Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Beneveztem a kislányomat szépségversenyre, kinek milyen tapasztalata van? fórum

Beneveztem a kislányomat szépségversenyre, kinek milyen tapasztalata van? (beszélgetős fórum)


1 2 3
76. bozsu55 (válaszként erre: 75. - Pteri)
febr. 28. 19:35
Lehet....
75. pteri (válaszként erre: 74. - Bozsu55)
febr. 27. 19:35
Vagy beneveztek inkább IQ bajnokságra. Anyuka biztosan esélyes lenne az ötlete és helyesírása alapján...
febr. 25. 12:44
Valószínű a Lolóék elmentek fotózkodni...
febr. 25. 10:46

Itt a lényeg, lehúzni a szülőt anyagilag. Fotózás, ez a legeladhatóbb trükk.Aztán újra és újra, valami átlátszó mesével és te fizetsz, mert el akarod hinni, hogy ... mit is ?

Hagyd meg szépnek, egészségesnek és főleg gyereknek a gyerekedet, ha jót akarsz neki.

72. vivo44 (válaszként erre: 71. - Timycat)
febr. 24. 22:07

A fórumozók nagy része pontosan ezen akadt ki, amit te is felvetettél. Tojni rá, hogy a szülő ilyen felelőtlen....de a gyermek védelmére keltek sokan sok szemszögből.

Igazad van neked is szerintem!

febr. 24. 21:29

Abba senki sem gondol bele, hogy a gyerek képe ellenőrizhetetlen helyekre kerül ki? Az Isten tudja ki fog hozzáférni és milyen adatbázis kapcsolódik hozzá.


Sosem értettem az ilyen meggondolatlan szülőket. Az a legkisebb dolog, hogy a szülő elbukik 6-10-20-akárhány ezer forintot.

70. vivo44 (válaszként erre: 68. - Csenge(ttyű))
febr. 24. 21:28

21 hónapos gyereknek szerintem tudod hogy mi a jó. Majdnem minden, csak nem ez!

Ahogyan más kedves fórumozó társunk is írta...1 millióbal 1, vagy egy sem, aki 21 hónaposan követi az utasításokat....Majd ha 14 lesz, akkor támogatom, hogy kipróbálja szülői felügyelettel, de 21 hónaposan....

69. Epresturmix (válaszként erre: 50. - VincaMinor)
febr. 24. 21:13
Hogy jön ide JonBenét? Oké, hogy gyerekmodell volt, de a halálànak ehhez nem volt köze.
68. Csenge(ttyű) (válaszként erre: 67. - Vivo44)
febr. 24. 21:12
Jót akar a gyerekének. Az hogy vki kipróbálja magát egy ilyenen, még nem azt jelenti hogy egy lecsúszott, alkesz nővé válik majd 20 évesen. Semmi gond nincs ezzel, ha tudja hogy hol a határ az anyuka, aztán nem viszi túlzásba a dolgokat. Ha nem úgy sikerül a dolog, elfogadja, továbblép. Nem erőszakolja rá a saját ösztöneit a gyerekére.
67. vivo44 (válaszként erre: 65. - Csenge(ttyű))
febr. 24. 21:07

A lényeg a te történetedeben, hogy E/3-ban mondod! Tehát ő mit szeretett volna.

A fórum pedig ugye valójában arról szól, hogy az anyuka mit akar:-(

Hogy az osztálytársad jól döntött-e, majd igazolja az élet, de talán már igazolta is.

66. Epresturmix (válaszként erre: 57. - Tuskoledi)
febr. 24. 21:02
Egy buszmegállóban állt. :)
65. Csenge(ttyű) (válaszként erre: 64. - Vivo44)
febr. 24. 21:01
Nem ez volt az álma. Egy csak egy kisértés volt. Kipróbálta magát, aztán ennyi. 14-18 évesek között hírdették meg a versenyt, aztán a 14 évével el is vitte a pálmát. Sokra vihette volna, de nem érdekelte a dolog.
64. vivo44 (válaszként erre: 62. - Csenge(ttyű))
febr. 24. 20:57
Mármint azt, hogy utólag mindenki okosabb...
63. Csenge(ttyű) (válaszként erre: 62. - Csenge(ttyű))
febr. 24. 20:27
Pedig nem csak az arca volt szép. Alakja is volt hozzá, de nem érdekelte a szépségszakma.
62. Csenge(ttyű) (válaszként erre: 61. - Vivo44)
febr. 24. 20:25
Nincs mit magamra vennem. Én nem indultam soha szépségversenyen, de általános iskolában volt egy osztálytársam aki igen. Ő lett az év arca. Valamelyik újság hírdette meg ezt a versenyt. Bravo, asszem. De normális felnőtt lett belőle, hivatással, meg családdal meg mindennel. Nem is lett modell belőle, csak kipróbálta magát.
61. vivo44 (válaszként erre: 60. - Csenge(ttyű))
febr. 24. 20:20

