Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Szerecsendiós póréhagyma krémleves gyönggyel recept

Szerecsendiós póréhagyma krémleves gyönggyel recept

A Szerecsendiós póréhagyma krémleves gyönggyel hozzávalói:
1 nagy krumpli
2 szál póréhagyma
2 dl tejszín
fél szerecsendió

1 zacskó levesgyöngy


A Szerecsendiós póréhagyma krémleves gyönggyel elkészítési módja:
A krumplit meg kell pucolni és apróra kockázni. A pórét alaposan megmosom, a leveleknél is, majd felkarikázom. (Jó sokat a zöldjéből is.) Egy lábasban teszem a krumplit és a pórét is és annyi vizet öntök rá, ami ellepi, megsózom, majd fedő alatt puhára főzöm. Botmixerrel pépesítem, beleöntöm a tejszínt, felforralom és egy fél szerecsendiót belereszelek. A tányérokban készen kapható levesgyöngy kerül bele, de persze pirított zsemlekockával is finom.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A szerecsendiós póréhagyma krémleves gyönggyel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook