!
Pozitívan csalódtam benned.
További ajánlott fórumok:
- SPAR Magyarország matrica - Ingyenes csere-bere fórum
- Leggyakoribb utónevek a mai Magyarországon
- Túra- és kirándulóhelyek Magyarországon és környékén
- Te hogyan változtatnád meg a segélyezés rendszerét Magyarországon?
- Elképzelhető, hogy jön Magyarországra Madonna!
- Mi az, ami van Magyarországon, de nincs az USA-ban?