Nehogy magadra vedd!

Utólag már mindenki másként, okosabbnak lát mindent.

Na az a nagy tudomány, ha valaki mondjuk 21 hónapos gyereknél gondolkozik és próbálja meg előre látni a dolgokat, hogy ebből mennyi és milyen baj is lehet. Érdemes kitenni egy gyermeket, magunkat, a környezetünket ennek azért a szép pénzért s legfőkéépen a hírnévért (like-ért), vagy sem.

60. Csenge(ttyű) (válaszként erre: 59. - Vivo44)
febr. 24. 20:14
Molnár Csillának szerintem más baja is volt, nem csak az hogy korán felfedezték. Nős pasikkal kezdett, az se normális szerintem egy tizenéves lány tekintetében.
59. vivo44 (válaszként erre: 57. - Tuskoledi)
febr. 24. 20:12

Igen és még sorolhatnánk....

Volt egy nagyon jó műsor az ID "Meggyilkolt szépségkirálynők" címmel...

De ilyen agyament szülők esetében azonnal a Homonyik Sándor: Álmodj királylány-a jut az eszembe:-((

58. Csenge(ttyű) (válaszként erre: 57. - Tuskoledi)
febr. 24. 20:09
Nagyon sokan vannak akiknek bejött...ott van a kékszemű kislány, nem tudom a nevét, de nagyon kicsi volt amikor felfedezték. Most is modellkedik, ugyanolyan szép mint volt. Vagy az a színésznő aki egy szigetes filmben játszott. Milla Jovovich a neve asszem. Ő is modellként kezdte.
57. tuskoledi (válaszként erre: 17. - Vivo44)
febr. 24. 20:05
Lásd: Palvin Barbi is 13 évesen az utcán sétált az anyukájával, mikor a későbbi ügynöke leszólította, lenne-e kedve modellkedni.
56. Ghost👻 (válaszként erre: 54. - Channa*)
febr. 24. 19:18

Erről a lányom osztálytársa jutott eszembe. Nehéz sorsú kislány, nevelőszülőknél.

Mentem hajat szárítani az uszodába és azt látom hogy mindenki törölközik, öltözik csak ő áll tátott szájjal. Majd egyszer csak megszólalt: Te vagy az anyukája? Te olyan nagyon szép vagy!

Hozzám jött szárítkozni! 😁

55. Guruljka (válaszként erre: 50. - VincaMinor)
febr. 24. 19:00

JonBenet nem maga választotta a halált.

Igaz, állítólag Csilla sem gondolta egész komolyan.

54. Channa* (válaszként erre: 50. - VincaMinor)
febr. 24. 18:36

Óóóó, hát nekem is barna hajam van és barna szemem, de kaptam szerepet;)

Csak én nem játszottam el, mert amikor volt a nagy fellépés, akkor én soha nem szólaltam meg, így egy idő után már nem kaptam:DDDDD


Egy gyereknek egyébként nagyon fontos, hogy ne csak a szép belső tulajdonságait, hanem a külsőket is dicsérjük, mert különben az önbizalma nem lesz rendben!


Tehát, kell a külsőt is dicsérni, de sosem szabad túlzásokba esni.És egy sztori a sztoridhoz: A fiamnak volt egy ovis társa, aki nagyon szőke volt, nagyon fehér bőrrel, nagyon világos kék szemekkel, pont mint az anyukája, és amikor először találkoztunk, akkor kiabálva mondta a fiamnak: Neked milyen szép anyukád van! A fiam mondta, hogy tudom, de a te anyukád is nagyon szép!


