Szépségversenyek, életre halálra... (beszélgetés)
Én azon vagyok kiakadva,hogy ezek a lányok pár kivétellel mind 18évesek.Jövő hónapban tele lesznek a férfi magazinok a meztelen képeikkel és a 40éves pasasok azokra fognak...
Szerintem ez nem normális dolog.
Egy 18éves lányra ne mondják,hogy szépségkirálynő,mert még nem nő.
Nem értem miért nem 25-26éves nők indulnak ezen a versenyen...
Igen ebben milyen igazad van!
Hiába szép valaki ha nincs esze...akkor mit ér a szépséggel...a szépség műlandó...de ezek erre nem gondolnak..
Egyik ismerősöm rokona egy nagy tv csatornánál dolgozott és mondta, hogy ezek az adók...űgy müködnek, hogy ki kivel..
Tehát vannak bizonyos műsorvezetők akik igen bármit megtesznek csak ő legyen porondon...
ja meg a tegnap esti műsorban akik felléptek énekesek rettenetes sen
Szubijektiv ki a szép?
És sajnos egyre több önbizalom hiányban szenvedő nő van, akik önértékelési gondokkal küzdenek...és ezek a szépségek az etalonok...
gebék, buták, beképzeltek....szánalmas..
A tegnap ahogy néztem ezeket a lányokat azt sem tudják mi az hogy élni...
Anyuci apuci ott van mi lesz ezekből??
Nem tudom....
Én ha látok egy szép nőt meg jegyzem mert aki szép az szép smink nélkül fodrász nélkül is..és esetleg ducin is vagy soványan, vagy alacsonyan...
Kisugárzás kérdése....de ezek a csajok semmik voltak...ezek szépek?
A ruhájuk...ha lenyúznám ezekről a sok kencét még talán az átlag nőknél is rondábbak lennének
Mondtam a páromnak, hogy férfi szemmel mit lát?
Szerinte ezek a nők még szinte gyerekek...mert egy nő az nem ilyen idétlen..páromnak egyik csaj sem jött be..
És én is így vagyok ezzel...ha egy nő szép én megmondom....az hogy van egy nőnek keze lába melle ez nem elég, belső kisugárzás egyik nőnek sem volt...
Pedig sok szép nő van...de azok szerintem nem akarnak egy darab húsként mutatkozni
elmondanám h a délmagyar oldalán indult egy szépségverseny (gyerek) és nem egy bizotság dönt h ki a legszebb hanem ahány szavazatot kap.... ahan tehát kinek van több ismerőse....
elkeserítő!
Én nem tudom, de azt vettem észre, hogy régebbben egy szépség verseny nem akármi volt..ma meg egy semmit mondó valamivé vált...
Ja még attól kapok idegbajt amikor anyukák viszik a gyerekeiket mutogatni, kicsalják tőlük a pénzt aztán sehol semmi...
Az este igen kritikus violtam, véleményem szerint aki szép az szép...
De smink, szép vakító fogak, látszik, hogy ezek a lányok előtte keményen nem ettek,
Ilyen alapon hol keressem a szépséget egy ilyen versenyen?
Számomra az a szép aki természetes nincs ralyta 20 kg festék, és nem kell fogfehérítésre mennie mert tökéletes úgy ahogy van, de ezek a nők...egyik sem volt szép a 3 nő közzül...akik kiestek ott sem volt de nem is értem iért van erre szükség?
Hisz minden világversenyen a magyarok be sem jutnak....
Pedig állítólag a magyar nők a legszebbek...
csak aki valóban szép nem megy egy ilyen nívótlan bugyuta show-ba
szia!
igaz nem néztem a műsort, de volt is okom...én sem szeretem, mindig olyat választanak akit nem tennék első3ba sem:(
nem bántás, szép lányok voltak csak hát nah...nem azért de a nők a legnagyobb kritikusai egymásnak...csupa nőből állíttatnám a zsűrit:D
És meg jegyzem mind diplomás de ezt erősen kétlem, mert egy ép eszű mondatot sem tudnak kinyögni..
Vicc...mit nevezünk szépségnek?
És a z a szörnyű, hogy a média azt sujkolja a nőkbe, hogy légy gebe mert ez a tuti...
De ezek a fogyókúrázó macák nem hiszem, hogy valaha család anyák szeretnének lenni...
Ennyire csak a külcsíny számít?
És hol marad a belbecs?
Az este volt egy szépségverseny a tv-ben és elképpedve bámultam, hogy ezek a versenyek mire valók, hisz minden lány egy kaptafa...
Magyarúl mű az egész, akkor hol itt a szépség?
Bárki lehet szép...fodrász, ruha, fogorvos kérdése.
És nincs egyéniségük ezeknek az embereknek..
És azon gondolkodtam el, hogy Magyarországon ezek a trendi lányok?
Mikor kilépek az utcára annyi szép nőt látok...ezek hol vannak mikor ilyen versenyek vannak?
Szánalmas az egész...mindenhol csak a pénz dominál...
Mi a véleményetek?
Várom a hozzászólásokat
Szép napot!