Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ

Szerelem (beszélgetős fórum)


1 2
szept. 6. 03:52
Elegem van! A párom több időt tölt a WC-n mind velem. Ha szóváteszem akkor kiabál, hogy értesm már meg. Most még van tíz perc az alvásból, értsem meg, hogy idő van, menni kell, sokszor órdítva mondja. Nem bírom. Nem simogat.
43. tuskoledi (válaszként erre: 40. - Gyöngy:))
aug. 1. 18:24
Biztosan vannak kivételek, akik gond nélkül különválasztják magukban a testiséget az érzelmektől, de szerintem a többség nem tudja. Vagy ha még nincsenek érzelmek, reménykedik, hogy kialakulnak.
42. tuskoledi (válaszként erre: 40. - Gyöngy:))
aug. 1. 18:22
Pontosan. Szerintem aki úgy gondolja, hogy nem kell(persze a többségnek), az hazudik.
júl. 31. 19:27
Szerintem,valamilyen szinten kedvel.De csak beszélgetni szeret veled.Van hogy talán hasonló a gondolkodás menetetek,de ennyi.Jól esnek neki az érzelmeid,de nem veszi őket komolyan.És hát valljuk be igy távolról,nem is igazán lehet megállapitani hogy müködne e köztetek.Ő sem vesz komolyan.Neked sem kéne őt.A tudat ,pedig hogy te akarod őt,csak arra jó hogy az önbizalmát növeld.Tarts pár lépés távolságot szerintem.
40. gyöngy:) (válaszként erre: 39. - Tuskoledi)
júl. 31. 17:27
Mire gondolsz, hogy a nők többségének érzelem, szerelem is szükséges a szexhez?
39. tuskoledi (válaszként erre: 38. - Gyöngy:))
júl. 31. 17:23
Ilyen szempontból a nők nehezebb helyzetben vannak.
38. gyöngy:) (válaszként erre: 37. - Lydian)
júl. 31. 12:45
Szexelget valakivel állandóan csak másba szerelmes.
37. Lydian
júl. 31. 12:39

Szerintem ez az egész story Lillivel csak azért jöhetett létre,mert nincs Valós Életed (pld egy másik lány) aki/ami kiszorította volna (az ő hús vér valóságával) lila-köd-szerelmedet.


Csak amúgy röpködnek ebben a történetben a várakozásban töltött,elpazarolt holt FÉLÉVEK (?!)

És ez alatt nem akadt senki M Á S ?? Nem mentél el kávézni másik évfolyamtársnőddel esetleg ?

Bár igaz, te tudod mit csinálsz.Játszod ezt a hülye, fantaszta játékot önmagaddal, ok csak csináld! Álmodozz nagyokat, miközben ifjúságod aranyévei eltelnek szépen.

Ahelyett, hogy megszívlelnéd azt az egyszerű , mindent elmondó közmondást , hogy : "olyan szekér után ne fuss,amelyik nem vesz fel" (!)

Vagy esetleg te is egy "kisebb Csajkovszkij" lennél, aki sohasem találkozott Nagyezsda von Meckkel,de élete végéig ÍRT NEKI (?!)

36. Ágio8405 (válaszként erre: 34. - 0adc8842b1)
júl. 28. 09:29
Ne már.... Nem két számon múlik semmi. Mindenre van példa hogy nem ezen múlik.
35. Jazzy99 (válaszként erre: 34. - 0adc8842b1)
júl. 28. 09:21
Szóval oda akarsz kilyukadni,hogy túl kicsi a kor különbség,hogy kettőnk közt bármi is legyen? Érte van sok ellenpélda,biztos nem így gondoltad. Nem anyászkodok felette. Ha ki kérdezi a véleményemet adok neki tanácsot. Nyilván udvariaságból megkérdezem,hogy jól van-e,de nyomulósnak nem mondanám magam. És ha tényleg csak úgy beszélget velem akkor nem dobna fel igen komoly témákat,nem gondolod? Főleg nem magától. Kérdezni sem kell őt,mondja ő magától is. Most nyilván nem leszek bunkó és meghallgatom...de ezt nem tudhattad...így is hasonló a véleményed?
34. 0adc8842b1 (válaszként erre: 27. - Jazzy99)
júl. 28. 08:48
A Te 20 éved kevés, hogy egy 19 éves lánnyal több legyen, mint barátság. Azt hiszem, bármennyire is vannak más lányok - szerinted - a szexben, sőt akár minden nap, te ANYÁSKODNI akarsz a lány felett? Miért? Ha esze van, nem enged közelebb, hiszen később még többet akarsz és nem fog tudni lerázni. Nehogy már beleavatkozz az életébe. Engem is dühítene, ha mindig ott lebzselnél mellettem, nem lenne magánélet, mert vagy kérdezősködsz, vagy nem hagysz békén. Arra jó vagy, ha néha "zaklatod" , beszélget veled, de gondolom nem te vagy az álma. Mivel tőled távol van, lehet más ismeretsége is, akkor meg "csak púp" leszel a hátán. Nem biztos, hogy jól esik neked egy csalódás. Lehet, hogy meghallgat és néha beszélget veled, de lehet, hogy nem mindent akar majd megosztani veled. Szóval lehet, hogy egy csókolózás fogja eldönteni, ha odáig eljutsz?
33. levarosbukta (válaszként erre: 19. - Jazzy99)
júl. 27. 20:53
Ez de szar duma!
júl. 27. 20:35
Nem tudtam végig olvasni.
31. throne3 (válaszként erre: 25. - Jazzy99)
júl. 27. 19:40

Nem nő vagyok.

"Mit csináljak?" Azt nem tudom, de én eleve nem találkoznék egy olyan emberrel, akinek a szerelmi vallomásra több hónapnyi sunnyogás a válasza. Ez teljességgel elfogadhatatlan. Mellesleg azt sem értem, hogy fordulhat elő, hogy mindezek után, mintha mi sem történt volna, megy minden tovább.

júl. 27. 18:58

A történéted olvasva, időkitöltőnek használ. Mindig csak akkor tartja veled a kapcsolatot, amikor neki kényelmes.

Kevés fájdalmat kívánok neked ezzel a lánnyal. Bár inkább egy olyat, aki megbecsül és boldog leszel mellette. :)

29. tuskoledi (válaszként erre: 27. - Jazzy99)
júl. 27. 17:43

Tudod, nem kellemes valakivel a fájó igazságot közölni. Biztosan érti, hogy neked ez fájna, ezért nem reagál inkább semmit.

Az emberek mondanak manapság mindenfélét. De ami számít: azok a tettek...És hát a lány nem igen jeleskedik ebben.

28. globus (válaszként erre: 24. - Throne3)
júl. 27. 17:40
Ez sajnos, így van... :)
júl. 27. 17:37

Ettől függetlenül,igazán közölhetné ezt velem. Komolyan ez a megoldás? Nem válaszolok egy komoly üzenetre semmit? Engem ez a lány szeret,lehet nem úgy de igen,és ez mellé még tisztel is munkásságaim miatt. Ezt mondta. Lehet nem mondot igazat amikor ez elhagyta a száját. De ha igaz volt akkor,csak kellene annyi gerince legyen,hogy közölje,hogy ne ringasssam magam,mert nem lesz semmi.

Ezeket nem tartsátok valószínűnek,hogy még maga sem tudja,hogy mit akar? Még nem döntött? Agyal,hogyha összejönnénk akkor még az 1 év amíg kint tartózkodik Angliában mi lesz a kapcsolattal?

26. tuskoledi (válaszként erre: 17. - Jazzy99)
júl. 27. 17:25

"És én is kapok tőled a jeleket,hogy hát te nem szeretnél többet! Miért?"


Leírtad: mert nem szeretne többet. Ha nincs meg a szikra, nincs meg a szikra. Ezt érzi az ember. Fogsz olyat találni, akivel meglesz, hidd el!

25. Jazzy99 (válaszként erre: 24. - Throne3)
júl. 27. 17:21

Egyetértek!Ebben teljesen igazat adok neked.Nyilván hölgy vagy? Ha nem,ne haragudj!

Szerdán találkozzunk. Mit csináljak?

Én úgy terveztem,hogy kár a múltat firtatni,egyszerűen csak beszélgessünk bármiről,hagyjuk,hogy vigyen a flow és a nap végén biztos érezni fogom,hogy mi van,esetleg be is próbálkozhatok egy csókkal.

Vagy a másik opció...ne raboljuk egymás idejét,rögtön a lényegre terve megkérdezni,hogy akar többet barátságnál vagy nem. De ha nem akkor mit remél kettőnk viszonyától.

24. throne3 (válaszként erre: 23. - Jazzy99)
júl. 27. 17:02

"Az egyértelmű az hogy figyelj köztünk soha nem lesz semmi!"

Ha úgy vesszük ez sem egyértelmű. Talán módosult tudatállapotban volt az illető, mikor ezt mondta, talán valaki fenyegeti. Szinte mindenre rá lehet sütni, hogy nem egyértelmű, de azért igen nagy valószínűséggel meg lehet állapítani jó sok dolgot.

Továbbá mindig lehetőség van úgy csűrni-csavarni a valóságban megtörtént dolgokat, hogy azok illeszkedjenek valamely feltevésünkhöz, de ezt paranoiának hívják. Általában a legegyszerűbb elmélet a helyes; ha valaki elviszi a táskánkat, az lopni akart, és nem azt hitte, hogy az övé, és ha valaki azt mondja, hogy azért nem jelentkezett hónapokig, mert odaadta a nővérének a telefonját, az nem akar a párunk lenni.

23. Jazzy99 (válaszként erre: 22. - Throne3)
júl. 27. 16:35
Nehéz valóban,így kiismerni a másikat és valós dolgokat állítani rólam! Ebben a kapcsolatban semmi nem elég egyértemű! Az egyértelmű az hogy figyelj köztünk soha nem lesz semmi! Illetve bizonyára ha elég lenne a dologból egyszerű dolgokról nem beszélnénk főleg nem órákig!
júl. 27. 16:31

Megannyi nemes tulajdonsága mellett a férfiagy szerencsétlen módon hajlamos legyártani azt a triviális asszociációt, hogy: x nő nemű és x beszélgetést kezdeményez velem -> x-et érdeklem, mint partner. De ez fals következtetés, a valóság sokkal több árnyalattal bír.

Egyértelmű(nek tűnik), hogy egyáltalán nem kér belőled úgy ez az ember, ahogy te szeretnéd, és mivel -többek között az olyan megjegyzéseid miatt, mint az, hogy "de én is várnék cserébe valamit",- eléggé úgy fest, hogy téged viszont csak "úgy" érdekel ő, a legjobb lenne véget vetni mindenféle kommunikációnak.

Amúgy miért raksz 100-ból 98 mondatod végére felkiáltójelet?

21. Jazzy99 (válaszként erre: 20. - Globus)
júl. 27. 16:26
Lehet neked van igazad 😊😊 nagy baj nem lehet maximum egy pofon...azt meg túléli az ember!
20. globus (válaszként erre: 17. - Jazzy99)
júl. 27. 16:25
Nem kell ekkora körítés. Smárold le és kész :)
júl. 27. 15:53

20 éves igen...lehet,hogy töketlenkedés! Fejtsd kérlek ki!

De azt azért hozzá tenném,hogy hetente más más lánnyal vagyok ami a szexuális életemet illeti! Evvel nincs gond!

18. Amaunet (válaszként erre: 16. - Jazzy99)
júl. 27. 15:51

Hány éves is vagy? 20-nak mondod magad, ugye?

"Mint anyja a gyermekét..", mi?


Nekem ez egy töketlenkedésnek tűnik.

júl. 27. 15:47

Az a bizonyos levelem!


Nézd Lili!