Tehát, van akiknek mi sötétebb hajúak vagyunk szépek;)

53. Enissa (válaszként erre: 32. - Guruljka)
febr. 24. 18:24

Borzalmas. Általában elhízott nők kislányai. Macákat csináltatnak a kislányokból, nem érdekli, hogy a sok kence tönkreteszi a gyerekeket.

Fogaikat fehérítik, bőrüket barnítják. Agyrém.

52. Lau_Ra (válaszként erre: 3. - Guruljka)
febr. 24. 18:22
Pont a legrosszabb korban volt ahhoz amin keresztül ment. A kamaszkor, fiatal felnőttkor az egyik legsérülékenyebb időszak. Ilyenkor még érzékenyebben reagálnak a történésekre. Nem is felnőtt, de már nem is gyerek.
51. vivo44 (válaszként erre: 50. - VincaMinor)
febr. 24. 18:17
Politikusok sem vagyunk, mégis lehet véleményünk ésatöbbi...
febr. 24. 18:12

Az amerikai mini szépségkirálynők jutnak eszembe, akik feltupírozott hajjal, teljes sminkben, szexi (!) ruhákban illegetik magukat a kifutókon.

Említették itt Molnár Csillát, hogy pedig ő nem gyerek volt. Akkor nézz utána JonBenet Ramsey-nek: ő hat éves volt...

Én személy szerint ellene vagyok annak, hogy egy kislánynak akörül forogjon az élete, hogy milyen szép. Nincs gyerekem, tehát lehet mondani, hogy milyen jogon alkotok véleményt. De, voltam gyerek: átlagos kislány, aztán kicsit duci, félénk kamasz. (Ja, eleve hendikeppel indultam: sötét, majdnem fekete haj, sötét szem, a nyolcvanas években egy kisvárosban ez azt vívta ki, hogy "a kémény oldalához ejtett a gólya, azért kormos a hajad", meg "mosd meg a szemed, cigénylány. Iskolai betlehemben nem jutott szerep, az angyalok szőkék, ha barna vagy, max Szűz Mária lehetsz, fekete hajjal meg mehetsz a sóhivatalba.)

Beletelt harminc-sok évembe, mire rendbetettem testem-lelkem, és normál szintre hoztam az önbizalmam. Szóval én a másik oldalt éltem meg, és távolról csodáltam azokat a kis- meg nagylányokat, akiket mindenki körbeajnározott, hogy milyen szépek. Ha lenne lányom, és esetleg olyan arca, alkata lenne, ami megfelel az aktuális szépségideálnak, akkor sem azt erősíteném benne, hogy jaj de szép vagy. Elcsépelt, de az a lényeg, hogy milyen belső tulajdonságai vannak. A szépség csak egy múló állapot, változik. Egy csudaszép pici lányból is lehet duci, pattanásos vagy kiálló fogú kamasz, egy modellszépségű tinilányból is lehet dundibb anyuka. Vagy, ha negyvenes nőként is csinos és fitt, akkor is eljön óhatatlanul az öregedés, és a fiatalon "szépasszonynak" kikiáltott nők, ezt láttam idős kolléganőkön, rettenetesen nehezen, megkeseredetten viselik az öregedést, hogy jönnek a ráncok, ereszkedik meg a bőr, stb.

febr. 24. 18:01

Azért valljuk be kisgyeremekes anyukaként sokan botlottunk bele tévedésekbe:)Néha csak véletlenül ,néha tapasztalanságból:)Voltak olyan családi események amik felértek egy ilyen 1 napos cécóval.

Szerencsére nem is emlékeznek rá,mi meg megfizettük a tanulópénzt!

Szóval FI , lásd meg ha a helyzet durva lenne és találd meg az ajtót:))Hogy ha a tanulópénzt meg is fizeted(szó szerint is)de más baj ne legyen:))

Már ha kitartassz az elhatározás mellett!!!

48. Fat Black Pussycat (válaszként erre: 25. - Andi6020)
febr. 24. 17:57
Talan nagy a resz a metszofogai koszt es szejpit :D
47. Fat Black Pussycat (válaszként erre: 31. - Bozsu55)
febr. 24. 17:55
Ott a studoiban megmondtak, portfolio 40 ropiert.
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook