Szerinted ki képviselje Magyarországot a 2012-es Eurovíziós Dalversenyen? (beszélgetés)
Az általam említett előadók az általad említettek előadásáig még meg sem születtek, vagy gyerekek voltak, ami azt hiszem még megbocsájtható nekik. A Perrelli munkásságát tekintve pedig nem tudok véleményt mondani, ugyanis nem kísértem figyelemmel, ugyanis én csak az euróvízióról beszéltem és kiemeltem egy számot. Charlotte Perrelli név (egyébként 99-ben nyert is)nem sokat mond számtalan embernek, épp úgy mint Giliola Cinquietti, Brotherhood of Man és Teac Inn sem (max. a Ding a Dong száma). Talán a te korosztályod ismeri őket, de pl. anyámék sem emlékeznek rájuk. Hát persze hogy nem, hisz a mi kis országunk akkoriban szegényes médiabehatással bírt. Ha valamikor játszották is a számaikat szerintem nem nagyon maradt meg az emberekben, hogy eurovíziós dalfesztivál nyertesek voltak, nem is tudták a magyar emberek, hogy miféle dalverseny ez.
De most nem is a munkásság a fontos, hisz a valamikori euróvíziós nyertesek zöme nem tud világhírű, de még európahírű munkásságot sem felmutatni, ami nem is könnyű a mai felhozatal és nyilvánosság mellett, nem úgy mint az 1960-as és 70-es években. Nekünk már az is jó, ha egy pár hétig magyar előadó számát is játszák külföldi rádiók.
:D
EZ nem ellenük szólt hanem értük egyébként....
Kár hogy ennyire elszállnak előre mielőtt még megmérettetnének,és sajnálom,hogy pl Linda ennyire kiüti magát a verseny előtt...én szégyenlettem magam amikor a nóta negyedénél voltak..lehorgasztott fejjel ültem,és égtem helyettük is...
A végén ahogy totyognak,az mindent visz.
Mint a gatyás tyúkok:))
Az a gitár rohadtul szúrja a szemem.
Lindáét meg kivitte az elpattanó húr:))
Én már rájöttem mi volt a gond:
Lindának marta a szemét az a sok fekete festék,amivel kipingálták.
Vagy elpattant egy húr???
Kati elég rosszul nézett ki.Sovány,stb...
Megviselte ez a nagy népszerűség.
További ajánlott fórumok:
- SPAR Magyarország matrica - Ingyenes csere-bere fórum
- Leggyakoribb utónevek a mai Magyarországon
- Túra- és kirándulóhelyek Magyarországon és környékén
- Te hogyan változtatnád meg a segélyezés rendszerét Magyarországon?
- Elképzelhető, hogy jön Magyarországra Madonna!
- Mi az, ami van Magyarországon, de nincs az USA-ban?