Nem tudom,hogy mi történt kettőnk kapcsolatával,de valami nincs rendben! Te nem kommunikálod le felém mi a gond ezért nekem kell!

Legutóbb írtál egy olyat,hogy majd holnap amint időd van írsz nekem! Eltelt azóta egy hónap és kedden írtál egy -Kedves,hogy vagy-ot! Mintha mi sem történt volna! Miért? Ez mégis mi volt?

Tudod azért fáj nagyon a dolog mert azelőtt 4-5 órákat beszéltünk telefonon,de ha nem akkor írtunk,az utóbbi időben naponta,de ha nem kétnaponta kerestük egymást,szerencsére kölcsönösen...vagyis úgy tűnt!

De te egyik hónapról a másikra kisebb átmenettel teljesen megszakitottad velem a kapcsolatot!

Talán értem,de veled kapcsolatosan mostmár semmiben nem vagyok biztos!

Érzed,hogy nekem fontos vagy,nem csak azt szeretném,hogy a barátom légy,hanem a párom,szívem választottja!

Szeretnék az életed része lenni,szeretném,hogy az életed része legyek!

Jól érzed!

És én is kapok tőled a jeleket,hogy hát te nem szeretnél többet! Miért?

Jó,egyébként a helyzetünk alapból elég bizzar a kettőnk közti nagy távolság miatt! De egyébként...a nagy távolság ellenére még sosem éreztelek ennyire közel magamhoz amikor beszéltünk! Ha így van és ennyire elborzaszt a gondolat,hogy te meg én akkor kérlek szájbarágosan közöld velem,hogy nem,off! Te ezt nem szeretnéd,de akarom hallani a szádból! Ez kevésbé esne rosszul,mint ez a fű alatt való intézkedés! És talán kis idő elteltével nagyot röhögtünk volna a dolgon,mint két jó barát! Mondjuk jogos a felvetés,hogy mennyi ideje próbálok udvarolni,ha úgy tetszik felszedni...még ilyen lehetetlen helyzetekben is,hogy a világ másik felében vagy és még mindig nem adtam fel m! Örülnék ha mindenre magyarázatot adnál,mert nem igazán tudom összerakni hogy novemberben mennyire passzolt minden és egyik pillanatról a másikra vége lett! Kezdve avval,hogy -Oh,ne haragudj de elfogyott a telefonomról a net...mostmár van net a telefonomon de a nővérem elhagyta a sajátját ezért az enyémet használja!

Most meg egyáltalán nincs rám időd...nincs mert nem akarod,hogy legyen! Régen miközben a három kisember háromfele sírt is beszéltünk!

Nem értem,de szeretném!

Egyébként ha ez nyugtat magamat sem értem,hogy miért te kellesz! Ez már nem gyerek szerelem!

Hiszek a sors szerűségben! Lehet tényleg így van megírva csak nem most van itt az ideje a közös kapcsolatunknak! Habár nem látom,hogy mi lesz a végkifejlet! Talán a barátságunknak annyi,de a hozzállásodból ítélve,nem nagyon hat meg ez téged! A remény nem halt meg bennem,hogy megoldjuk a dolgot,vagy befejezzük,nem tudom!

júl. 27. 15:23

...mi a szerelem? 20 éves őszintén nem merem kijelenteni,hogy értem a szó valódi fogalmát,jelentését!

Bizonyára vonzódok hozzá,fontos nekem! Mint anyja a gyermekét segíteni szeretném,mert tudom,hogy nem érzi magát jól a bőrében! És mivel én elég stabil személyiség vagyok tudok neki úgy segíteni,hogy én ne örülnék meg...legalábbis remélem! 😊 3x találkoztunk! És sosem voltunk 2 napnál tovább közelebb egymáshoz 100 km-nél! Ezt úgy fogom fel hogy talán még a 4. randin bármi lehet! Az is tervben van hogy szerdán amikor talizunk megemlítem,hogy nem kell Szolnokra vissza utazzon is aludhat nálam...erős direkt célzás..bármi kisülhet belőle!

júl. 27. 15:14
*eszel = teszel
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook